Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mars 2024
Vibb
3.9
352 verifiserte omtaler

Vibb omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Vibb opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

3.9
Bra
352 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#6
Utmerket
Vibb er rangert
#6 av 88 strømselskaper
72%
Utmerket
72% anbefaler Vibb
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 352 omtaler om Vibb

FILTRER OMTALER
212
37
24
25
54
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Vibb?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Fin leverandør

Omtale av  Finnarne L

Go leverandør med enkel og klare kjøreregler og ingen skulte ting i små tekst 😊

Luringer!!!

Omtale av  Bte

Greit nok med ikke påslag og månedsgebyr men de tar det igjen på å operere med høyere gjennomsnittpris pr. måned en det Norpool og Forbrukerrådet oppgir. Dette resulterte i at jeg betalte 150 kr. for mye på Desember regningen og 30 kr. for mye på Januar regningen. Dersom de gjør dette med alle kundene sine blir det mye penger til dem, ikke rart at de da kan operere uten påslag og månedsgebyr. Det er også HELT umulig å få kontakt med dem slik at jeg får et svar på hvorfor de beregner en for høy pris. Møkkafirma, nå bytter jeg strømleverandør.

Svar fra Vibb
10.02.2023 13:34

Hei :) Vi tar ikke et eneste øret ekstra på spotprisen. Hos Vibb følger du spotprisen per time. Den prisen som kommer på fakturaen din er en såkalt vektet pris (ditt personlige gjennomsnitt), ikke et rent gjennomsnitt. Spotprisen kommer direkte fra kraftbørsen Nord Pool og forbruket ditt har nettselskapet meldt inn til Elhub, hvor vi henter det ut i fra. Enkelt forklart beregnes fakturaen din basert på forbruk x strømpris innenfor en gitt time. Så legges kostnaden for hver enkelt time sammen og deles på antall timer. Det betyr at pris i timer med høyt forbruk får høyere vekt enn prisen i en time med lavere forbruk. Det vil si at din gjennomsnittpris kan avvike fra gjennomsnittsprisen som f. eks forbrukerrådet oppgir på sin portal. Det gjøres på denne måten fordi det er veldig upraktisk å vise utregningen for hver enkelt time på fakturaen. Da vil man få 744 rader på fakturaen for en måned med 31 dager (31 dager * 24 timer). For å gjøre det veldig transparent for deg å sjekke utregningen kan du via faktura i appen (som er en gratis funksjon for alle kunder) laste ned fakturagrunnlag i en excel fil som viser utregning (spotpris x forbruk) for hver eneste time i måneden. Håper dette var oppklarende :)

God pris, men appen koster

Omtale av  Sellevold K

Prisen his Vibb er bra. Strømstøtten trekkes rett fra strømregningen. Ingen forskuddsbetaling. Appen koster, det kunne i det minste vært gratis å se forbruk, ellers er jeg strålende fornøyd.

Veldig fornøyd

Omtale av  Leif H

Har hatt Vibb i 3 måneder å det fungerer veldig bra. Bra app å fellesfakturering med glitre nett.

Veldig godt fornøyd etter noen måneder.

Omtale av  Terje

Ryddig faktura, helt OK app, rask respons fra kundeservice på chat i appen. Oss-brikken som gir real time oversikt over forbruket er utsolgt, og ukjent når den blir tilgjengelig igjen. Men alt i alt svært godt fornøyd.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Selskapet har ikke telefonnummer.

Omtale av  Nguyen

Det er ikke lett å få kontakt med dem. Jeg chatet og ennå ikke fikk svar. Jeg har til gode 2451,36 . Betalingfrist er 26.01.2023, men til og med i dag 01.02.2023 har ikke fått penger på min konto.

Godt fornøyd

Omtale av  Fager

Jeg er forløpig godt fornøyd med vibb etter 2 mnd. Betaler dog 40,- for å ha litt mer info i appen, men noe må selskapet også leve av etter som de går i null med alt annet...

Oversiktlig, prisgunstig og ryddig

Omtale av  Øystein J

Byttet fra Agva kraft fordi de har innført forskuddsbetaling. Slet lenge med å tilbakebetalt de vel 20 000,- Agva kraft skyldte meg. Det ga stor bekymring. Etter overgangen til Vibb har ting vært mye greiere. Oversiktlig faktura, gunstig spotavtale og det viktigste av alt - ikke forskuddsbetaling. Styr unna et hvert selskap med forskuddsbetaling!

spotpris

Omtale av  Ivan

Er akkurat blitt kunde, så får tiden vise om Vibb leverer eller ei.

Grei pris

Omtale av  Siw

Bra app ingen binding uten påslag og månedspris avtalen gjelder i 36 måneder uten at de forandrer pris/avtalen

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Mange som kanskje ikke har lest seg godt nok opp før de signerte.

Omtale av  Jan

Vi er til nå veldig fornøyde med Vibb. Vi har tidligere hatt Tibber men byttet til både Elekt og Elkompis før vi endte opp hos Vibb. Alle disse tar betalt for appen sin men her er det etter min mening bare Vibb som har en interessant nok app til å betale for. Det er nok mange som har byttet til Vibb og derfor vil det nok ta tid før man får svar på spørsmålene. Du kan velge å ikke ha app og da betaler du rett og slett bare for strømmen, ingen påslag når vi tegnet abonnement ihvertfall. Hvis du ønsker å ha full oversikt daglig med Oss brikken (fåreløpig utsolgt) så vil dette koste deg en god slant ekstra men kanskje man kan tjene inn dette igjen ved å bruke strømmen smartere. Ønsker du et strømselskap som ikke kaster deg over på en ugunstig avtale etter en liten stund så er nok Vibb ditt beste og billigste alternativ, da uten app. Har du masse spørsmål du vil at Vibb skal svare deg på så er det nok lurere å velge et annet selskap som prioriterer kundeservice mer enn Vibb gjør.

Får ikke kontakt med kundeservice ingen forklaring på strøm

Omtale av  Snafu

Sliter med og få noe som helst svar fra kundeservice. Har fått faktura som ikke beskriver noen ting, og fått 2 fakuraer som er motsigende

Dyr avtale

Omtale av  Tcic

Dyrere enn forventet høyere strømpris enn forventet . Vurderer å bytte.

Enkelt og greit, men

Omtale av  Frank K. H

Vibb holder det de lover. Ingen påslag, ingen månedsavgift. Men appen deres er helt ubrukelig uten vibb+ som koster 39kr.mnd. Ellers alt greit.

Elendig kundeservice

Omtale av  Misfornøyd

Svarer ikke på e-post, appen fungerer ikke. Ingenting positivt å si her. Dette kommer ikke til å fungere med slik behandling.

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

Umulig å få tilbakemelding

Omtale av  Stau

Bestilte fra Vibb for over en uke siden og sendte i den forbindelse inn et spørsmål om overflyttingsdato via mail. Det er som å sende meldinger inn i et sort hull. Hører absolutt ingenting fra dem, til tross for purring.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR