Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2023
Fjordkraft
2.2
1 176 verifiserte omtaler

Fjordkraft omtaler og erfaringer

2.2
Dårlig
1 176 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#104
Forferdelig
Fjordkraft er rangert
#104 av 109 strømselskaper
29%
Dårlig
29% anbefaler Fjordkraft
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet

Utforsk 1 176 omtaler om Fjordkraft

FILTRER OMTALER
194
140
62
104
676
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Fjordkraft
Fjordkraft har 1 176 verifiserte omtaler på Bytt.no

Dagens desidert beste strømavtale

Omtale av  Bård K

Har de siste måneder hatt markedets desidert beste strømavtale, Spot med forvaltning fra Fjordkraft. Forrige måned endte med 80 øre per kWh i fradrag på faktura, og denne måned med 50 øre per kWh i fradrag. Hvem slår dette? Takk til Fjordkrafts forvaltere for godt gjennomførte resultat!

Svar fra Fjordkraft
28.11.2022 15:04

Hei Bård og tusen takk for at du tar deg tid til å skrive til oss, vi setter veldig pris på det. Med vennlig hilsen oss i Fjordkraft.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Fjordkraft?
Tar 2 minutt

useriøst!

Omtale av  Randi

Jeg byttet til Fjordkraft i slutten av September 2022. Jeg fikk aldri mail som bekrefter kundeforholdet eller angreskjema på mail. Jeg kommer ikke inn på mine side, eller når jeg logger meg inn så står det at det ikke er registrert er kundeforhold på meg, og at jeg derfor ikke kan logge meg inn. Jeg ringte kundeservice, men fikk ikke særlig hjelp. Jeg ba dem sende angrerettskjema på mail, dette nekter de og kundeservicen bare la på telefonen!!! Før dette sa han at jeg kommer til å bli kontaktet av klageansvarlig, men han vet ikke når. Dette er absolutt ikke bra nok! Saken kommer jeg til å ta videre, slik kundebehandling er ikke greit! De påstår at jeg ikke har angrerett, noe alle har ved kjøp over internett.

Svar fra Fjordkraft
28.11.2022 15:04

Hei Randi. Så utrolig leit å høre at du har denne erfaringen med oss, for slik skal det ikke være. Vi ønsker å tilby den beste mulige kundeservicen til våre kunder, og det skjønner jeg at vi ikke har greid i ditt tilfelle. Beklager så mye. Ettersom jeg ikke vet hvem du er kan jeg heller ikke ta kontakt med deg, så jeg håper du vil gi oss en lyd, f.eks på Facebook, slik at vi kan forsøke å rette opp i det dårlige inntrykket du har fått av oss. Med vennlig hilsen Fjordkraft

APP som er veldig bra. Kontroll hele tiden.

Omtale av  Ove T. G

App som man kan lese av strøm hele tiden. Man kan kjøpe ting i utvalgte butikkerog få rabatter på strømmen.

Svar fra Fjordkraft
28.11.2022 15:04

Hei Ove og takk for at du tar deg tid til å skrive til oss, vi setter veldig pris på det. Med vennlig hilsen oss i Fjordkraft.

Fjordkraft

Omtale av  Johan M

Savner info/tips fra Fjordkraft om å bytte til en gunstigere avtale når de ser at man kan spare penger ved å bytte avtale. Telenor kommer med slike tips for mobil og Internett. Har vært kunde hos Fjordkraft siden tidens morgen ( da hele konsernet het Skiensfjorden Kommunale Kraftselskap)

Svar fra Fjordkraft
28.11.2022 15:04

Hei Johan og takk for at du tar deg tid til å skrive til oss. Er du påmeldt nyhetsbrevet vårt? Her sender vi ut en del informasjon rundt strømpriser, sparetips og ulike strømavtaler. Siden jeg ikke vet hvem du er kan jeg ikke undersøke om du har aktivert nyhetsbrev og hvilken strømavtale du har. Her kan jeg anbefale deg å undersøke dette og eventuelt gi oss en lyd om du skulle ønske gjøre noen endringer. Med vennlig hilsen oss i Fjordkraft.

Fjordkraft er seriøs kraftleverandør

Omtale av  Bent B

Jeg har vært energirådgiver, og har opplevd å bli lurt av flere kraftleverandører. Verst var NorgesEnergi (flere år siden). Jeg har nå Fjordkraft, og er fornøyd med kundeservice, strømabonnement og billig mobilabonnement for kunder.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Jeg har en helt ok strømavtale

Omtale av  Bente B

En app som virker så jeg følger med når på døgnet strømmen er billigst. Fornøyd med kundebehandling generelt. Tydelig spesiferte faktura

Svar fra Fjordkraft
03.11.2022 08:07

Hei Bente og tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å skrive til oss. Ønsker deg en fin dag! Hilsen oss i Fjordkraft.

Svindel fra første telefonsamtale

Omtale av  Svindeloffer

Jeg har nå tatt kors på halsen og ti kniver i hjertet for å aldri inngå en avtale med Fjordkraft igjen. Siste jeg gikk med på var såkalt garantistrøm, som ble solgt inn som en maksprisavtale. Det hjelper IKKE å bekrefte de tingene selger har gått gjennom før man sier ja. Signerer du med Fjordkraft er du garantert å bli svindlet på et eller annet nivå. Det samme gjelder forøvrig NorgesEnergi. Aldri aldri ALDRI stol på en selger fra et av disse selskapene. Man bør være veldig forsiktig med telefonselgere generelt; jeg lurer på om jeg noen gang har fått det jeg har blitt lovet på telefon.

Svar fra Fjordkraft
03.11.2022 08:07

Hei. Så utrolig leit å høre at du har denne erfaringen med oss, for slik skal det ikke være. Vi ønsker å tilby den beste mulige kundeservicen til våre kunder, og det skjønner jeg at vi ikke har greid i ditt tilfelle. Beklager så mye. Ettersom jeg ikke vet hvem du er kan jeg heller ikke ta kontakt med deg, så jeg håper du vil gi oss en lyd, f.eks på Facebook, slik at vi kan forsøke å rette opp i det dårlige inntrykket du har fått av oss. Med vennlig hilsen Fjordkraft

Fjordkraft har 1 176 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Fjordkraft mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR