Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert desember 2023
Tibber
2.9
1 359 verifiserte omtaler

Tibber omtaler og erfaringer

Ingen trend

Tibber har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.9
Middels
1 359 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#77
Forferdelig
Tibber er rangert
#77 av 89 strømselskaper
51%
Bra
51% anbefaler Tibber
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 1 359 omtaler om Tibber

FILTRER OMTALER
620
60
48
129
502
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Tibber
Tibber har 1 359 verifiserte omtaler på Bytt.no

Veldig bra leverandør.

Omtale av  Nils

Tibber har drive sin policy på ein nøktern og forutseieleg måte,1 øre på spotpris.Det seier seg sjølv at ein kan ikkje få sterke økonomiske musklar med eit så forsiktig påslag.Det vil vera dei grådige som overlever lengst,og eg ser dei brukar det og i marknadsføringa.Det var beleileg nett no når ein seriøs konkurrent ligg nede.Eg håpar styresmaktene kjem på bana med garantiar snart.Dersom ikkje,trur eg ein heil haug aktørar kjem etter i nær framtid.Det kan lett bli eit konkursras.Håpar at Tibber kan fortsetja Dei har eit godt renome og eg har god erfaring med dei.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Tibber?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Alt har vært bra til nå

Omtale av  Harald D

Har hatt Tibber i et år og skulle egentlig inn her og gi de en god rating. Var også på vei til å kjøpe Tibber pulse og noe annet smarthus dupeditter. Det var frem til de fant ut at å forskuddsfakturere for strøm var en god idé. Synd dette, for jeg var veldig, veldig fornøyd med Tibber. Blir å bytte snart.

Styr unna Tibber! La deg ikke lure!

Omtale av  Runander

Har vært veldig fornøyd med Tibber, men med forskuddsbetaling med kort varsel er det takk for meg. Når de nå også forsøker seg med å få utsatt betalingsfrist til å høre positivt ut, så forsterker dette inntrykket av at de forsøker å lure kundene. Utsettelse av betalingsfristen for oktober vil si at en enda større andel av regningen vil være forskuddsbetaling. Utsetter du betalingsfristen for oktober sier de at dette da også vil gjelde for kommende måneder. Utsetter du fristen til 25. i måneden vil det da si at du betaler 25 dager forskudd og kun 5-6 dager for aktuelt forbruk. Styr unna! La deg ikke lure.

Prøver å tvinge kundene til å låne dem penger rentefritt

Omtale av  Stian

Tibber har åpenbart utfordringer med likviditeten siden de forsøker å presse kundene til å låne dem penger for en halv måned frem i tid. Går selskapet konkurs så taper man altså pengene man har blitt tvunget til å låne dem rentefritt. Takk for meg Tibber.

Bryter loven

Omtale av  Jonas H

Tibber bryter loven med å endre avtalevilkår på to dagers varsel. Alt bunner i penger og jeg er ikke interessert i å være bank og potensielt miste forskuddsbetalingen om de går konkurs

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

Vi kundene er ikke bank for Tibber

Omtale av  Espen

Totalt uakseptabelt å drive bank for Tibber. Dersom bankene ikke er interessert, og eierne ikke vil skaffe sikkerhet, så kan man ikke forvente at kundene skal lånes ut penger uten sikkerhet. Meget useriøst håndtert fra ledelsen i Tibber !!!

Har vært fornøyd, men bytter pga konkursspøkelset.

Omtale av  Trond A

Jeg har vært fornøyd med Tibber og liker spesielt appen, jeg har ikke sett noen grunn til å bytte før nå nylig. Tibber har med to dagers forvarsel vært nødt til å innføre akonto-betaling fordi likviditeten i selskapet er dårlig. Som kunde med akonto-betaling så er man ikke en prioritert kreditor ved en eventuelt konkurs. Jeg håper selvfølgelig at Tibber overlever, men fremtiden ser ikke så lys ut for de akkurat nå.

Tibber har 1 359 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Tibber mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR