Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2023
Talkmore
4.7
3 212 verifiserte omtaler

Talkmore omtaler og erfaringer

4.7
Utmerket
3 212 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#1
Utmerket
Talkmore er rangert
#1 av 25 mobilselskaper
88%
Utmerket
88% anbefaler Talkmore
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 3 212 omtaler om Talkmore

FILTRER OMTALER
2 634
177
69
63
269
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Tar 2 minutt

Alltid fornøyd!

Omtale av  Trine

Har en mobiloperatør man kan være stolt av. Har selv kun gode opplevelser. 99% den ene prosenten trekker jeg ned pga at jeg har gått uten å huske pin koden min på en søndag og hadde ikke Internett. Og kundeservicen var stengt. Skulle altså ønske det gikk ann å få tak i pin kode på søndager. Bortsett fra det har jeg kun gode tilbakemeldinger..

Svar fra Talkmore
03.06.2023 12:39

Hei Trine, Dette gjør meg så glad! Tusen takk for fantastisk omtale. Jeg er glad vi har gode kunder som deg! Det er godt å høre du til slutt fikk tak i PIN-koden din selv om du måtte vente til vi hadde åpent. Håper du forblir kunde hos oss i mange år til! Ønsker deg en fantastisk dag, hilsen Julia.

Greit og enkelt kunde service

Omtale av  Michael R

Kjempe bra service! Rask og helt enkelt! Vi har fam abonnement ! Husk og ikje byte SIM-kort som vi gjørde❤️😇🙈Michael🗿

Svar fra Talkmore
03.06.2023 12:35

Hei Michael, Jeg blir så glad for å se at du er fornøyd med Familie løsningen vi har! Det er supert å høre at du fikk god hjelp fra oss, og at du har blitt godt tatt i mot av våre kundebehandlere. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal forbli like fornøyd i mange år til! Takk for fin omtale og alle stjernene! Ønsker deg og dine en fantastisk helg, hilsen Julia.

Kunde i13 år og kjempefornøyd

Omtale av  Tom B

Aldri noe kluss. Veldig oversiktlig og inget og utsette

Svar fra Talkmore
03.06.2023 12:31

Hei Tom, Så fantastisk å høre at du syntes det er oversiktlig, og at du er fornøyd som kunde hos oss. Jeg er glad du har fått hjelpen du har trengt fra oss. Håper vi får ha deg som kunde hos oss i mange år til! Takk for fine ord. Ha en nydelig helg, hilsen Julia.

Jeg er veldig fornøyd med dere spesielt denne perioden som jeg er veldig syk og Derfor er jeg fornøy

Omtale av  Marchus P

Jeg har alltid var veldig fornøyd med dere alt dere har jo hjulpet meg når jeg har hatt det vanskelig som denne perioden som jeg går gjennom nå jeg hadde svar ulykke i fjor sommer som gjør at jeg er veldig ut og inn av hverdagen min var heldigvis så har jeg dere som gjør det mulig for meg å bli frisk igjen tusen takk for all hjelpen fra meget fornøyd kunde vennlig hilsen Marchus P.🙏🏽☺️

Svar fra Talkmore
03.06.2023 12:29

Hei Marchus, Det er utrolig hyggelig å høre at vi har kunnet hjelpe deg! Vårt mål er alltid å gi den beste hjelpen og støtten vi kan til våre kunder, og det betyr mye for oss å høre at du har vært fornøyd. Din tilbakemelding inspirerer oss til å fortsette å gi den beste hjelpen til våre kunder. Ønsker deg en fantastisk helg, hilsen Julia.

Fornøyd

Omtale av  Songul C

👏fornøyd vil fortsatt være som kunde jeg føler takkk

Svar fra Talkmore
03.06.2023 12:26

Hei Songul, Så utrolig hyggelig omtale! Jeg er så glad vi har gode kunder som deg, og at du setter pris på oss. Tusen takk for fine ord og mange stjerner. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal forbli like fornøyd i mange år til! Ha en strålende helg, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Talkmore leverer !

Omtale av  Arnfrid

Hyggelige folk og utmerket service. Skulle ha nytt abonnement, men endte opp med strøm og forsikring på kjøpet.

Svar fra Talkmore
03.06.2023 12:23

Hei Arnfrid, Dette blir jeg altså så glad for å høre! Det er jo helt fantastisk at du fikk en god avtale som du er fornøyd med. Det kunne nesten ikke blitt bedre! Jeg håper vi får ha deg som kunde i mange år fremover. Ha en nydelig helg, hilsen Julia.

Justerte abonnement utenfor avtalen vår!

Omtale av  Julie S. F

Jeg ga talkmore 5 stjerner her for en ukes tid siden, skulle gjerne endret den. Vi ble enige om en avtale, som talkmore ikke holdt. De justerte ned mobildataen fra 8gb til 6gb uten at vi avtalte dette. Fikk sms om det i dag, så jeg har nå byttet mobilabonnement.

Svar fra Talkmore
03.06.2023 12:21

Hei Julie, Dette var ikke noe hyggelig å høre, og det er ikke sånn det skal være. Jeg vil veldig gjerne undersøke hva som har skjedd for å gi deg en forklaring og rette opp i dette. Send meg en e-post på [email protected] Ønsker deg en fortsatt fin helg, hilsen Julia.

Løste saken fort😀

Omtale av  Ann M

De fikset og ordnet opp i min henvendelse med engang😀

Svar fra Talkmore
03.06.2023 12:18

Hei Ann, Det er jo bare helt fantastisk å høre at du fikk løst saken fort! Tusen takk for at du tok deg tid til å dele denne tilbakemeldingen. Jeg er glad vi har deg som kunde hos oss, og håper du blir værende hos oss i lang tid! Ha en nydelig helg, hilsen Julia.

Fikk utmerket hjelp

Omtale av  Aggi

Hyggelig og hjelpsom medarbeider som gav seg Gid tid til å svare på mine spørsmål .

Svar fra Talkmore
03.06.2023 12:15

Hei Aggi, Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du fikk utmerket hjelp og at kundebehandleren du snakket med var både hyggelig og hjelpsom. Det er alltid viktig å føle seg velkommen og ivaretatt når man stiller spørsmål. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal få like god hjelp i mange år til! Ønsker deg en fantastisk helg, hilsen Julia.

Perfekt

Omtale av  Ermin T

Kjempe hyggelig fyr, fikk svar på det jeg lurte på og var behjelpelig

Svar fra Talkmore
03.06.2023 11:46

Hei Ermin, Dette er jo bare helt strålende å høre! Jeg er så glad du fikk svar på det du lurte på og at kundebehandleren du snakket med var behjelpelig. Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får den beste servicen mulig, og din tilbakemelding motiverer oss til å fortsette med vårt gode arbeid. Ønsker deg en helt fantastisk helg, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Talkmore har beste kundeservice.

Omtale av  Ahmed W

Jeg har hatt mobilabonnement hos Talkmore siden 2009 og opplevde hele tiden at sin kundeservice er imøtekommende og hyggelige, særlig de som jobber på telefon. Talkmore har også gode mobilabonnement priser ift kvaliteten og servicen man får. Det som er viktig for meg som kunde er å få skriftlig detaljert beskrivelse av avtalen som er inngått, dette bør prioriteres hos Talkmore; tenker jeg, slik at kunden føler seg trygg om avtalen.

Svar fra Talkmore
03.06.2023 11:38

Hei Ahmed, For en fantastisk fin omtale! Jeg blir så glad for å høre at du har vært fornøyd kunde hos oss helt siden 2009. Det er godt vi har deg, og vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele denne tilbakemeldingen. Takk for fine ord! Ønsker deg en nydelig helg, hilsen Julia.

Service

Omtale av  Birger

Veldig hygelig og veldig god service fra kundebehandleren

Svar fra Talkmore
02.06.2023 12:52

Hei Birger, Vi er utrolig stolte over våre kundebehandlere, og da er det så flott å høre at du fikk god hjelp når du var i kontakt med kundesenteret vårt. Tusen takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på! Ønsker deg en super dag videre, hilsen Rebecca

God service

Omtale av  Rene B. S

God service. Hyggelige og flinke folk på kundeservice

Svar fra Talkmore
02.06.2023 09:45

Hei Rene, Tusen takk for en så fin tilbakemelding! Vi er utrolig stolte over alle våre kundebehandlere, og da er det så godt å se at dette gjenspeiler seg hos deg. Ønsker deg en super dag videre, hilsen Rebecca

Sandnes

Omtale av  Svein

Forde dere viste forståelse fjernet en sperre å ga meg mer data siden telia har kampanje på data pakkene sine. Når dere viser meg forståelse så ønsker også eg å gi dere min tillit ;)

Svar fra Talkmore
02.06.2023 09:38

Hei Svein, Det er så flott å se at du er fornøyd med hjelpen du fikk når du var i kontakt med vårt kundesenter og at vi fikk løst problemet på en god måte. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Ønsker deg en super dag videre, hilsen Rebecca

God kundeservice

Omtale av  Arild B

Har nettopp vært i kontakt med Talkmore, fordi familiens data til fordeling har blitt for liten. Hjelpsom kundebehandler som hjelper meg å finne en passende pakke for familien. Raus med ekstra gratis data til endringen kommer på plass. Virkelig hjelpsomme og løsningsorienterte!

Svar fra Talkmore
02.06.2023 09:27

Hei Arild, Tusen takk for tilbakemeldingen, dette var veldig gøy å lese! Vi er utrolig stolt over kundesenteret vårt, og da er det så fantastisk å se at du er godt fornøyd med hjelpen du fikk når du var i kontakt med oss og løsningen vi kom frem til. Ønsker deg en super dag videre, hilsen Rebecca

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Leverandørskifte

Omtale av  Gro L

Hun jeg snakket med var meget sympatisk og hjelpsom og jeg fikk veldig god informasjon. Sparer et vesentlig beløp på å bytte leverandør.

Svar fra Talkmore
01.06.2023 09:47

Heisann Gro, Det er virkelig fint å se at du fikk god hjelp da du var i kontakt med vårt kundesenter. Vi er veldig stolte av alle våre kundebehandlere, så det er supert å se at dette gjenspesiler seg hos deg. Ønsker deg en fortsatt super dag, hilsen Amalie.

Forrige
Side 1 av 201

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR