Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert mai 2024
Bulder
1 564 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Positiv trend

Bulder opplever for tiden en positiv trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

4.3
Bra
1 564 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 116 dagligbanker
81%
Utmerket
81% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 564 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
984
248
97
78
157
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 564 verifiserte omtaler på Bytt.no

En bank etter min smak

Omtale av  Henning

Glimrende app, Intuitivt og oversiktlig. Selvsagt også god rente på både lån og innskudd

Svar fra Bulder
20.06.2023 12:49

Hei Henning Så bra at Bulder er etter din smak og fungerer så godt for deg! Det er herlig å høre at du er fornøyd med appen og renten på lån og innskudd! Hilsen alle oss i Bulder :)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

meget fornøyd

Omtale av  Ronny

meget fornøyd med dere å appen.straksbetaling hadde vert greit men ingen fare for meg.

Svar fra Bulder
20.06.2023 12:50

Hei Ronny! Herlig å høre at Bulder fungerer så godt for deg! Det stemmer at vi ikke tilbyr utenlandsbetaling for øyeblikket. Forstår at noen kunder savner det. Men som du sier, det er fort gjort å fikse i en annen bank, og ikke en oppgave de fleste trenger å gjøre ofte. Hilsen alle oss i Bulder:)

En endring for det bedre

Omtale av  Alex N

Jeg kom fra Sbanken da de ikke lengre skulle tilby Apple Pay. Jeg er veldig avhengig av denne funksjonen og bruker alltid Apple Pay når jeg betaler, så jeg var ikke i tvil om at jeg måtte finne meg en ny bank snarest. Det var flere som foreslo forskjellige løsninger, men jeg endte altså opp med Bulder. Jeg HATER endringer, så jeg var ganske stresset. Nå har jeg brukt Bulder i noen dager og la meg bare si: jeg hadde ingenting å frykte! Bulder er minst 10 ganger bedre enn Sbanken! Appen gjør det lett å ha oversikt over økonomien, den er rett og slett gøy å bruke. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle elske å bruke en bank, men her er jeg. Jeg håper de forsetter å utvikle appen og at de fortsetter å imponere. Takk til Bulder. Det eneste som er negativt: Ingen straksbetaling.

Svar fra Bulder
14.06.2023 15:11

Hei Alex Wow! Denne tilbakemeldingen var gøy å lese. Ikke verst å gjøre en som hater endringer 10 ganger mer fornøyd. Vi lover å fortsette å utvikle appen og skal prøve å imponere deg flere ganger fremover. Hilsen alle oss i Bulder :)

Håpløst

Omtale av  Monika

Ikke tar de telefonen, ikke kan de rydde opp i feil som de har gjort. 3 uker og forsatt er min penger ut på tur i lufta et eller annet sted. Ikke kommer jeg inn på siden min,og forsatt ingen som tar telefonen. Virkelig et ond sirkel, helt oppgitt. Skal slettes så snart pengene dukker opp !!!!!

Svar fra Bulder
14.06.2023 15:13

Hei Monika Skjønner at dette har vært en håpløs opplevelse for deg. Forklaringer er rett og slett av vi oversvømmes på telefon, chat og epost av folk som ønsker å bli kunde i Bulder. Vi klarer derfor ikke svare like fort som vi skulle ønske. Om du sender oss en epost på [email protected] så vil jeg tro vi skal klare å svare deg i løpet av 24 timer. Hilsen alle oss i Bulder :)

Smertefritt bytte av bank

Omtale av  Lp

Bytte av bank, med alle tjenester utenom lån og fond, gikk veldig bra og smidig. Mye bedre betingelser og funksjonalitet en Sbanken og DNB. Krysser fingrene for at det fortsetter og at betingelsene ikke endres ettersom de får fler kunder. Skulle ønske det var mulig å endre hvilke faner som kan vises i bunnen av appen. For eksempel at man kunne valgt bort boliglån når dette uansett ikke er aktuelt.

Svar fra Bulder
14.06.2023 15:15

Hei LP Så bra å høre at byttingen gikk smidig og at du er fornøyd med betingelser og funksjonalitet. Bulder skal alltid utfordre de store. Det klarer vi bare med gode betingelser. Du kan være trygg på at betingelsene blir gode også i fremtiden. Ønsket ditt om å kunne endre faner i bunnen av appen er notert. Hilsen alle oss i Bulder :)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Flott bank

Omtale av  Oliver

Har vært noen problemer med søknad av kredittkort men det har de fikset i ettertid så det er bra. Det virker som en bank som utvikler seg hele tiden og det raskt. Merket at chatten ikke var helt topp men dem er åpne om deres feil og forbedrer seg over tiden, har fått godt inntrykk av telefon support og det var ingen problem med å bli oppringt.

Svar fra Bulder
14.06.2023 15:16

Hei Oliver Glad for å høre at du er fornøyd til tross for at du har møtt litt friksjon hos oss. Det stemmer at vi måtte fikse en utfordring i kredittkortsøknaden. Det stemmer også at chatten vår ikke er god nok. Dette jobber vi på spreng med å utbedre. Takk igjen for fem stjerner, tross at vi ikke klarte å levere helt perfekt til deg denne gangen. Hilsen alle oss i Bulder :)

Er fornøyd

Omtale av  Tamamo

Flytting av lån gikk kjapt og enkelt, hvor andre banker har vært relativt vanskelige og firkanta rundt hvem som eier boligen sammen (Hei KLP og Sbanken), tjener for lite selvom man egentlig ikke gjør det (Hei DNB), eller rett og slett har ikke svart på søknaden (Hei Sparebank1), så var Bulder raske på nabben, og etter litt ekstra informasjon så ordnet alt seg. Appen funker fint den, god oversikt over hva man har, hva som er igjen på lånet...etc.

Svar fra Bulder
14.06.2023 15:17

Hei Tamamo Deilig å høre at flyttingen gikk smidig og raskt for din del. Flytting av boliglån er ikke verdens gøyeste ting, så fint når det kan gå raskt og effektivt. Godt å høre at appen fungerer bra for deg! Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder har 1 564 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR