Meny

Fortum omtaler og erfaringer

1,8/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Brukervennlighet
Dårlig
99
av 104 innen
strømselskap
26%
anbefaler
Fortum

"Useriøs bedrift"

Omtale om Fortum skrevet av Helene for 28.09.2020 10.30

Fortum har totalt 129 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Fortum?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
"Useriøs bedrift"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har nå fått flere Ubehagelige telefoner fra en som sier han er fra Fortum, noe jeg må spørre om flere ganger, for det sier han altfor fort. Han spurte om mange spørsmål om leiligheten som jeg synes er ubehagelig uten å få en sikker bekreftelse på at han er fra et seriøst selskap. Det er kanskje ikke den beste strategien å få en jente i 20 årene til å beskrive hele leiligheten sin til en vilt fremmed mann på telefonen??? Ekkelt var det! Jeg svarte at jeg ikke viste, siden jeg syntes hele samtalen var ubehagelig. Da ble han irritert... Jeg sa også at det ikke var jeg som håndterte strømavtalen og at han måtte snakke med min samboer, men det utnyttet han bare og slang på alt det dere kan tilby. Eneste måten å bli kvitt han var å si at han kan ringe senere. Jeg blokkerte dette nr da jeg ikke fikk noe treff på deres bedrift på gule sider eller 1881. Ble ringt opp i dag, og flere dager, av samme fyr, men annet nr, og han var unnvikende hvor han hadde informasjonen fra... disse nr er heller ikke oppført. Er det virkelig slik dere viser en «troverdighet« og skaffer dere nye kunder?

Bytt.no
"Useriøs bedrift" skrev Helene om Fortum

Har du en tilsvarende erfaring med Fortum?
Gjør som Helene og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Fortum du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Erlend B
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Villedende selger"
1 syns denne omtalen er nyttig

Selger på døra påstår han kommer for å foreta en forbruksmåling på en måned. Jeg spør om han skal selge meg noe, noe han svarer nei på. Jeg sier jeg ikke er interessert flere ganger, men han gir seg ikke med å stille spørsmål. Jeg må tilslutt bare lukke døra.

Offerett
Kundetilfredshet
"Ulovlig datainnsamling"
1 syns denne omtalen er nyttig

Selger utgir seg for å reise rundt å kartlegge strømforbruket i området. Sier flere ganger jeg ikke skal bytte men blir forklart masse ting. Er ulovlig å samle data om privatpersoner så kommer til å melde i fra om brudd på gpdr reglene.. Firmaer som selger på døren er som regel såpass desperate at med en gang dere ringer på min dør har dere bevist hvor dårlig produkt dere har og lastet bort både min og selgers energi. Selgers virket svært grei og hyggelig altså og unner han en god og seriøs salgsjobb. Hadde også krevet en viss dresscode og navneskilt samt noe materiale når man ringer på hos folk.

Jannicke
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Feil prising"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg ble kunde hos Fortum og fikk tilbud om å gå for fast betaling siden det ville gjøre at jeg ikke hadde noen overaskelser og lik pris hele året. De satt min månedpris alt for lav og da jeg tok opp dette med kundeservice gikk regningen opp 3 ganger fra en måned til en annen! Syntes dette er helt forferdelig og jeg lurer på hva som hadde skjedd hvis jeg ikke hadde fulgt opp! Jeg har nå byttet leverandør og har ett utestående beløp på 5000kr som må betales. Forstår at jeg skulle ant at min regning var veldig lav, men syntes det er håpløst at jeg som forbruker må sjekke at dette er riktig og ikke selskapet når de setter prisen på regning basert på mitt forbruk. Fikk også en frekk telefon fra Fortum som lurte på hvorfor jeg ville bytte. Da jeg sa det var pga feil pris på fast betaling, spurte han surt hvorfor jeg gikk for fast betaling og ikke flytende regning. Når jeg ble solgt denne avtalen fra en av deres selgere! Kommer adri til å bruke Fortum igjen.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Ubehagelig selger som gav inntrykk av å komme fra offentlig instans"
3 syns denne omtalen er nyttig

Hadde en selger på døren som sa hun kartla strømforbruket til boligene i nærmiljøet. Etter å ha kartlagt forbruket en måned skulle jeg få tilbakemelding på hva slags strømavtale som ville passe mitt forbruk. Fikk inntrykk av at selger kom fra en offentlig instans, og måtte jo si meg enig i at dette hørtes lurt ut og at hun så klart kunne stille meg noen spørsmål. Da jeg etter hvert begynte å ane at dette var salg og ville avbryte samtalen, fikk jeg krass beskjed om at "du sa jo at du var enig". Opplevde at selger brått gikk fra hyggelig til ubehagelig. Jeg endte ikke opp med å inngå noen avtale, noe jeg er utrolig glad for etter å ha lest brukeromtalene her!

Fortum har totalt 129 omtaler på Bytt.no
Fortum strømpriser
Alle strømpriser
Bytt til Fortum
SJEKK OM FORTUM KAN LEVERE STRØM TIL DEG
OSLO
Fortum leverer strøm til OSLO
ÅRLIG STRØMFORBRUK Usikker på forbruket ditt?
Ditt strømforbruk (kWt/år)
20 000 kWt
1000 kWt 50 000 kWt
Omtaler
Overblikk
Pris pr. mnd
Bestill
Fortum Marked
Timespot - Fortum
129 omtaler
Garantert pris i minst 6 måneder
Etterskuddsvis betaling
Ingen bindingstid
Ingen betalingskrav
537 kr
32,24 øre/kWt
Detaljer
Les mer
Fortum Trygg
Variabel pris - Fortum
129 omtaler
Etterskuddsvis betaling
Ingen bindingstid
Ingen betalingskrav
732 kr
43,90 øre/kWt
Detaljer
Les mer
Fortum Stabil
Variabel pris - Fortum
129 omtaler
Etterskuddsvis betaling
Ingen bindingstid
Ingen betalingskrav
782 kr
46,90 øre/kWt
Detaljer
Les mer
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR