Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert mars 2024

Sikre din bedrift - Dette er traktorforsikring

Sikre din bedrift - Dette er traktorforsikring

Trenger man full kasko til traktoren, eller går det greit med vanlig ansvarsforsikring. Riktig valg kan spare deg for flere tusen kroner årlig

Gamle traktorer og andre arbeidsmaskiner trenger nok ikke en full kasko, eller gjør de det? Bytt.no ser nærmere på traktorforsikring.
Gamle traktorer og andre arbeidsmaskiner trenger nok ikke en full kasko, eller gjør de det? Bytt.no ser nærmere på traktorforsikring.

Hva er en traktorforsikring

En traktorforsikring er i enkle trekk en forsikring for din traktor, og skal dekke skader som er påført andre kjøretøy, personer eller bygninger. Forsikringen kan også utvides til å dekke skader påført din egen traktor, men etter lovverket er ikke dette nødvendig. 

Lovpålagt traktorforsikring

Dersom din bedrift har en traktor, eller annen arbeidsmaskin, som er registrert og operativ, så er man også lovpålagt å forsikre denne maskinen.

På lik linje som man må ha en minste-forsikring når man eier en bil, så trenger man også her en lovpålagt ansvarsforsikring for arbeidsmaskinene.

Få tilbud på traktorforsikring og andre kjøretøysforsikringer ved å bruke vår anbudstjeneste for bedriftsforsikring her

Ansvarsforsikring for traktor

En ansvarsforsikring for traktorer og andre arbeidsmaskiner dekker kun det streng talt nødvendige. Forsikringen dekker rettshjelp, og skader påført andre personer, kjøretøy, bygninger eller gjenstander

Ansvarsforsikringer til arbeidsmaskiner er relativt billige i motsetning til kasko eller delkasko, så hvis arbeidsmaskinene dine er av den eldre sort er det kanskje ikke verdt det å oppgradere til kaskoforsikring, når du uansett hadde tenkt å kjøre traktoren frem til sin naturlige død.

Skal din bedrift forsikre flere kjøretøy? Man kan ofte få samlerabatter hvis man forsikrer flere kjøretøy. Du kan se en full oversikt over, og få tilbud på forskjellige transportforsikringer her.

Delkasko, kasko eller super?

Forsikringsnivåene innen bedrift følger samme mønster som privatforsikring, så når du skal forsikre din traktor eller andre maskiner så kan du velge mellom ansvarsforsikring, delskasko, kasko, og i noen forsikringsselskaper; superforsikring.

Dekningsgrunnlaget gjør et stort hopp fra ansvarsforsikring og opp til delkasko, men det er ikke før du oppgraderer til kasko eller super før forsikringen dekker skader på eget kjøretøy.

Ansvarsforsikring:

 • Ansvar - Skader påført andre personer, kjøretøy, eiendeler eller bygninger
 • Retthjelp - Rettshjelpdekning hvis det skulle oppstå tvister

Delkasko:

 • Ansvarsforsikring
 • Brann
 • Tyveri
 • Underslag
 • Hærværk
 • Glass

Kasko

 • Ansvarsforsikring
 • Delkasko
 • Skade på egen maskin - Skader påført eget kjøretøy
Husk at alle forsikringsselskap har egne kontrakter, og dekningsgraden er forskjellig fra selskap til selskap. Listen over dekningen til en traktorforsikring kan variere, men dette skal være en grei pekepinn på hva de forskjellige traktorforsikringene inneholder. 

Traktorforsikring privat? Bytt.no sammenligner også privatmarkedet, og du kan få uforpliktende tilbud til din traktor i vår anbudstjeneste for privatforsikringer her

Finn den beste traktorforsikring på Bytt.no

Bytt.no har utviklet en anbudstjeneste for bedriftsforsikringer hvor du enkelt kan starte en priskrig på dine traktorforsikringer. Enten om du trenger ny traktorforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for derretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny traktorforsikring som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Ta meg videre til Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift

Så enkelt kan du forsikre din bedrift

Med gode firmaforsikringer til din bedrift så kan både ledelsen og de ansatte slappe godt av og ikke bekymre seg over konsekvensene av et uhell

LES MER

Advokatforsikring - Lønnsomt for enhver bedrift

Enten om du trenger hjelp til kontraktsignering, advokatbistand, utgifter ifb. med rettssak, eller andre tvister så er en advokatforsikring gull verdt

LES MER

Finn den beste lastebilforsikringen på Bytt.no

Skal bedriften din forsikre sine lastebiler og andre kjøretøy? Se hvilke forsikringer det kreves fra din bedrift og finn den billigste på Bytt.no

LES MER

Spar tid og penger for din bedrift

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi og har siden 2012 hjulpet flere hundre tusen brukere med å finne de beste og billigste forsikringene.

Enten din bedrift trenger nye forsikringer eller ønsker å bytte til noe bedre og billigere så kan vi hjelpe deg. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og motta skreddersydde tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

NYLIGE OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR