Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mars 2024
Kilden Kraft
2.0
911 verifiserte omtaler
GNP Energy skifter navn til Kilden Kraft
GNP Energy har blitt kjøpt opp av det svenske selskapet Stocholms Elbolag AB som er eid av Elify Energy Group AB, og bytter i den anledning navn til Kilden Kraft.

Kilden Kraft omtaler og erfaringer

Negativ trend

Kilden Kraft opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

2.0
Dårlig
911 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#87
Forferdelig
Kilden Kraft er rangert
#87 av 88 strømselskaper
26%
Dårlig
26% anbefaler Kilden Kraft
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 911 omtaler om Kilden Kraft

FILTRER OMTALER
196
45
25
33
612
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Kilden Kraft?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Forferdelig kundeservice

Omtale av  Ylva

Ble oppringt og lovet gull og grønne skoger, men etter å ha sjekket ønsket jeg å kansellere. Forferdelig kundeservice! Først finner de ikke at de har ringt meg, så finner de ikke avtale, så sier de at de ikke har mottatt epost. Først da jeg sa at jeg ville ta dette videre fant de dette og motvillig godtok angre skjema. Hold dere unna disse!!! Ble oppringt

Styr unna Kilden kraft, uansett

Omtale av  Geir H

Ble oppringt av deres selger som blant annet påstod at jeg med et årsforbuk på 18000 kWh kunne spart kr. 12000 i 2023, med deres forvaltningsavtale. Altså spart 72 øre pr KWh i forhold til spotprisen, slik han uttrykte det. Jeg har hatt ca. 60 øre i snitt kraftpris i 2023, og vil på stå at hans salgsmetoder ligner mer på svindel og villedning. Styr unna Kilden kraft uansett 🥲🥲

Svindel styr unna

Omtale av  Magne

Kilden kraft er gamle GNP, finnes ingen større svindel selskap en dem. De selger nå forvaltnings avtaler som er + 50% dyrere en spotpris. og informere ikke om det. Bedre å betale bruddgebyr på 150kr pr gjenværende mnd av bindingstiden enn å være kunde. selgerne forteller at du har vunnet konkurranse som bare er tull.

Svindelmetode

Omtale av  Lars

Ble flyttet over til forvaltningsavtale fordi mitt produkt (spot) ikke lenger var mulig. Ble forespeilet at prisen kunne variere, men det var profesjonelle aktører som forvaltet dette. Resultatet var 50 % påslag på allerede svindyre priser. Dette skjedde to måneder på rad før jeg byttet leverandør.

Ugrunnet alt for høy pris!

Omtale av  Anders G

Regningen for november var over dobbelt av det vi er vant med, og ved en enkel sjekk i markedet, viste det seg at de fleste (alle som jeg var i kontakt med) var ca 50% billigere. Helt uhørt! Slik jeg ser det har prisene deres bare økt i det stille og vi betalte slett ikke så mye for samme forbruk for et år siden, selvom da spotpris var tilsvarende samme. Vi bytter så raskt som mulig. Anders G.

Svar fra Kilden Kraft
05.12.2023 13:54

Hei Anders, Vi ønsker ikke at du skal ha en slik opplevelse av oss, så ta veldig gjerne kontakt med kundeservice på telefon 21 65 10 00 eller e-post [email protected] så vi kan se nærmere på saken din. Vennlig hilsen Kundeservice, Kilden Kraft

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

GNP bra, Kilden Kraft er elendig

Omtale av  Rikard G

Da GNP byttet til kilden kraft økte prisen fra rundt 2700kr mnd, til et forskudd på 7700kr mnd. Sendte mail om at de skulle stoppe faktura og jeg ville bytte strømleverandør. En uke etter ble beløpet likevel trukket fra konto. Vil ikke anbefale Kilden Kraft til noen! Skal sies at jeg har vært fornøyd kunde av GNP siden 2019.

Svar fra Kilden Kraft
10.11.2023 11:59

Hei Rikard, Det er synd å høre at du har en sånn opplevelse av oss som din strømleverandør. Vi ønsker ikke at du skal ha en slik opplevelse av oss, så ta veldig gjerne kontakt med oss på kundeservice på telefon 21 65 10 00 eller e-post [email protected] så vi kan se nærmere på saken din. Vennlig hilsen Kundeservice, Kilden Kraft

Dårlig og useriøs aktør

Omtale av  Ellen

GNP Energy fortjener ikke en eneste stjerne. De forsøker å svindle til seg forskuddsbetaling av strøm de ikke skal levere - og til en pris som er himmelhøy ift faktisk spotpris. Vi byttet leverandør i juni, og nå, straks september så får jeg inkassovarsel på forskudsbeatling av strøm for juli og august, som vi selvsagt ikke har betalt da vi ikke skulle ha leveranse fra dem. De klarer ikke å produsere sluttavregning, som de skulle ha gjort i juni - og det er fordi de skylder oss penger - ikke omvendt! I tillegg får jeg uhøflige svar når jeg tar kontakt ang dette. Har ikke opplevd maken! STYR UNNA - elendig service! Jeg vurderer å anmelde dem for forsøk på svindel. Regner med at flere har gjort det før meg.

Det verste jeg har sett

Omtale av  Patrick H

Svindlere, aldri har jeg betalt mer for strøm i mitt liv. Sammenlignet det jeg betalte per KWh med andre og skjønte at de betalt under halvparten av det jeg betalt. Fantastisk å få de regninger på toppen av ektefelle rammet av kreft og derfor arbeidsledig, Takk GNP håper du nyter pengene mine. ligg unna

Elendig

Omtale av  Liv B

Dårligste kraftleverandør jeg har vært borti, anbefales ikke. Fått de merkeligste utregninger på fakturaene, enorme summer over ti tusen kroner som viser seg er deres egen måte å sende faktura, jeg er alene, og har aldri før måtte bruke så mye energi på et strømselskap. De har kostet meg nattesøvnen.

Ligg unna disse

Omtale av  Rolf

De påsto, da jeg tegnet avtale med de at de skulle være markedets beste på pris. Dette henger ikke sammen med hva man må betale. De må ha Norges dårligste innkjøpere, da de ALLTID lå 2 til 3 kroner over alle i pris pr Kwh. Jeg godtok forskuddsbetaling, men de begynte med å ta 2 måneder forskuddsbetaling. Dette rettet de riktignok opp i etter flere telefonsamtaler med kundeservice. Etter mange telefonsamtaler angående prisen snakket jeg med en kundebehandler som fortalte meg noe som gjorde at jeg skjønte de lyver. De la heller ikke ved angrerettskjema på et utskrivbart, varig medium, når avtalen ble inngått. Noe de er pliktig å gjøre. Dette har jeg tatt opp med de, men de har ennå ikke lagt fram bevis på at dette er tilfelle. Har fått en haug med svar på e-poster, men forskjellige svar hver eneste gang. Og til slutt fikk jeg ingen svar. Styr laaaaangt unna GNP.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Gir uriktig info

Omtale av  Bjørn L

De gav oss fordelaktig avtale,lokket de med. Men da strømprisen aldri var over 50øre satte de prisen til 387øre. Dette må da være ulovlig og etter mitt skjønn svindel. Jeg har rapportert til Stortingspolitiker log politi. Og nå tåler jo ikke dere at jeg skriver sannheten her engang! Ja,det er sterk ordbruk,men det fortjener dere også,for hadde en butikk gjort det samme ville eieren vært straffeforfulgt!

Svindlerer

Omtale av  Sigurbjørg I. V. H

Jeg hadde 1,989 kw i desember og fikk regning på over kr 9,600 altså snitt pris på nesten kr 5 per Kw kan det være mulig at de har lov til dette?? Jeg har hatt dem i mange år men i August 2022 gikk våres kontrakt ut på kr 069 topp og de ringte ikke eller varslet meg Svineri og reine svindlerer.

Skjønner ikke at dette firmaet er lovlig

Omtale av  Trond

Styrelederen i borettslaget jeg bor har blitt rundlurt av disse og vi har betalt godt over dobbel pris av spot-pris i over 5 år nå. Jeg har null forståelse for hvordan det er mulig å drive et firma på dette viset og jeg håper inderlig at de går konkurs så raskt som mulig.

Butter avtale du tegnet midveis

Omtale av  Monica Ø

Prøver få deg til å godta et bytte i avtalen din. Dyrt!!! Styr unna telefonene fra dem om flotte avtaler….

Svindel og lureri

Omtale av  Anna

For desember fikk vi en regning på over 14.000 kr på et vanlig bolighus med 3 beboere. De hadde beregnet en pris på over 333 øre/kWt. Jeg nektet å godta denne da den var over 300% høyere enn hva som var gjennomsnitt der jeg bor. De mente netteier skulle gi strømstøtte, så jeg kontaktet netteier for å høre hva de mente. De mente dette var bare lurerier og ba meg kontakte advokat. Jeg har fortløpende orientert GNP skriftlig og ga beskjed om at jeg kom til å ta dette videre med advokat etter å ha snakket med netteier. Da fikk pipa en helt annen lyd, men alle svar er svært merkelig. Ikke svarer de direkte på det man spør om og den har endret avtalen uten å gi oss beskjed. Kommer aldri til å anbefale andre å bruke dette selskapet og bytter i dag til annen leverandør!

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Føler meg lurt

Omtale av  Arber

Dette er ren lureri, moren min hadde dette selskapet og betalte 3-5 gange mer en naboen med likt hus.

Forrige
Side 1 av 57

Kilden Kraft

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR