Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Agva Kraft
2.1
2 115 verifiserte omtaler

Agva Kraft omtaler og erfaringer

Ingen trend

Agva Kraft har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.1
Dårlig
2 115 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#86
Forferdelig
Agva Kraft er rangert
#86 av 88 strømselskaper
47%
Middels
47% anbefaler Agva Kraft
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 2 115 omtaler om Agva Kraft

FILTRER OMTALER
655
308
121
135
896
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Agva Kraft
Agva Kraft har 2 115 verifiserte omtaler på Bytt.no

Elendig kundeservice

Omtale av  Roger F

Her bør du styre unna. En ting er elendig kundeservice, ringer du for å få forklart regningen så risikerer du at personen slenger på hvis du ikke forstår med det samme. En annen ting er svindelforsøkene. De legger på gebyrer og prøver seg på forskuddsbetaling uten å informere kunden. Det lureste er å holde seg unna disse. Er du kunde (som jeg var) så er det bare å komme seg bort

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Agva Kraft?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Tilgodebeløpet blir ikke betalt

Omtale av  Lars

Brukte agva i flere år, var fornøyd fram til i sommeren når de gikk fra etterskudd til forskuddsbetaling. 2 måneder i forskud er helt idiotisk med prisene som er så høye som nå. Vært på ferie hele avgust, forbruk 0kwt, fikk 4600kr i regningen. På nettsiden står fortsatt at alle pakker de tilbyr er med etterskudd betaling. Byttet leverandør, fikk regningen med tilgodebeløpet på 3500kr som står at det er betalt 30 dager siden men fikk ikke noe penger. Fikk jeg en regningen til med 2200kr til å betale i forskuddsbetaling for perioden jeg allerede byttet leverandør. Jeg betalte det og, tenkte at det er greit å unngå inkasso gebyr, tenkte jeg får det tilbake som tilgodebeløpet. Men jeg fikk ikke noe. Fortsatt står at det er betalt den 3500kr men det er ikke det og nå er det 3500kr +2200kr til gode. Sendte epost 2 ukker siden. Fikk ikke noe svar. Er det mulig å få pengene mine tilbake på noe måten? Er det mulig at de kjører på med gebyr med en gang du betaler ikke, selvom det er forskuddsbetaling og at vi vanlige folk kan ikke få det samme?

Greit.

Omtale av  Elin

Har vært veldig fornøyd til nå, men liker ikke at andre er billigere!

De er ute etter pengene dine

Omtale av  Alex O

Jeg var veldig fornøyd med de som leverandør frem til de ga meg ett "sommer" tilbud som ble om til en ny avtale etter, hvor de priset seg på top spot pris for meste parten av mnd. Føler da de gikk ut for å lure meg som kunde og vil anbefale de fleste å styre unna grunnet dette.

Telefonsalg på grensen til svindel

Omtale av  Benjamin W

Dette selskapet er igjen ute etter å tjene penger på folks frykt for høye strømpriser. Ble oppringt av en selger i dag (14.10) som lurte på om jeg ønsket å spare penger på strømmen. Jeg sa umiddelbart at min eksisterende avtale er en spotprisavtale med 0 kr i påslag og 0 i mndsavgift. Selger prøvde likevel å få meg over på en avtale som het "Agva spot høstkampanje". En avtale med 7,5 kr påslag per kwh og 890 kr i årspris. Eneste positive med avtalen er at den betaler 10% ekstra strømstøtte den første måneden. Da jeg hadde hørt detaljene til avtalen, så sa jeg at dette var en utrolig dårlig avtale. Da la bare selger på røret umiddelbart. Vil si at dette grenser veldig til svindel, og jeg synes synd på dem som faller for dette.

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

SVINDEL !!! Aldri tiljengelig for sine kunde

Omtale av  Elis L

De er aldri tilgengelig på telefon . Du for fraktruta men aldri oversikt for hav du betaler ,hvor mye kW du brukt i siste måneder ,hvor mye koster kW..... Prøvd mange ganger å kontakte dem selum som var kunde hus dem fikk ikke noe svar. Veldig uprofesjonelt selskap og vi som kunde føler oss usikkert å bruke en selskap som aldri svarer på når vi har behov for dette.

Svindel. Fra ende til annen. Styr unna

Omtale av  Erik

Horribel og arrogant kundeservice. Bytter avtaler uten at du får det med deg, svært høy pris sammenlignet med andre selskap. Hold dere unna, dette er definitivt svindel og det er helt ufattelig at de får lov til å drive på som de gjør. Utnytter det tøffe markedet som er nå til å gjøre folk enda fattigere.

Agva Kraft har 2 115 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Agva Kraft mener

Agva Kraft

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR