Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Tinde Energi
2.7
733 verifiserte omtaler
Tinde Energi avslutter salg av strøm
Tinde Energi har sluttet å selge strøm, og formidler ikke lengre strømavtaler.

Tinde Energi omtaler og erfaringer

Ingen trend

Tinde Energi har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.7
Middels
733 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
-
IKKE NOK OMTALER
Tinde Energi trenger minimum 10 omtaler.
47%
Middels
47% anbefaler Tinde Energi
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 733 omtaler om Tinde Energi

FILTRER OMTALER
225
134
42
21
311
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Tinde Energi
Tinde Energi har 733 verifiserte omtaler på Bytt.no

Bryter avtalen

Omtale av  Katrine

Tegnet Optimal Bedrift-avtale i november 2021, maxpris 1,04 kr/KwH i 3 år. Fikk mail to uker senere at pristaket var opphevet midlertidig, max fra 1.1-31.5. Selv etter det har det ikke vært noe pristak, noe de ikke ga beskjed om. Etter min mening lurer de seg unna avtalen. Krever også forskuddsbetaling på fastbeløp. Svarer ikke mail på flere uker, og da bare svada. Advokat neste!

Nyttig (3)

Tinde burde få minus 5 stjerner.

Omtale av  Reidar S

Må bare bekrefte at Tinde Energi og GNP Energi svindler de uheldige kundene de får tak i. Snakker av erfaring. Hold dere langt unna og spre det videre. At slike selskap får lov til å operere i Norge er en gåte. Jeg fikk en 5 årig kontrakt med GNP med makspris 46,9 øre. Det tok 6 mnd så hevet de prisen til 85 øre og sa det var for en begrenset periode på 5 mnd. Da den tiden var gått solgte de avtalen til Tinde og så var der over og ut. Tinde sendte faktura på 4 gangen som forskuddsbetaling og lovet kreditering i etterkant. Det skjedde aldri. Tinde kastet deretter ut alle oss med gode avtaler og krediteringen har jeg ikke sett noe til. Søppel!

Nyttig (4)

Tinde Forvaltning er kjempedyrt og høy forskuddsbetaling.

Omtale av  Bjørn K

Jeg hadde Spot uten forskudd, men fikk tilbud om 12 mnd. Maksprisavtale med maks 94 øre/kWt. Når den var ferdig, satte de meg til en annen avtale. Den heter Tinde Forvaltning, men har tydeligvis flere navn. Når jeg inngikk avtalen Tinde Makspris med dem, etter å ha Spotpris uten forskudd, sa ingen noe om at jeg ikke fikk tilbake Tinde Spotpris uten forskuddsbetaling. De satte meg heller på Forvaltning med forskuddsbetaling, noe jeg sa klart i fra da jeg ble kunde hos Tinde, at jeg IKKE ville ha. Jeg påstår at de har satt meg på en annen avtale uten mitt samtykke, men de sier at Tinde Makspris er Tinde Forvaltning og at de derfor IKKE har byttet min avtale...HMMMM...går det an da...? Hos Tinde ser det ut til at avtaler kan ha flere navn og bytter navn ofte, muligens for å forvirre kundene. De skryter av at du er i trygge hender, men det har jeg ingen grunn til å tro på. Med en pris for hele september på kr. 5,80/kWt og 833,4 kWt, estimerte de i tillegg med 1127 kWt til kr. 5,9449/kWt for hele oktober. Jeg skulle dermed betale over 11600 kr. Dette var ca. 295 kWt mer enn september måned. Min leverandør i dag sier at gjennomsnittspris fra 1.-15 okt. er kr. 3,55 Dessuten visste ikke personen på kundeservice hvor stor andel som dekkes av strømstøtten og satte meg over til en annen medarbeider. Han var det helt umulig å snakke med, så jeg takket bare for meg. Maken til kverulant. Han kalte meg som kunde en ''kverulant'' og usaklig, fordi jeg påsto at jeg følte meg lurt og at han ikke svarte på spørsmålet mitt. God kundebehandling har han i hvert fall aldri hørt om. TOMMELEN NED for Tinde Energi. ALDRI mer.

Nyttig (5)

Kundeservice

Omtale av  Vegard

Jeg synes de tar for lang tid før dere tar telefonen.jeg har vært kunde i 2år og har ikke hatt noen problemer før de er 2månder i gjen av avtalen med tinde energi.de synes jeg er kjedelig. Jeg synes dere bør informere når de skjer noe nytt i selskapet de har dere ikke gjort.

Nyttig (1)

Useriøst selskap

Omtale av  Stig

Byter strømavtale da jeg uten varsel ble overført til Tinde i fra Gnp i sommer og forskuddfakturerer langt over fastprisavtale. Byttet strøm levrandør da det ble helt håpløst. Ved opphørskredittnota så skylder Tinde energi meg kr 567 som jeg fikk bekrefet skulle tilbakebetales til min konto da jeg byttet strømleverandør. Svarer ikke på tlf eller email da jeg etterspør pengene. I energi nytt har Tinde Energi blitt dømt til å betale en pizza restaurant i Sandefjord da dem brøt strømpris på fastavtale mot bedriften. Styr langt unna GNP og Tinde Energi.

Nyttig (8)
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Skuffende !

Omtale av  Arnold

Jeg har hatt en 12mnd. avtale med TE som slutter 14des. Nå som det er 2mnd igjen øker de prisen for kWh. med mer enn 4ganger avtalt pris. Dette uten noen form for varsel Det er bare en ting å gjøre !

Nyttig (3)

Dårlig kundeservice

Omtale av  Tone

Vi hadde fastprisavtale med Tinde som fungerte fint inntil avtalen gikk ut. Da var det tilbake til dyr strømpris og forskuddsbetaling. Vi valgte da å bytte strømleverandør. Fikk kjapt en faktura med beløp tilgode og beskjed om å oppgi kontonr slik at de kunne tilbakebetale det vi hadde betalt for mye. Ingenting skjer. Vi prøver å ringe, så og si umulig å komme igjennom. Enten så blir det avbrutt med en gang, eller en står i kø lenge for så å bli avbrutt. Nå har vi klart å komme igjennom 3 ganger på 6 uker, alle gangene så er det unnskyldninger og svadasvar. Underbemanning, kun utbetaling tirsdager, kvittert ut, pengene er på vei. Idag var samme svar, utkvittert og pengene på vei for 10 dager siden. Hun skulle ringe DnB og spørre hvorfor de ikke hadde betalt oss tilbake pengene og gi meg en tilbakemelding idag. Tviler på at den kommer. Styr unna...

Nyttig (5)
Tinde Energi har 733 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Tinde Energi mener

Tinde Energi

Har ikke tilegnet profilen
Tinde Energi deltar ikke på Bytt.no

Tinde Energi har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Tinde Energi besvarer ikke omtaler

Tinde Energi har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Tinde Energi henter ikke inn tilbakemeldinger

Tinde Energi benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR