Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert oktober 2023
Motkraft
3.6
285 verifiserte omtaler

Motkraft omtaler og erfaringer

3.6
Bra
285 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#11
Utmerket
Motkraft er rangert
#11 av 88 strømselskaper
64%
Bra
64% anbefaler Motkraft
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 285 omtaler om Motkraft

FILTRER OMTALER
149
29
20
25
62
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Motkraft
Motkraft har 285 verifiserte omtaler på Bytt.no

Jeg er fornøyd!

Omtale av  Natalie

Er fornøyd med strømabonnementet. Rask og god kundeservice.

Svar fra Motkraft
31.08.2023 15:53

Hei Natalie. Takk for en hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på 😊

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Motkraft?
Tar 2 minutt

Keiserens nye klær

Omtale av  Kjell V

Nei dette er noe lureri! Når Motkraft startet opp i 2021 var det ikke for å tjene penger. No profit, var slagordet. Vi i Trøndergruppa (Trondheim, Trøndelag og litt te) trodde på dem og skaffet tusenvis av kunder. Vi føler oss lurt, og mange av oss har forlatt Motkraft. Ikke kan noen av de ansatte nåes på telefon, og heller kunne de ikke samkjøre regningene med TENSIO.(Strømleverandøren) Det hele minner mye om KEISERENS NYE KLÆR. Takk for oss... Kjell V. og Trøndelag!

Svar fra Motkraft
17.08.2023 13:22

Heisann Kjell. Det er synd å høre du føler deg lurt, det har aldri vært vår intensjon. For å klare å tiltrekke ny kapital og fortsette kampen mot en mer kundevennlig bransje måtte vi dessverre gå bort fra det å være non-profit. Dersom du ønsker anbefaler jeg deg å lese mer om dette på våre nettsider, eller eventuelt ta kontakt med oss på chat eller e-post til: [email protected].

Bløff

Omtale av  Martin H

Motkraft skulle være billigst. De er ofte ikke blandt de hverken 10, 30, 50 på noen av prisundersøkelse som gjøres. Hilsen ex-kunde som føler seg lurt.

Svar fra Motkraft
07.08.2023 14:36

Hei Martin. Det er synd å høre du føler deg lurt, det ønsker vi selvsagt ikke. Gjerne ta kontakt med oss på chat eller e-post til: [email protected] dersom du har noen spørsmål angående vår avtale!

Anbefales på det sterkeste

Omtale av  Joachim R. K

Du får en god strømavtale uten noe lureri. Alltid forutsigbart. Har ingen erfaring med deres kundeservice, da jeg ikke har hatt behov for å bruke det (det må vel være et stort pluss?). Det jeg skulle ønske var at de tilbydde IOT-utstyr for oss nerder :)

Svar fra Motkraft
25.07.2023 15:07

Hei Joachim. Så hyggelig å høre du er fornøyd, det setter vi pris på 😊

Stipulering av priser

Omtale av  Bjørg

Flytter over til Motkraft 25.mai of etter det har de stipulert mitt forbruk fullstendig feil. Ikke får de rettet opp forbruket for mai, så kom juni regningen, ikke korrigert for mai, og stipulert for juni også.... e-poster flyr mellom oss, de skal rette opp dette på augustmåned... Jeg begynner å bli irritert, mitt forbruk er korrekt innrapportert hos Elvia, det har de bekreftet. At de KUN kan nås på e-post betyr at servicen blir deretter.....

Svar fra Motkraft
25.07.2023 15:07

Hei. Det er synd å høre du har opplevd dette. Gjerne ta kontakt med oss igjen så skal vi selvfølgelig hjelpe til om du ønsker!

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

App på telefon

Omtale av  Id

Hvorfor virker ikke Appen? Har vært slik i flere dager nå...... 8.juni 2023

Svar fra Motkraft
12.06.2023 15:05

Heisann. Dersom du opplever utfordringer med appen, gjerne ta kontakt med oss på chat eller e-post til: [email protected] så skal vi hjelpe til!

Kaotisk fakturaavdeling

Omtale av  Siw M

Hva driver Motkraft med? 1: Jeg får tilsendt regninger fra de, sånn hipp som happ. 2: Jeg må stort sett selv, fysisk gå inn i Motkraftappen og finne mine fakturaer der og så kopiere og lime inn i nettbanken for å betale. Men inne på Motkraft sin app sto to av mine regninger fortsatt som ubetalt, flere uker senere, og da jeg purret i midten av april (2023) fikk jeg bekreftet at joda regningene er betalt de! Etter denne kommunikasjonen har jeg ikke hørt noe mer. Ikke fått noen faktura, verken på e-post, i posten eller som nettregning i nettbanken. Men plutselig, klokken 0300 på natten tikket det inn en mld at det lå et brev til med fra Kredinor Inkasso inne på digipost. Det var de to regningene som for lengst hadde blitt betalt for mars og april! Er det mulig?! Og ikke èn eneste påminnelse eller purring før det der! Nei, for noen rotehoder! Jeg sendte kvitteringer på betalte falturaer både til inkassoselskapet og til Motkraft. Deretter byttet jeg strømselskap. Jeg anbefaler ikke dette selskapet. Til tross for hyggelige kundebehandlere, så drives dette selskapet på en useriøs, rotete og kaotisk måte. De ser heller ikke ut til å ha noen som helst kontroll på sin fakturaavdeling! Styr unna intill de får orden i sakene.

Svar fra Motkraft
09.05.2023 08:56

Heisann Siw. Det er synd å høre du ikke lengre ønsker oss som din strømleverandør på bakgrunn av dette. Gjerne ta kontakt med oss på chat eller e-post til: [email protected] så skal vi selvsagt hjelpe til å løse dette.

Motkraft har 285 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Motkraft mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR