Meny

Beste bedriftsabonnement desember 2020

Bytt.no har sammenlignet og testet 75 mobilabonnement for bedrift - her er best i test desember 2020

Dipper har så langt i desember de beste bedriftsabonnementene

OPPDATERT lørdag 5. desember 2020

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste innen personlig økonomi og hver måned kårer vi de beste og billigste mobilabonnementene for bedrift. Kåringen er en kombinasjon av pris, vilkår og ikke minst tusenvis av brukeromtaler. Hele 8639 mobilkunder har til nå i desember skrevet en omtale om sine mobiloperatører, og dette danner grunnlaget for testen. Med andre ord: Bytt til et bedriftsabonnement andre kunder er fornøyd med!

Dette er Norges beste bedriftsabonnement desember 2020
BESTE BEDRIFTSABONNEMENT: Det er 75 mobilabonnement til bedrifter - hos Bytt.no finner du raskt og enkelt de beste på markedet.

Det billigste er ikke nødvendigvis det beste

Hos Bytt.no er det enkelt å finne de billigste mobilabonnementene til bedrifter. Men som vi alle erfarer fra tid til annen, så er det ikke alltid det billigste alternativet er det beste.

Bytt.no har derfor sammenlignet alle 75 mobilabonnement for bedrifter som er tilgjengelig på markedet i desember og kåret vinnere i fire forskjellige kategorier avhengig av bruk.

Vi kombinerer blant annet brukeromtaler om mobiloperatørene (over 8639 omtaler) med pris og andre vilkår for å finne de absolutt beste bedriftsabonnementene.


Slik kårer vi de beste bedriftsabonnementene

For at kåringen av beste bedriftsabonnement skal være rettferdig så skjer den helt automatisk og uten påvirkning fra ansatte i Bytt.no eller fra operatørene. Ettersom det varierer hvor mye datatrafikk du eller de ansatte har har behov for har vi valgt å kåre fire vinnere av beste mobilabonnement for bedrift desember 2020, en for hver av kategoriene:

 • Lite data
  Norges beste bedriftsabonnement mellom 1 og 4 GB data hver måned. Dette er passende for ansatte som bruker mobilen til enkle oppgaver som å lese e-post og sporadisk surfing, og benyttes vanligvis av bedrifter som tilbyr mobilabonnement for ringing og ikke databruk.
 • Middels data
  Norges beste bedriftsabonnement mellom 5 og 9 GB data hver måned. Denne kategorien holder som regel til normalt mobilbruk for privatpersoner og er den mest populære kategorien for bedriftsabonnement.
 • Mye data
  Norges beste bedriftsabonnement mellom 10 og 19 GB data hver måned. Dette er bedriftsabonnementer for de som f.eks er påkrevd å kunne jobbe remote med sporadisk internettilgang. Fra 10 GB og opp så har man kapasitet til timesvis med videomøter eller generell tilkobling til jobben.
 • Superbruker
  Norges beste bedriftsabonnement med mer enn 20 GB hver måned. For ansatte som alltid trenger å være tilgjengelig og alltid være på nett. Disse mobilabonnementene inneholder nok data til å kontinuerlig dele mobilen som et wifi nettverk, timesvis med videokonferanser og i tillegg ha ekstra data på slutten av måneden.

Vi vektlegger også en rekke forskjellige kriterier for å kåre de beste bedriftsabonnementene. For å unngå manipulasjon går vi ikke ut med de konkrete faktorene, men de blir påvirket av bl.a:

 • Kampanjer og velkomstpris
  Vi vektlegger ikke kampanjepriser og velkomsttilbud. Prisene på bedriftabonnementene er prisen abonnementet til syvende og sist kommer til å koste hver måned. Prisene er eksl. mva.
 • Ingen bindingstid
  Bedriftsabonnement med bindingstid blir ikke vurdert og kan ikke vinne "beste bedriftsabonnement".
 • Må tilby
  Abonnementene må ha data rollover og bruk i EU/EØS inkludert.
 • Kåring
  Vi kårer en vinner for hver kategori basert på en vektet utregning mellom pris, vilkår, GB pr. måned og omtaler. Til omtalene vekter vi bl.a. opplevd kundeservice og i hvilken grad kundene mener de får verdi for pengene. For ordens skyld nevner vi at det er helt gratis for mobiloperatørene å innhente og svare på omtaler fra sine kunder.

Her er Norges beste mobilabonnement for bedrift i desember 2020:

LITE DATA
4,2/5
Medium fra Dipper
199 kr/mnd (eksl. mva)

Norges beste bedriftsmobilabonnement for lite bruk i desember 2020

Det beste bedriftsabonnementet for lite bruk i desember er et 2 GB abonnement fra Dipper til kun 199 kr/mnd (eksl. mva.)

Mobilabonnementet fra Dipper er i desember Norges beste mobilabonnement til bedrifter for de som har lite bruk og trenger lite data. Prisen på 199 kr/mnd er også svært konkurransedyktig sett opp mot andre tilsvarende bedriftsabonnement.


Dersom du eller dine ansatte bruker lite til ingen data hver måned, som f.eks å kun sporadisk sjekke e-post eller lett surfing så er dette mobilabonnementet å anbefale i følge 328 av Dipper sine mobilkunder.


Bedriftsabonnementet "Medium" har ifg. Dipper ingen bindingstid. Alle bedriftsabonnement fra Dipper har Telenor-dekning. Bedriftsabonnementet Medium fra Dipper inkluderer 2 GB data, Data Rollover og fri bruk av Tale, SMS, MMS og roarming i hele Europa.

Populære bedriftsabonnement for ansatte med lite bruk

Sammenlign og bytt til et bedre og billigere mobilabonnement. Inkl. data rollover og bruk i EU/EØS.

1 GB
Fri tale, SMS og MMS
2629 omtaler
1 GB
pr. mnd
129 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
Release Bedrift 1 GB
Fri tale, SMS og MMS
7 omtaler
1 GB
pr. mnd
149 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
2 GB Bedrift
Fri tale, SMS og MMS
452 omtaler
2 GB
pr. mnd
169 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
328 omtaler
2 GB
pr. mnd
199 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
iceSMB 5 GB*
Fri tale, SMS og MMS
2629 omtaler
5 GB
pr. mnd
199 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
MIDDELS DATA
4,2/5
Large fra Dipper
299 kr/mnd (eksl. mva)

Norges beste bedriftsabonnement for de med middels databruk i desember 2020

Det beste mobilabonnementet for bedrifter til de med middels dataforbruk er til nå i desember et 8 GB abonnement fra Dipper til kun 299 kr/mnd (eksl. mva)

Large fra Dipper koster 299 kr pr. mnd og har ifg. operatøren ingen bindingstid. Kombinasjonen av pris og Dipper's 328 omtaler gjør at dette bedriftsabonnement så langt i desember er testens beste mobilabonnement for bedrift til de med middels dataforbruk.

Bedriftsabonnementet Large fra Dipper inkluderer 8 GB data, Data Rollover og fri bruk av Tale, SMS, MMS og roarming i hele Europa.


Dersom du eller dine ansatte bruker moderat med data hver måned, som f.eks enkel video- og musikkstrømming, et par ukentlige videomøter og relativ normal surfing så er dette bedriftsabonnementet å anbefale i følge 328 av Dipper sine mobilkunder.


Alle mobilabonnement fra Dipper har Telenor-dekning.

Flere gode bedriftsabonnement til de med middels dataforbruk

Sammenlign og bytt til et bedre og billigere bedriftsabonnement. Inkl. data rollover og bruk i EU/EØS.

iceSMB 5 GB*
Fri tale, SMS og MMS
2629 omtaler
5 GB
pr. mnd
199 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
Release Bedrift 5 GB
Fri tale, SMS og MMS
7 omtaler
5 GB
pr. mnd
249 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
7 GB Bedrift
Fri tale, SMS og MMS
452 omtaler
7 GB
pr. mnd
259 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
Click Medium 5 GB
Fri tale, SMS og MMS
408 omtaler
5 GB
pr. mnd
298 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
328 omtaler
8 GB
pr. mnd
299 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
MYE DATA
4,2/5
X-Large fra Dipper
349 kr/mnd (eksl. mva)

Norges beste bedriftsabonnement for ansatte med mye databruk i desember 2020

Vinneren av det det beste bedriftsabonnementet for mye bruk er på 12 GB og tilbys av Dipper til kun 349 kr/mnd (eksl. mva).

Bedriftsabonnementet "X-Large" fra Dipper koster 349 kr pr. mnd og kommer ifg. Dipper uten bindingstid. Sammenlignet mot andre bedriftsabonnement som har tilsvarende datapakker og operatørens 328 omtaler kommer dette mobilabonnementet best ut i testen for bedriftstabonnement til ansatte med mye dataforbruk i desember 2020.


Bedriftsabonnementet XL fra Dipper inkluderer 12 GB data, Data Rollover og fri bruk av Tale, SMS, MMS og roarming i hele Europa. Alle mobilabonnement fra Dipper har Telenor-dekning.


Dette mobilabonnementet passer for ansatte som har et stort behov for data, gjerne på et hjemmekontor der man ikke har WiFi eller hvis jobben krever tilgjengelighet i helger. 12 GB data hver måned gir rikelig med videokonferanser, e-poster og surfing, og i følge 328 av Dipper sine mobilkunder er dette et anbefalt bedrifstabonnement.

Gode alternativer til ansatte som trenger mye data

Topp 5 andre gode alternativer til Dipper sitt 12 GB bedriftsabonnement. Inkl. data rollover og bruk i EU/EØS.

Release Bedrift 10 GB
Fri tale, SMS og MMS
7 omtaler
10 GB
pr. mnd
299 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
iceSMB 20 GB*
Fri tale, SMS og MMS
2629 omtaler
20 GB
pr. mnd
299 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
X-Large
Fri tale, SMS og MMS
328 omtaler
12 GB
pr. mnd
349 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
20 GB Bedrift
Fri tale, SMS og MMS
452 omtaler
20 GB
pr. mnd
379 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
Click Flyt 10+
Fri tale, SMS og MMS
408 omtaler
10 GB
pr. mnd
398 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
SUPERBRUKER
4,2/5
XXL fra Dipper
499 kr/mnd

Norges beste bedriftsabonnement i desember 2020 for superbrukeren!

Med hele 30 GB hver måned er bedriftsabonnementet fra Dipper til kun 499 kr/mnd (eksl. mva) det beste bedriftsabonnementet for superbrukeren så langt i desember 2020

Bedriftsabonnementet "XXL" fra Dipper er i desember Norges beste mobilabonnement til bedrifter for superbrukere. Prisen på 499 kr/mnd er også svært konkurransedyktig sett opp mot andre tilsvarende mobilabonnement, men det er mengden positive omtaler som gjør at dette bedriftsabonnementet fra Dipper er kåret til best i test for superbrukere.


Dersom du eller den ansatte har et prekært behov for å alltid være tilgjengelig og alltid trenger å f.eks kunne dele mobilen som et WiFi nettverk er dette mobilabonnementet for deg! Med abonnementet "XXL" fra Dipper kan man effektivt jobbe uten WiFi hele måneden, forutsatt at det ikke involverer særdeles datatunge operasjoner. Daglige videokonferanser, remote desktop og kontinuerlig surfing og e-post kommunikasjon er ikke noe problem hvis man gir sine ansatte dette 30 GB bedriftsabonnementet fra Dipper.


Alle mobilabonnement fra Dipper har Telenor-dekning og ifg. operatøren er dette bedriftsabonnementet uten bindingstid. Bedriftsabonnementet XXL fra Dipper inkluderer 30 GB data, Data Rollover og fri bruk av Tale, SMS, MMS og roarming i hele Europa.

Trenger du mer? Her er flere bedriftsabonnement til superbrukeren

Her finner du de beste bedriftsabonnementene med minimum 20 GB data hver måned! Inkl. data rollover og bruk i EU/EØS.

iceSMB 20 GB*
Fri tale, SMS og MMS
2629 omtaler
20 GB
pr. mnd
299 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
20 GB Bedrift
Fri tale, SMS og MMS
452 omtaler
20 GB
pr. mnd
379 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
Release Bedrift 30 GB
Fri tale, SMS og MMS
7 omtaler
30 GB
pr. mnd
449 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
328 omtaler
30 GB
pr. mnd
499 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
FRI DATA Bedrift
Fri tale, SMS og MMS
452 omtaler
1000 GB
pr. mnd
499 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
25 GB
Fri tale, SMS og MMS
2629 omtaler
25 GB
pr. mnd
549 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
50 GB
Fri tale, SMS og MMS
2629 omtaler
50 GB
pr. mnd
649 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer
Telia Dobbel 50 GB
Fri tale, SMS og MMS
408 omtaler
50 GB
pr. mnd
699 kr
eksl. mva
Detaljer
Les mer

DET LØNNER SEG Å SAMMENLIGNE BEDRIFTSABONNEMENT

Det er store forskjeller på bedriftsabonnement på det norske markedet og med over 75 mobilabonnement å velge mellom så lønner det seg å sammenligne!

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi, og vi sammenligner alle 75 bedriftsabonnement fra alle 10 mobiloperatører kombinert med tusenvis av verifiserte brukeromtaler.

OMTALER SOM OMHANDLER BEDRIFT
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR