Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2024
Bulder
1 640 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Bulder opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.3
Bra
1 640 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 116 dagligbanker
82%
Utmerket
82% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 640 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
1 039
260
102
80
159
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 640 verifiserte omtaler på Bytt.no

Om skrift på bankkortet

Omtale av  Heidi J. J

Hei! Veldig fornøyd med Bulder bank, men har ett problem: Skriften på baksiden av bankkortet er for liten når det kommer til "exp.date" og sikerheskode. Skriftstørrelsen tar ikke hensyn til mennesker som ser litt dårlig. Og vi er mange! Regner med at dette er en sak som enkelt kan rettes opp?

Svar fra Bulder
02.06.2023 09:27

Hei Heidi! Så bra å høre at Bulder fungerer godt for deg! Når det kommer til utløpsdato og CVV-kode på baksiden av kortet så er disse tallene kanskje mindre enn det du ser på noen andre kort. Men de er innenfor bransjestandard og blitt revidert av VISA og andre som store nok. Et godt tips til deg er at du kan finne utløpsdato og en dynamisk CVV-kode i appen. Det finner du ved å trykke på "Min Bulder", så på "Kort" og deretter på kortet du vil se på (om du har flere). Der er det en funksjon som heter "Vis kort". Den gir deg detaljene du trenger. Denne funksjonen er også fin om du for eksempel skal bestille noe på nett, men ikke har kortet ditt tilgjengelig for øyeblikket. Håper dette funker for deg! Hilsen alle oss i Bulder:)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Fantastisk bank

Omtale av  Geir

Trenger ikke å diskutere bolig rente. Renten følger markedet, og vi får den beste renten.

Svar fra Bulder
02.06.2023 09:29

Hei Geir! Det stemmer! At du alltid får den beste renten du kan få hos oss gjør at verken du eller vi trenger å bruke tid på å diskutere renten. Det taper vi kanskje noe inntekter på på kort sikt, men vi tror på at dette er en løsning kundene ønsker og at vi får det igjen i form av større lojalitet og fornøyde kunder! Godt å høre at du tror på fremtidens måte å gjøre boliglån på! Hilsen alle oss i Bulder :)

Svær bra på huslån, men..

Omtale av  Rune J. A

Veldig bra opplegg på huslån og automatisk oppdatering på verdi av boenhet etc.Banken har vår tillit til at rentebetingelsene alltid er gode. Bulder har her en god mulighet til å få oss over også på andre tjenester som aksjesparing, sparekonto, forbrukskonto, kreditt etc. Brukegrensesbitt, mer info på E post (DM) om dette og mer forvetningsstyring på dette hadde vært fint.

Svar fra Bulder
05.06.2023 15:08

Hei Rune Takk, dette er et veldig nyttig innspill for oss. Det er ikke lett å vise om vi "maser" for mye eller for lite på kundenen våre når det kommer til andre produkter enn det de har i dag. Har du signert deg opp for vårt nyhetsbrev? Der kommer det med jevne mellomrom oppdateringer og nyheter. Du kan også sjekke ut bloggen vår. https://www.bulder.no/blogg/ Takk for innspillet! Hilsen alle oss i Bulder:)

Drittbank

Omtale av  Åge

Kundebehandlere som ikke forstår en dritt, værste prosess eg nokon gong har vært borti.Kundebehandler som stadig skulle ha nye ting, gikk tydeligvis ikke ann å komme med alt han skulle vite med en gang. Prosessen gjaldt mellomfinansiering.

Svar fra Bulder
05.06.2023 15:10

Hei Åge Mellomfinansiering er komplisert både for bank og kunde, da mye er usikkert. Hva blir salgssummen for gammel bolig, hva blir kjøpsprisen for ny bolig osv. Det gjør at det kan bli en del meldinger frem og tilbake mellom kunde og bank. Hilsen alle oss i Bulder :)

Banken I lomma

Omtale av  Arnfinn

Jeg er 80 år og ikke noen racer på data. Men i oktober 22 gikk jeg over Bulder pga rentene på sparing. Tenk bare å få ekstra bonus på sparing og jeg sitter igjen med en god følelse av ha gjort noe smart. Nå er det Bulder som er min bank. Det går helt fint med alt på mobilen.🤓

Svar fra Bulder
05.06.2023 15:14

Hei Arnfinn! Så kult! Velkommen til Bulder. Alder betyr ingenting for om Bulder er en god match for deg eller ikke. Det handler om holdning og innstilling. Om du liker å fle deg selvstendig. At ting er litt annerledes enn i de tradisjonelle bankene og at du gjør absolutt alt på mobilen. Det er du et levende eksempel på! Nyt den gode følelsen av å ha gjort noe smart. Hilsen alle oss i Bulder :)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Bra sparerente og grei app

Omtale av  Knut Y. B

Savner nettbank. Flytting/søknad om lån. Merkelig avslag. Ingen problem hos Sbank.

Svar fra Bulder
05.06.2023 15:16

Hei Knut Takk for feedback. Vi har ingen planer om å bygge tradisjonell nettbank. Vi samler alle våre krefter og fokus i utviklingen av appen. Du har rett i at noen av avslagene våre kan oppleves rare. Det er ikke alltid den automatiserte søkandsprosessen klarer å fange totaliteten i økonomien din på samme måte som en menneskelig rådgiver ville klart. Husk også at det kan være vanskeligere å få et lån i dag enn for noen år siden. Renten har steget, og bankene er hele tiden pålagt å beregne en buffer med enda høyere renter enn dagens. Det gjør at det skal mer til for å få godkjent et lån i dag, enn for noen år siden. Hilsen alle oss i Bulder :)

Akkurat godt nok, og det fungerer best for meg.

Omtale av  Tor

Rask og god overføring Oversiktlig app Gunstig lån

Svar fra Bulder
05.06.2023 15:17

Hei Tor Det er bra å høre. Vi jobber hele tiden for å bli enda bedre, så kanskje blir vi bedre enn akkurat god nok for deg i fremtiden! Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder har 1 640 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR