Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Agva Kraft
2.1
2 115 verifiserte omtaler

Agva Kraft omtaler og erfaringer

Ingen trend

Agva Kraft har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.1
Dårlig
2 115 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#86
Forferdelig
Agva Kraft er rangert
#86 av 88 strømselskaper
47%
Middels
47% anbefaler Agva Kraft
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 2 115 omtaler om Agva Kraft

FILTRER OMTALER
655
308
121
135
896
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Agva Kraft?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

ikke forgneugd mer lenger

Omtale av  Mario T

Jeg var veldig glad med Agva Kraft som leverandør, men ikkje mer lenger med Skandia energi, derfor bytte jeg i en gang

Styr unna hvis ikke du vil bli svindlet

Omtale av  Katrine

Hvordan tjener Agva penger? Etter egen erfaring med Agva og lest over kundeanmeldelser med samme opplevelser som meg kan jeg si at Agva lurer til seg kunder på tilsynelatende prisgunstige avtaler, men endrer avtalene med tiden til avtaler som definitivt ikke har konkurransedyktig betingelser, hvor kunden subtilt blir informert. Så subtilt at man ikke får det med seg. Avtalene er så lite konkurransedyktige at de ikke er mulig å verken finne eller inngå på nettsidene, kun for eksisterende kunder som byttes over. Så pass på ved utgangen av avtaletiden, hvis ikke du ønsker å bli svindlet. De over- og forhåndsfakturerer systematisk og bruker MÅNEDSVIS på å betale tilbake kunder og tidligere kunder skyldig beløp. Dette er åpenbart en taktikk de kjører. De skor seg altså på renter på kunders bekostning i månedsvis. Merkelig at forbrukertilsynet ikke tar tak her! Bedriften burde blitt nedlagt så uprofesjonelt og uærlig som de opererer.

Styr unna Agva kraft

Omtale av  Ivan

Helt useriøse aktør. Vi fikk flere månadsgebyrer på en faktura for februar. En gebyr for januar og to for februar - en med det gamle og en med det nye måneds tariff. For mars fikk vi også en helt måneds gebyr, uansett at vi er ikke lenge kunder hos Agva. Fikk ikke forklaring hvorfor jeg må betale alt. Styr unna!

Dårlig kundebehandling

Omtale av  Misfornøyd

Forferdelig kundeservice! Fikk uriktig beskjed av en kundebehandler om tidspunkt for å melde oppsigelse hvorpå ny kundebehandler beskylder meg for løgn. Jeg sier til henne at det ikke er greit at hun svarer meg på den måten og beskylder meg for løgn når en av deres ansatte har gitt meg feil info. Deretter slenger hun på røret x antall ganger uten å bekrefte oppsigelse av strømabonnementet. Ba om å få navnet på kundebehandler da jeg ikke syns dette er grei oppførsel og det nektet hun å oppgi.

Sjokkerende høy pris

Omtale av  Kasper

Vårt firma ble i januar kunde med AgvaTopp 10 Garanti - Bedrift. Vi holder til i sone NO4 16 jan til 1 feb 2024 betalte vi 198,90 øre/kWh. I tillegg kom elsertifikat på 30 øre/kWh og til slutt moms. Dette var nærmere 4 ganger dyrere enn forventet. Vi antok Agva hadde gjort noe feil, men fikk følgende forklaring: "Strømprisen du finner på Nord Pool og strømprisen du ser på din faktura, er ikke den samme. En viktig årsak er at prisen på Nord Pool er en «ren spotpris», det vil si uten moms og påslag. Prisen på strømregningen din er derimot inkludert moms* og påslag. I tillegg varierer strømforbruket ditt time for time, dag for dag. Det samme gjør spotprisen. Dette gir en annen gjennomsnittspris for deg per måned, enn gjennomsnittsprisen på Nord Pool." Syntes vi ble avvist med et ferdigskrevet svar, og klarer fortsatt ikke etter beste evne å forstå prisen vi måtte betale. Gjennomsnitt spotpris i januar var 44,58 øre. Vår pris var over 4 ganger så høy.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Luretilbud og dyre påslag

Omtale av  Karen

Ble svært overrasket over regningene. Dyrt månedlig påslag på nesten kr 300 og lurepriser.

God pris og god service.

Omtale av  Andr

God pris og god service. Anbefales veldig da de leverer strømavtsler med veldig gunstige priser.

Elendig service

Omtale av  Julie

Ble lurt av Aqva. Faktura har i seg avtaler jeg ikke signert på. Ble gris dyrt.

Misfornøyd

Omtale av  Marius T

Hadde en avtale med agva at jeg skulle få en liten rabatt i 24måneder, rabatten forsvant etter 12

Så bra

Omtale av  Tanzila A

Hei, jeg veldig fornøyd med Agva strømm. Takk.❤️👍🏻

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Skjulte kostnader?

Omtale av  Sak

Undersøkte vilkårene nøyere for noen av avtalene etter å ha lest omtaler her: Pris "Timespotpris (områdepris) fra den nordiske kraftbørsen Nord Pool + gjeldende månedsgebyr, påslag pr KWt og offentlige avgifter. Prisene kan justeres med 30 dagers varsel." Merket meg "og offentlige avgifter" og lurte på hva det innebærte. Etter et lite søk kom jeg frem til at det må være forbruksavgiften (el-avgift) som fom 04.2023 er på 15,84 øre. Det vil i så fall mer eller mindre samstemme med andre omtalers rapport om avvikende spotpriser. Dette er en avgift som normalt inngår i nettleien, så spørsmålet er om den i dette tilfellet blir trukket to ganger. En fra netteier og en fra leverandør (Agva). Eller om den ikke er inkludert i nettleien. Merk at Agva ikke tilbyr samfakturering, som vil si at du får to separate faktura. En annen ting som bør merkes i vilkårene er denne luringen: "Prisene kan justeres med 30 dagers varsel." Dette på en "12 måneders vilkårsgaranti" avtale. Det er naturligvis også viktig å velge riktig avtale; Kampanjeavtalene "Agva Spot12" for nye kunder og "Agva Superspot" for eksisterende, da disse er 12 måneders avtaler. Styr unna "Agva Spotpris", "Agva Spot-Kampanje", "Agva Web" og "Agva Spotgaranti", da disse er henholdvis svindyr, kun 1 mnd, 2 mnd og 6 mnd. Alle "Variabel" og fastpris avtaler er som regel også svært dyre. Spesielt Variabel... Enda viktigere er det å være obs på når kampanjene utgår, for du vil da bli satt over på deres ugunstige "Avga Spotpris"-avtale med et påslag på 15 øre og månedsgebyr på 49,- kr! Om man skal våge å prøve seg på denne leverandøren for å spare noen kroner, gjelder det å holde tunga rett i munn og følge nøye med på eventuelle endringer, og til slutt håpe de ikke holder pengene dine som gissel...

Dyrt,høye faste utgifter.ikke noen app

Omtale av  Chris

Høye faste utgifter,ingen app som funker som den skal.

Strøm til Heroinpris 🤔

Omtale av  Ce J

De beregner prisen ut i fra en egendefinert gjennosnitts pris. I November 23 var den "private" gjennomsnitts-prisen 37 øre høyere enn Norpool + mva. Døm selv....

Ikke bytt!!!! Rent lureri med Avga!

Omtale av  Dahman

Dem strøm avtale super spot var merket som den billigeste men men, dem påstår at de tar ingen påslag faktisk -5øre og 0kr måneds avgift. Spot prisen er der hvor man blir kjørt på. F.eks i nov 2023 var sport prisen 130,94 øre hos avga var det 145.96øre! Dem er ikke billigst i det heletatt. Jeg går tilbake over til NorgesEnergi eller til Vibb foreløpig er dem med det billigst strøm pris uten ekstra skjulte kostnader på selve spot prisen. Ikke glem appen dems, gå inn å les kommentarer på app store eller google play så forstår du best. Nei aldri igjen byttet nå etter å ha vært mindre en ett måned som kunde.

Arrogant

Omtale av  Lasarus

Har nærmere 30.000 utestående hos Agva som de ikke "klarer" å utbetale til meg. Har purret gjentatte ganger. Har bedt om en dato for når pengene blir utbetalt. Har bedt om en forklaring på hvorfor pengene ikke blir utbetalt. Samme svar fra kundeservice: vi har videresendt din henvendelse til regnskap!!!

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Bare positivt med Agva.

Omtale av  Haavard H

Aldri hatt noen tull med dem , lett å lese av appen .

Forrige
Side 1 av 133

Agva Kraft

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR