Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Tinde Energi
2.7
733 verifiserte omtaler
Tinde Energi avslutter salg av strøm
Tinde Energi har sluttet å selge strøm, og formidler ikke lengre strømavtaler.

Tinde Energi omtaler og erfaringer

Ingen trend

Tinde Energi har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.7
Middels
733 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
-
IKKE NOK OMTALER
Tinde Energi trenger minimum 10 omtaler.
47%
Middels
47% anbefaler Tinde Energi
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 733 omtaler om Tinde Energi

FILTRER OMTALER
225
134
42
21
311
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Tinde Energi
Tinde Energi har 733 verifiserte omtaler på Bytt.no

Fastprisavtalen var lureri, for ikke blir en varslet om at avtalen opphører innen den avsluttes.

Omtale av  Lillian

"Det er ikke første gangen strømselskapet Tinde Energi har endret på vilkårene for ulike avtaler. Tinde Energi har iløpet av høsten 2022 fått fire dommer mot seg i Tingretten og Lagmannsretten, der kunder har mistet gunstige maksprisavtaler ifølge Dagens Næringsliv. I alle sakene om midlertidig forføyning har kundene vunnet frem".

Nyttig (7)

Reinspikka svindel

Omtale av  Bent

Jeg hadde fra tidligere en makspris på kr. 1,40 og hadde eventyrlig lave strømregninger gjennom vår sommer på kun noen hundrelapper. Nå har jeg et inkassokrav fra oktober på over kr, 3500. Pluss et nytt forskuddskrav på kr. 5700 - hva svarte er det som skjer? Får ikke logget på min side eller svar fra kundeservice. TLF. til selskapet som er angitt på nettside er heller ikke i bruk. Jeg har sendt mld. om en forklaring, - men intet svar her heller. JEG BETALER IKKE!

Nyttig (6)

Bare svindel, bytte min avtale 2 ganger i bindingstid!

Omtale av  Osvaldas

Har max pris garanti avtale med dem som gjelder til 26.11.2022 men plutselig dem bytte avtale og fra 01.09.2022 dem starte å bruke forvaltning avtale,jeg aldri skrive noen avtale o den tiden!fikk faktura for 39k nok! Og hos dem du må betalle 1 mnd på forskudd,mange andre firma trenger ikke de! Likke til til dem!aldri mere hos Tinde Energi!

Nyttig (4)

Lureri

Omtale av  Anne

Tvangsflytting uten å få med fordelene jeg hadde. Utgifter på 13000,- pr/ mnd. Fikk beskjed om tilbakebetaling på neste faktura, som ikke skjedde, fikk igjen ca.13000,-. Har byttet og faktura ble rundt 3700,-

Nyttig (3)

Bryter avtalen

Omtale av  Katrine

Tegnet Optimal Bedrift-avtale i november 2021, maxpris 1,04 kr/KwH i 3 år. Fikk mail to uker senere at pristaket var opphevet midlertidig, max fra 1.1-31.5. Selv etter det har det ikke vært noe pristak, noe de ikke ga beskjed om. Etter min mening lurer de seg unna avtalen. Krever også forskuddsbetaling på fastbeløp. Svarer ikke mail på flere uker, og da bare svada. Advokat neste!

Nyttig (3)
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Tinde burde få minus 5 stjerner.

Omtale av  Reidar S

Må bare bekrefte at Tinde Energi og GNP Energi svindler de uheldige kundene de får tak i. Snakker av erfaring. Hold dere langt unna og spre det videre. At slike selskap får lov til å operere i Norge er en gåte. Jeg fikk en 5 årig kontrakt med GNP med makspris 46,9 øre. Det tok 6 mnd så hevet de prisen til 85 øre og sa det var for en begrenset periode på 5 mnd. Da den tiden var gått solgte de avtalen til Tinde og så var der over og ut. Tinde sendte faktura på 4 gangen som forskuddsbetaling og lovet kreditering i etterkant. Det skjedde aldri. Tinde kastet deretter ut alle oss med gode avtaler og krediteringen har jeg ikke sett noe til. Søppel!

Nyttig (4)

Tinde Forvaltning er kjempedyrt og høy forskuddsbetaling.

Omtale av  Bjørn K

Jeg hadde Spot uten forskudd, men fikk tilbud om 12 mnd. Maksprisavtale med maks 94 øre/kWt. Når den var ferdig, satte de meg til en annen avtale. Den heter Tinde Forvaltning, men har tydeligvis flere navn. Når jeg inngikk avtalen Tinde Makspris med dem, etter å ha Spotpris uten forskudd, sa ingen noe om at jeg ikke fikk tilbake Tinde Spotpris uten forskuddsbetaling. De satte meg heller på Forvaltning med forskuddsbetaling, noe jeg sa klart i fra da jeg ble kunde hos Tinde, at jeg IKKE ville ha. Jeg påstår at de har satt meg på en annen avtale uten mitt samtykke, men de sier at Tinde Makspris er Tinde Forvaltning og at de derfor IKKE har byttet min avtale...HMMMM...går det an da...? Hos Tinde ser det ut til at avtaler kan ha flere navn og bytter navn ofte, muligens for å forvirre kundene. De skryter av at du er i trygge hender, men det har jeg ingen grunn til å tro på. Med en pris for hele september på kr. 5,80/kWt og 833,4 kWt, estimerte de i tillegg med 1127 kWt til kr. 5,9449/kWt for hele oktober. Jeg skulle dermed betale over 11600 kr. Dette var ca. 295 kWt mer enn september måned. Min leverandør i dag sier at gjennomsnittspris fra 1.-15 okt. er kr. 3,55 Dessuten visste ikke personen på kundeservice hvor stor andel som dekkes av strømstøtten og satte meg over til en annen medarbeider. Han var det helt umulig å snakke med, så jeg takket bare for meg. Maken til kverulant. Han kalte meg som kunde en ''kverulant'' og usaklig, fordi jeg påsto at jeg følte meg lurt og at han ikke svarte på spørsmålet mitt. God kundebehandling har han i hvert fall aldri hørt om. TOMMELEN NED for Tinde Energi. ALDRI mer.

Nyttig (5)
Tinde Energi har 733 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Tinde Energi mener

Tinde Energi

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR