Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert september 2023
Fjordkraft
2.1
1 211 verifiserte omtaler

Fjordkraft omtaler og erfaringer

2.1
Dårlig
1 211 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#83
Forferdelig
Fjordkraft er rangert
#83 av 88 strømselskaper
28%
Dårlig
28% anbefaler Fjordkraft
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 1 211 omtaler om Fjordkraft

FILTRER OMTALER
197
142
66
111
695
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Fjordkraft
Fjordkraft har 1 211 verifiserte omtaler på Bytt.no

Inkasso problemer

Omtale av  Cindy

Vi har samme erfaring som flere har meldt om: de har sendt regninger feil til oss, også blir det inkasso. Jeg ringte flere ganger men de hjalp ikke. Det har kostet oss 300 nok ekstra hver måned. Vi føler oss lurt. Det hadde vært interessant å se på hvordan fjordkraft, power og intrim samarbeider, og jeg synes det skal forbrukertilsynet finne ut av.

Svar fra Fjordkraft
27.06.2023 10:33

Hei! Takk for din tilbakemelding. Anbefaler at du tar kontakt med oss for at vi kan sjekke opp saken din. Om du har meldt i fra om rett adresse eller har elektronisk forsendelse så skal du motta original faktura. Du vil alltid se faktura på min side og i Fjordraft appen, slik at du kan sjekke når den er laget og se den før den går videre til purring 16 dager etter forfall. Du skal så klart motta fakturaen din så lenge rett informasjon er meldt inn til oss. Ha en god dag. Med vennlig hilsen Fjordkraft

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Fjordkraft?
Tar 2 minutt

Har blitt "lurt".

Omtale av  Morten

Trenger ikke beskrive hva jeg betrakter Fjordkraft som - men føler meg lurt på alle strømavtaler ifra dem - både privat og næring. Påslagene er jo helt hinsides i forhold til andre leverandører. Jeg lever av å tjene penger selv, men med ett visst måtehold og fornuft må man bruke.

Svindel uten sidestykke!! 70.000 i strømregning på 17 dager!!!!!

Omtale av  Mia

I disse tider der strømmen er dyr og tærer på hverdagsøkonomien til folk flest, ble min samboer oppringt fra en selger i Fjordkraft som lurte ham til å tro det ville være økomisk gunstig å bytte leverandør. Jan og feb 23 hadde vi Fjordkraft som leverandør, og aldri hatt høyere strømregning. Avsluttet derfor avtalen og har nå fått en etterregning på 69.000 i sikringsavtale!?? Gjelder for perioden 01.02-17.02. Er Fjordkraft sinnsyke????

Svar fra Fjordkraft
27.06.2023 10:30

Hei! Takk for din tilbakemelding. Ettersom vi ikke får søkt opp enkelt saker her, anbefaler jeg deg at du tar kontakt med oss slik at vi kan se på saken din. Ha en god dag. Med vennlig hilsen Fjordkraft.

Disse luringene må du holde deg langt unna ....

Omtale av  Leif

En svært agressiv selger kontaktet meg når jeg sa opp avtalen og forklarte de hvorfor - og jeg skjønner fakturaer. En svært dårlig avtale jeg ble lurt inn i. Synd det ikke er mulig å gi NULL i karakter.

Svar fra Fjordkraft
27.06.2023 10:28

Hei! Takk for din tilbakemelding. Beklager så meget for at du har denne opplevelsen med oss. Slik skal det ikke være. Anbefaler at du tar kontakt med oss, så vi får søkt opp saken og tatt dette videre :) Ha en god dag. Med vennlig hilsen Fjordkraft.

Ikke best kundeservice

Omtale av  Even

Dårlig kundeservice, veldig lange ventetider. Har hatt mye problemer med kommunikasjon, og innlogging på nettside.

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

Luretilbod

Omtale av  Kalle

Ja, Fjordkraft fornektar seg ikkje. Kjem med kjempetilbod utan å sei noko om varigheita. 14 dg etter inngått avtale kjem prisauken på 100%. Ikkje ring med igjen.

Svar fra Fjordkraft
03.04.2023 09:01

Hei! Takk for din tilbakemelding. Vi ønsker så klart ikke at kunder skal føle de får for lite informasjon om avtalen en inngår. Ta gjerne kontakt med oss så vi kan gå nærmere inn på saken din. Ha en god dag :)

Lurer folk inn i dårlige avtaler

Omtale av  Dan

Det er åpenbart at de har som forretningside å forvirre folk som ikke vet bedre inn i dårlige avtaler. At de får holde på på denne måten er utrolig. Forsøker å selge på den en avtale som åpenbart er dyrere enn den jeg har med å si "det er en veldig bra avtale" Folk må bli flinkere til å bytte leverandør.

Svar fra Fjordkraft
03.04.2023 09:01

Hei! Takk for din tilbakemelding. Veldig tris å lese at du sitter igjen med denne oppfatningen av Fjordkraft. Fjordkraft ønsker å hjelpe kundene sine til å forstå et nok så komplisert marked og har ikke et ønske om å forvirre kunder. For å gå nærmere inn på saken din, må du gjerne ta kontakt med oss :) Ha en god dag.

Fjordkraft har 1 211 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Fjordkraft mener

Fjordkraft

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR