Meny

Tibber strømpriser

Skriv omtale
Bytt til Tibber
SJEKK OM TIBBER KAN LEVERE STRØM TIL DEG
OSLO
Tibber leverer strøm til OSLO
ÅRLIG STRØMFORBRUK Usikker på forbruket ditt?
Ditt strømforbruk (kWt/år)
16 000 kWt
1000 kWt 50 000 kWt
Omtaler
Overblikk
Pris pr. mnd
Bestill
Smart strømavtale
Timespot - Tibber
165 omtaler
Garantert pris i minst 60 måneder
Etterskuddsvis betaling
Ingen bindingstid
Ingen betalingskrav
856 kr /mnd
64,22 øre/kWt
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Tibber omtaler og erfaringer
4,4/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Brukervennlighet
Utmerket
1
av 106 innen
strømselskap
90%
anbefaler
Tibber
Inge H. N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Inovativ"

Selv om Tibber ikke er blant de billigste, er jeg for smarte løsninger og enkel oversikt via mobil som hjelper meg å redusere strømforbruket når prisen er høyest. Det gir vel så stor besparelse.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Flott kundeservice og enkel app"

For å ikke nevne at prisen er meget god er den enkle appen laget for å gi deg innsikt i hva strøm koster til en hver tid. Har du smartenheter i hus er det godt sansynelig at tibber appen kan integrere disse enhetene. Kundeservice er kjappe og flinke.

Jørgen L
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Fremtidsretttet og "slim" selskap"

Har hatt Tibber i et halvt år og er veldig fornøyd. Appen er veldig enkel og lar deg se forbruk, "power-ups" og faktura lett og enkelt. Andre strømselskaper føles ut som steinalderen i sammenligning.

Kirsten H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Dyrere strøm, ingen kundeservice og betalt dobbelt i to måneder"
1 syns denne omtalen er nyttig

Strømprisen viser seg å være høyere en Elvia hvor jeg var. I tillegg skulle de sørge for bytting, men jeg er blitt fakturert i nettbank av to selskaper i to måneder. Ingen kundeservice å ringe for å rette dette. Jeg takker for meg og bytter til mitt gamle selskap. Regningene er høyere hos Tibber enn hos Elvia.

Svar fra Tibber
18.05.2021 18:56
Hei, Det er leit å høre at du ikke var fornøyd med Tibber. Det kan være vanskelig å finne ut av forskjellen på alle de ulike strømavtalene som finnes der ute, hva som lønner seg og hvordan man kan vite om den avtalen man har er den beste. Vårt kundeservice-team bistår mer enn gjerne med sammenligning av avtaler og andre spørsmål du måtte ha rundt det slik at du kan være sikker på at den avtalen man har er den beste. Tibber tilbyr pr i dag ikke gjennomfakturering (strøm og nettleie på samme faktura) så det er trolig faktura fra nettselskapet ditt du har mottatt i tillegg til strømfaktura fra oss. Kundeservice sitter klar for å svare deg på spørsmål i chatten vår i appen eller på nettsiden vår. Du når oss også på mail. Du er hjertelig velkommen tilbake til Tibber når du måtte ønske det :) Mvh Camilla
Kundetilfredshet
Verdi for pengene
"Ikke helt ærlige og ikke billigst."
2 syns denne omtalen er nyttig

Problemet med Tibber er at de kun har spotavtale og det lønner seg ikke Desember,Januar og Februar når spotprisen er høy. Var inne på dagens priser der det er noen søyler på pris. Dette er jo direkte feil hvis du klikke på dagens priser. De mener at spotpris (som er snittprisen i løpet av 1 døgn er 57 øre. Mens de andre ligger på over 60 øre. Ser man på grafen så kan ikke dette stemme. Men det største problemet er at de kun har spotpris. Hadde fast avtale i vinter hos GE og sparte masse penger og bytter ikke til spot før den kommer godt ned fordi spotprisen er veldig høy fortsatt. GE har spotavtale som er billigere enn Tibber. Ikke noe påslag og ingen mnd pris.

Svar fra Tibber
18.05.2021 18:56
Hei, Strømpriser hos Tibber er ganske enkelt. Vi har kun en strømavtale, spotpris fra Nordpool + max max 1 øre kwh til å dekke elsertifikat, opprinnelsesgarantier og kostnad for å dekke innkjøp av strøm. Når strømprisene er rekordhøye, slik som vinteren i år har vært, er det mange som lurer på hvordan man enklest kan sammenligne ulike typer strømavtaler, hva som lønner seg, og hvordan man kan vite om den avtalen man har er den beste. Spotprisen settes av kraftbørsen Nord Pool, og prisene settes basert på hvor mye strøm som produseres og hvor stor etterspørselen er. Over tid ser man faktisk at en spotprisavtale som regel alltid er billigst over tid. Med en spotprisavtale har man også mulighet for å utnytte de timene når strømmen er billigst og legge forbruket ditt dit. I tillegg til spotprisen er det vanlig å ta et påslag for å dekke kostnader forbundet med strømavtalen. Hvor mye de ulike aktørene i markedet legger på varierer, men her ser man at mange strømleverandører velger å legge inn en margin som er større enn de reelle kostnadene. Det er viktig å lese alle kriterier til avtalen og alt med liten skrift. Spotprisen er altså like for alle og varierer time for time gjennom hele døgnet. Som strømkunde hos Tibber betaler du det samme som oss for strømmen. Vi tjener ingenting på at du bruker mye eller mer strøm :) Sammenligningen du har sett på er basert på priser for april for en bolig i Oslo. En strømleverandør kan ha mange avtaler, da vises den mest vanlige i oversikten. Kontakt gjerne vår kundesupport for gjennomgang og sammenligning av avtaler :) Mvh Camilla
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Ryddig og ærlig"

Supert konsept med nyttige valg-/brukermuligheter.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Tilfreds"

Erlig om strømpriser og kostnader. Kjøper overskuddstrøm fra solstoler til kr 1,-/kWh. Kan følge strømforbruk, -produksjon/time i sanntid. Varsler om høy strømpris neste dag

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Transparent - billig - moderne og gøy"
4 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har brukt Tibber i flere år og er veldig fornøyd. Det er lettvint og transparent og deres inntektsmodell baserer ikke på høyest mulig strømforbruk. Alle klassiske strømselskaper anser befolkningens høye strømforbruk per capita (Norge er nr.2 i hele verden) som en ressurs som de skal kapitalisere på. Noen går så langt at de viser til nordmenns dårlige strømadferd i sine årsrapporter som en slags ressurs... Tibber hjelper forbrukeren med å aktiv redusere strømforbruket - det er moderne, bærekraftig og rett og slett riktig.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR