Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert september 2023
Tinde Energi
2.7
733 verifiserte omtaler
Tinde Energi avslutter salg av strøm
Tinde Energi har sluttet å selge strøm, og formidler ikke lengre strømavtaler.

Tinde Energi omtaler og erfaringer

2.7
Middels
733 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
-
IKKE NOK OMTALER
Tinde Energi trenger minimum 10 omtaler.
47%
Middels
47% anbefaler Tinde Energi
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 733 omtaler om Tinde Energi

FILTRER OMTALER
225
134
42
21
311
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Tinde Energi
Tinde Energi har 733 verifiserte omtaler på Bytt.no

dårlig bedrift

Omtale av  Ed

Jeg gikk inn en avtale met fast pris men de har endret dette uten samtykke fra meg. Samtidig forskudd fakturerer de veldig høye beløper. De har lurt meg i en 5 års kontrakt med kr 7000 brudd gebyr. Lureri er hva de driver med.

Nyttig (6)

Fastprisavtalen var lureri, for ikke blir en varslet om at avtalen opphører innen den avsluttes.

Omtale av  Lillian

"Det er ikke første gangen strømselskapet Tinde Energi har endret på vilkårene for ulike avtaler. Tinde Energi har iløpet av høsten 2022 fått fire dommer mot seg i Tingretten og Lagmannsretten, der kunder har mistet gunstige maksprisavtaler ifølge Dagens Næringsliv. I alle sakene om midlertidig forføyning har kundene vunnet frem".

Nyttig (7)

Reinspikka svindel

Omtale av  Bent

Jeg hadde fra tidligere en makspris på kr. 1,40 og hadde eventyrlig lave strømregninger gjennom vår sommer på kun noen hundrelapper. Nå har jeg et inkassokrav fra oktober på over kr, 3500. Pluss et nytt forskuddskrav på kr. 5700 - hva svarte er det som skjer? Får ikke logget på min side eller svar fra kundeservice. TLF. til selskapet som er angitt på nettside er heller ikke i bruk. Jeg har sendt mld. om en forklaring, - men intet svar her heller. JEG BETALER IKKE!

Nyttig (6)

Bare svindel, bytte min avtale 2 ganger i bindingstid!

Omtale av  Osvaldas

Har max pris garanti avtale med dem som gjelder til 26.11.2022 men plutselig dem bytte avtale og fra 01.09.2022 dem starte å bruke forvaltning avtale,jeg aldri skrive noen avtale o den tiden!fikk faktura for 39k nok! Og hos dem du må betalle 1 mnd på forskudd,mange andre firma trenger ikke de! Likke til til dem!aldri mere hos Tinde Energi!

Nyttig (4)

Lureri

Omtale av  Anne

Tvangsflytting uten å få med fordelene jeg hadde. Utgifter på 13000,- pr/ mnd. Fikk beskjed om tilbakebetaling på neste faktura, som ikke skjedde, fikk igjen ca.13000,-. Har byttet og faktura ble rundt 3700,-

Nyttig (3)
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Bryter avtalen

Omtale av  Katrine

Tegnet Optimal Bedrift-avtale i november 2021, maxpris 1,04 kr/KwH i 3 år. Fikk mail to uker senere at pristaket var opphevet midlertidig, max fra 1.1-31.5. Selv etter det har det ikke vært noe pristak, noe de ikke ga beskjed om. Etter min mening lurer de seg unna avtalen. Krever også forskuddsbetaling på fastbeløp. Svarer ikke mail på flere uker, og da bare svada. Advokat neste!

Nyttig (3)

Tinde burde få minus 5 stjerner.

Omtale av  Reidar S

Må bare bekrefte at Tinde Energi og GNP Energi svindler de uheldige kundene de får tak i. Snakker av erfaring. Hold dere langt unna og spre det videre. At slike selskap får lov til å operere i Norge er en gåte. Jeg fikk en 5 årig kontrakt med GNP med makspris 46,9 øre. Det tok 6 mnd så hevet de prisen til 85 øre og sa det var for en begrenset periode på 5 mnd. Da den tiden var gått solgte de avtalen til Tinde og så var der over og ut. Tinde sendte faktura på 4 gangen som forskuddsbetaling og lovet kreditering i etterkant. Det skjedde aldri. Tinde kastet deretter ut alle oss med gode avtaler og krediteringen har jeg ikke sett noe til. Søppel!

Nyttig (4)
Tinde Energi har 733 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Tinde Energi mener

Tinde Energi

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR