Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Motkraft
3.6
279 verifiserte omtaler

Motkraft omtaler og erfaringer

3.6
Bra
279 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#12
Utmerket
Motkraft er rangert
#12 av 109 strømselskaper
65%
Bra
65% anbefaler Motkraft
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet

Utforsk 279 omtaler om Motkraft

FILTRER OMTALER
147
29
19
25
59
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Motkraft?
Tar 2 minutt

Kaotisk fakturaavdeling

Omtale av  Siw M

Hva driver Motkraft med? 1: Jeg får tilsendt regninger fra de, sånn hipp som happ. 2: Jeg må stort sett selv, fysisk gå inn i Motkraftappen og finne mine fakturaer der og så kopiere og lime inn i nettbanken for å betale. Men inne på Motkraft sin app sto to av mine regninger fortsatt som ubetalt, flere uker senere, og da jeg purret i midten av april (2023) fikk jeg bekreftet at joda regningene er betalt de! Etter denne kommunikasjonen har jeg ikke hørt noe mer. Ikke fått noen faktura, verken på e-post, i posten eller som nettregning i nettbanken. Men plutselig, klokken 0300 på natten tikket det inn en mld at det lå et brev til med fra Kredinor Inkasso inne på digipost. Det var de to regningene som for lengst hadde blitt betalt for mars og april! Er det mulig?! Og ikke èn eneste påminnelse eller purring før det der! Nei, for noen rotehoder! Jeg sendte kvitteringer på betalte falturaer både til inkassoselskapet og til Motkraft. Deretter byttet jeg strømselskap. Jeg anbefaler ikke dette selskapet. Til tross for hyggelige kundebehandlere, så drives dette selskapet på en useriøs, rotete og kaotisk måte. De ser heller ikke ut til å ha noen som helst kontroll på sin fakturaavdeling! Styr unna intill de får orden i sakene.

Svar fra Motkraft
09.05.2023 08:56

Heisann Siw. Det er synd å høre du ikke lengre ønsker oss som din strømleverandør på bakgrunn av dette. Gjerne ta kontakt med oss på chat eller e-post til: [email protected] så skal vi selvsagt hjelpe til å løse dette.

Rask feedback

Omtale av  Martine E

Sendte mail for en melding om en forfalt faktura som jeg hadde betalt, fikk svar på 2 minutter og det var fikset. Tipptopp.

Svar fra Motkraft
27.04.2023 08:52

Hei Martine! Takk for fin tilbakemelding🤝

Fornøyd kunde

Omtale av  Kjetil L

Er generelt fornøyd med Motkraft. Alltid rask og effektiv hjelp å få når jeg tar kontakt. :-)

Svar fra Motkraft
27.04.2023 08:51

Heisann Kjetil. Takk for en hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på🤩

På ALLE måter skuffa og lei, styr unna!

Omtale av  Sara S. N

Kjære Motkraft; jeg ble fortalt og leste deres egen omtale at med dere som leverandør ville jeg ha de aller trivligste prisene, og det med god samvittighet! Aldri i mitt egenrådige liv har jeg noen gang hatt så LATTERLIG høye regninger - og ja, jeg vet strømmen denne vinteren og ut generelt er og var dyrere men gud hjelpe meg - 7 tusen i faktura for ei mnd, enslig kvinne med vannbåren varme i hus, tv som kun brukes til streaming (sikkert 5 ganger max i mnd...), ei heller tørketrommel, vaskemaskin eller stasjonær pc. Altså.. det er til å bli direkte kvalm av! Ikke får kundene deres kontakt heller da nettsiden deres ikke er i topp shape hverken hva funksjonalitet OG design gjelder, 0 chat-bot eller telefonnummer. Ønsker å si opp, men det skulle ikke være lett. Gud, hjelpe meg! Og DU! Du, som leser dette......- redd deg selv; skaff deg for all verdens skyld IKKE denne leverandøren om du verdsetter stabilitet, trygghet, holdte løfter og komfort.

Svar fra Motkraft
18.04.2023 09:24

Hei Sara. Vi setter pris på din tilbakemelding og vi det er synd å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Dyre strømregninger er det ingen av oss som ønsker, men dessverre har nok de aller fleste av oss opplevd urimelig høye priser på strømmen denne vinteren. Vi forstår veldig godt at dette er frustrerende og håper at neste vinter vil bli by på billigere strømpriser. Det er også beklagelig å høre at du ikke syns vår nettside ikke er i god nok stand. Vi ønsker hele tiden å forberede oss, så vi setter stor pris på om du vil sende oss en mail til [email protected] og fortelle konkret hva du savner på nettsiden slik at vi muligens kan implementere dette. Igjen, takk for tilbakemeldingen din til oss!

Oversiktlig faktura, men tekniske problem ødela intrykket

Omtale av  Henrik

Faktura var enkel og oversiktlig, så det er et stort pluss. Men jeg har ventet i en måned på å få tilgang til appen, og har ved flere anledninger tatt kontakt med kundeservice. De kan forsikre meg at teknikerne jobber med saken, men med den behandlingstiden så virker det dessverre ikke som at de har gjort noe. I tillegg så har de økt prisen i perioden jeg har vært kunde, selvom det var 1000 mnd. prisgaranti. Derfor kommer jeg til å bytte tilbake til tibber, som nå har tilnærmet samme pris, men et mye bedre produkt.

Svar fra Motkraft
03.04.2023 15:15

Hei Henrik. Takk for din tilbakemelding. Det er synd å høre du har denne opplevelsen av oss, det ønsker vi selvsagt ikke. Vi har hatt en 1000 måneder prisgaranti, som gjelder med et forbehold om endring dersom det er «strengt nødvendig». Forbrukermyndighetene har tidligere vært kritiske til garantien med et slikt forbehold, og garantien har derfor utgått.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Fornøgd

Omtale av  Aina

Eg tok kontakt med kundeservice for å få utsetjing på straumrekninga, noko som ikkje var problem.

Svar fra Motkraft
30.03.2023 12:58

Hei Aina! Takk for tilbakemelding, det er bare å ta kontakt igjen dersom det skulle vært noe annet😊

Gode priser og seriøse.

Omtale av  Helena

Lett å følge strømbruk og man føler seg ikke overkjørt som man kan gjøre blant de "store" strømleverandørene som legger på mange forskjellige gebyr og avtaler som gir unødvendige kostnader for en som meg som skal sørge for alle omkostninger det innebærer å bo og alene.

Svar fra Motkraft
21.03.2023 09:18

Hei Helena! Takk for en hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på. Håper du får en fin dag videre🤩

Ryddig og enkel strømavtale

Omtale av  Jan

Alt har fungert som avtalt. Overgangen fra tidligere strømleverandør var meget positiv med tankeprosess pris og alle forskjellige påslag. App og kundeservice kan være en noe variabel opplevelse.

Svar fra Motkraft
08.03.2023 09:22

Hei Jan. Takk for god tilbakemelding👊 Vi jobber hver dag for å utbedre både app og service, og håper vi kan nå full score hos deg på sikt!🌟

Gir 1000 mndr prisgaranti - og dobler så prisen etter 12 mndr.

Omtale av  David

Byttet til Motkraft i feb -22, da de gav seg ut for å være non-profit - og ga 1000 måneder prisgaranti. 13 måneder senere dobler de prisene. Jeg liker ikke å bli lurt og er allergisk mot lokketilbud. Bytter til noe mer seriøst.

Svar fra Motkraft
08.03.2023 09:20

Hei, Vi har dessverre sett oss nødt til å endre prisene våre. Vi har ikke som mål å gå med overskudd på strømsalg i privatmarkedet, men å tilby en bærekraftig strømleveranse til en pris som er rettferdig for både oss og kundene våre⚡️

Lureri

Omtale av  Jan

De markedsførte seg med en 1000 måneder prisgaranti. Men nå øker de plutselig prisen. Bare lureri slik som mange andre strømleverandører. Styr unna. Det finnes rimeligere avtaler der ute.

Svar fra Motkraft
08.03.2023 09:19

Hei Jan. Motkraft har i enkelte kanaler kommunisert en 1000 måneder prisgaranti, som gjelder med et forbehold om endring dersom det er «strengt nødvendig». Forbrukermyndighetene har tidligere vært kritiske til garantien med et slikt forbehold. Garantien vil derfor utgå og endringsbestemmelsen erstattes med den nye standardbestemmelsen (se pkt. 12 i de nye avtalevilkårene) som gjelder likelydende for alle strømleverandører.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Ikke akkurat non-profit

Omtale av  Trond

Da jeg ble kunde så reklamerte motkraft med at de var ett alternativ til de tradisjonelle leverandørene og at de drev etter en non-profit model. I går fikk jeg en e-post om at påslaget per kWt går opp 100% og at månedsprisen øker med 52%. De sier de vil gå over til en avtale som er mer standard i markedet.

Svar fra Motkraft
08.03.2023 09:17

Hei Trond. Vi har dessverre sett oss nødt til å endre prisene våre. Vi har ikke som mål å gå med overskudd, men å tilby en bærekraftig strømleveranse til en pris som er rettferdig for både oss og kundene våre⚡️

Strømleverandør med hjerte og hjerne for fremtiden

Omtale av  Tormod S

I tillegg til reduserte månedlige regninger som bør få andre og grådige konkurrenter i kraftmarkedet til å tenke seg om, er muligheten for direkte kontakt med Motkraft helt uten omveier eller stengte dører. Dette kan for mange utgjøre den store forskjellen mellom et utakknemlig og problematisk forhold selskap-kunder -og et annet og mer optimistisk syn på nødvendigheter som skal til for å holde et samfunn gående. Dette tror jeg Motkraft har forstått :-)

Svar fra Motkraft
02.03.2023 14:52

Heisann Tormod. Takk for en super tilbakemelding, det er godt å ha deg med på laget🤩

Enkelt og billig

Omtale av  Kristjan E

Enkelt og greit men syns det tar for lang tid fra man bestiller til strømmen er levert. I mitt tilfelle tok det to uker. Burde kunne skje umiddelbart med dagens teknologi.

Svar fra Motkraft
01.03.2023 18:14

Heisann. Takk for din tilbakemelding, dette skal jeg ta med videre internt!

Jeg har hele tiden vært fornøyd med Motkraft. Problemet nå er bare feilmelding på siden .

Omtale av  Frøydis T

Jeg prøver igjen. Kommer ikke inn på siden deres. Får bare beskjed om feilmelding.Det har holdt på i lengre tid. Hva skjer???

Svar fra Motkraft
28.02.2023 15:46

Hei Frøydis. Så merkelig! Gjerne ta kontakt med oss på chat eller e-mail til [email protected], så skal vi hjelpe dersom du opplever utfordringer med appen.

Styr unna Motkraft

Omtale av  Marianne D

Motkraft klarte ved en feil å fjerne oss som kunde og vi ble derfor automatisk overført til Elvia uten viten eller samtykke, og har endt opp med et selvsagt omtvistet krav på over 9000 kr. Motkraft tar ikke ansvar for å rette opp i dette, tiltross for at de vedkjenner seg at det har skjedd en feil. Skremmende stygg kundeservice der, som får store konsekvenser for kundene. Selskapet har også historikk i å fakturere kunder de ikke har. Vær klok og velg en annen strømleverandør. M.D.

Svar fra Motkraft
27.02.2023 10:12

Heisann Marianne. Det er synd å høre du sitter med denne opplevelsen av oss, det ønsker vi selvsagt ikke. Gjerne ta kontakt med oss på chat eller e-post til: [email protected] så skal vi hjelpe til å rydde opp i dette.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

god kundeservice

Omtale av  Fornøyd

liker at det var kjapt svar og at jeg fikk hjelp med det jeg spurte om! brukte chat og fikk snakke med en person i stedet for robot, og problemet var løst på under 2 minutter.

Svar fra Motkraft
27.02.2023 10:04

Heisann. Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på😊 Ha en fin dag videre!

Forrige
Side 1 av 18

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR