Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2023
Talkmore
4.7
3 198 verifiserte omtaler

Talkmore omtaler og erfaringer

4.7
Utmerket
3 198 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#1
Utmerket
Talkmore er rangert
#1 av 25 mobilselskaper
87%
Utmerket
87% anbefaler Talkmore
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 3 198 omtaler om Talkmore

FILTRER OMTALER
2 622
176
69
62
269
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Tar 2 minutt

Leverandørskifte

Omtale av  Gro L

Hun jeg snakket med var meget sympatisk og hjelpsom og jeg fikk veldig god informasjon. Sparer et vesentlig beløp på å bytte leverandør.

Proffe medarbeidere

Omtale av  Lars S

Hyggelig medarbeidere som er løsningsorienterte og kan jobben sin.

Raske

Omtale av  Sigurbjørg

Veldig bra forklart og tålmodig rask behandling ,jeg anbefaler Tåkmor også på strøm

Veldig hjelpsomme med hjelp via telefon

Omtale av  Helge H

Hadde problem med å komme på nett i Sveits, også etter å ha kjøpt datapakke sone 1. Var veldig frustrerende mens det stod på, ringte Talkmore fra Sveits og fikk et par enkle råd, som ikke hjalp. den jeg snakket med virket litt usikker, så jeg hadde følelsen av at han ikke hadde veldig erfaring. Ringte igjen Talkmore, men først da vi var kommet hjem fra Sveits, og fikk da snakke med en hyggelig dame som det med en gang viste seg å ha god erfaring. Gikk rett på problemet som hun forklarte at kunne skje fra tid til annen. "Nullstille nettverket i telefonen" var løsningen, noe vi ikke hadde vært borti før, og fikk ikke forklaring på før vi var hjemme igjen. Men hun visste mye, vi fikk til og med refusjon for kjøpte datapakker. Det er nok noen saksbehandlere som bør bli flinkere, men har forståelse for at alle må lære etter hvert. Men alt i alt positivt.

Avtale

Omtale av  Randi M

Syns alle dere i Talkmore gir meg alltid god service,så jeg føler meg alltid trygg hos dere.lønnforhøyelse er helt innafor.Mvh Randi

Svar fra Talkmore
31.05.2023 15:43

Hei Randi, Så utrolig hyggelig tilbakemelding! Det er så godt å se du er fornøyd, og at du føler deg trygg hos oss. Jeg er glad vi har deg som kunde hos oss, og håper du forblir det i lang tid! Ønsker deg en nydelig dag, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Rask kontakt m kundeservice

Omtale av  Bjarne

Rask løsning på min forespørsel. Hyggelig og forstandig samtale.

Svar fra Talkmore
31.05.2023 12:44

Hei Bjarne, Dette er bare helt fantastisk å høre! Jeg er glad du fikk god hjelp og at saken løste seg. Tusen takk for fine ord. Vi setter pris på å ha gode kunder som deg, Ønsker deg en strålende dag, hilsen Julia.

Henvendelse til KS..

Omtale av  Leiv I. M

Jeg har Tourettes, noe kundebehandleren taklet veldig bra. Jeg kan lage høye lyder på telefon men det gikk fint. Veldig fornøyd i og med at dersom jeg kontakter kundeservice et annet sted er det dessverre ingen selvfølge 😎

Svar fra Talkmore
31.05.2023 12:49

Hei Leiv, Det er så fint å se du fikk god hjelp fra kundebehandleren du snakket med! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal få forbli like fornøyd i mange år! Det er godt vi har gode kunder som deg. Ønsker deg en fantastisk uke, hilsen Julia.

Dyktig og profesjonell kunderådgiver.

Omtale av  Anette

Veldig fornøyd med måten jeg ble møtt på en lørdag morgen. Strakk seg langt for å hjelpe meg.

Svar fra Talkmore
31.05.2023 11:50

Hei Anette, Dette blir jeg så glad for å høre! Vi ønsker alltid å strekke oss så langt vi kan, og gi så god kundebehandling som mulig. Det er godt å se du ble godt tatt i mot! Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du forblir like fornøyd i mange år. Ønsker deg en fortsatt fin dag, hilsen Julia.

Fin app og bra kundeservice

Omtale av  Bjarnejohan

Talkmore har både billig strøm og en bra app for mobil og strøm. man kan ha flere simkort for tvilling SIM og data SiM. Dessuten er det flere muligheter når det gjelder data mengde og andre muligheter…

Svar fra Talkmore
31.05.2023 11:59

Hei Bjarnejohan, Så utrolig godt å se hvor fornøyd du er både med tjenestene våre, strøm avtalen og mobil abonnementet! Jeg er glad vi har gode kunder som deg, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Håper vi får ha deg som kunde i mange år! Ha en nydelig uke, hilsen Julia.

Toppscorer

Omtale av  Mish

Fikk til en deal i sted for å bytte til ny leverandør. God kommunikasjon mellom meg å selger.. fikk til en god løsning.

Svar fra Talkmore
31.05.2023 11:36

Hei Mish, Så utrolig fint å høre du fikk et tilbud som passer dine behov! Jeg er glad vi får beholde deg som kunde, og jeg skal gjøre alt jeg kan for at du forblir like fornøyd i mange år. Takk for fine ord! Ønsker deg en nydelig dag, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Rimelige priser, hyggelige folk i kundesenter.

Omtale av  Jeanette H

Har vært super fornøyd med talkmore i alle år, får alltid raskt svar hvis jeg trenger hjelp både på chat og telefon. Kundeservice er alltid høffelige og hyggelige.

Svar fra Talkmore
31.05.2023 11:30

Hei Jeanette, Det er fantastisk å høre at du har hatt gode erfaringer med oss gjennom årene og at du alltid får rask hjelp både via chat og telefon. Vi ønsker at våre kunder blir behandlet med høflighet og vennlighet, så det er godt å se at dette har vært din opplevelse.Takk for fine ord og alle stjernene! Ha en strålende dag, hilsen Julia.

Hyggelig

Omtale av  Nihad

Hyggelig hjelp fra talkmore sine ansatte. Fornøyd med servicen

Svar fra Talkmore
31.05.2023 11:27

Hei Nihad, Så fantastisk å høre at du er fornøyd med kundebehandlingen du fikk når du tok kontakt med oss! Jeg er virkelig glad vi har gode kunder som setter pris på oss, og tar seg tid til å gi tilbakemelding. Håper du forblir like fornøyd i lang tid! Ha en strålende uke, hilsen Julia.

Super kundeservice.

Omtale av  Turid B. H

Hadde noen spørsmål til kundeservice angående skifte til nytt abonnement hos Talk More.Det var en fantastisk hyggelig dame som besvarte mine spørsmål.Gleder meg til å bli kunde 31 MAI.

Svar fra Talkmore
31.05.2023 11:24

Hei Turid, Jeg blir ordentlig glad av å lese denne tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre hvor godt du ble tatt i mot når du kontaktet oss, og akkurat sånn det skal være. Vi gleder oss til å få ha deg som kunde, og jeg skal gjøre mitt beste for at du skal få like god kundebehandling i mange år! Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

I min oplevelse Talkmore er best leverandør.

Omtale av  Rita

Jeg ble to ganger fristet til å bytte til andre operatører, men hver gang jeg går tilbake til Talkmore. Det var mitt beste valg. Verdien for pengene passer perfekt til mine behov. Kundeservice altid hyggelig. Anbefaler 💯 % Eneste at jeg vil ha samtalefritt på min valgt land. Håper det kommer snart på valg.

Svar fra Talkmore
31.05.2023 11:10

Hei Rita, Dette kunne nesten ikke blitt bedre! Det er akkurat sånn det skal være som kunde hos oss. Jeg er så glad du syntes du får god verdi for pengene, og at det passer dine behov! Takk for kjempe fin tilbakemelding, og for at du ønsker å anbefale oss. Ønsker deg en fantastisk uke, hilsen Julia.

God oppfølging og kundeservice

Omtale av  Steffan

Rask hjelp, kunde behandleren sjekket fort opp i noe så det ikke ble sagt eller gjort noe feil, etter samtalen ble det ringt opp igjen for og si det ble ikke tvilling SIM-kort men data SIM-kort likevel, Så bare det at kunde behandleren sjekker opp etter samtalen og kunden i hovedsak var fornøyd, men så ordner han det lille ekstra. Det er god kunde service 👌🏽

Svar fra Talkmore
31.05.2023 11:05

Hei Steffan, Dette syntes jeg var fantastisk hyggelig å lese! Det er så fint å se du fikk riktig informasjon fra kundebehandleren du snakket med. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din. Håper vi får ha deg som fornøyd kunde i lang tid! Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Kundeservice er helt topp..

Omtale av  Geir P. K

MEN Nettbutikk og reklamasjon er helt ubrukelig ... Kjøp aldri tlf hos Talkmor dem tar 0 Ansvar om noe er galt...

Svar fra Talkmore
31.05.2023 11:20

Hei Geir, Så leit å høre at du har hatt dårlig erfaring når du har tatt kontakt med nettbutikken vår vedrørende reklamasjon av mobilkjøp. Send meg en henvendelse på [email protected] så skal jeg selvfølgelig hjelpe deg videre i denne saken. Ønsker deg en fortsatt fin dag, hilsen Julia.

Forrige
Side 1 av 200

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR