Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert september 2023
Bulder
3.8
984 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

3.8
Bra
984 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#3
Utmerket
Bulder er rangert
#3 av 117 dagligbanker
77%
Utmerket
77% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 981 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
585
142
62
57
135
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 981 verifiserte omtaler på Bytt.no

Bra banken med beste rente

Omtale av  Sakan

jeg er veldig fornøyd med og har anbefalt til mine venner.

Svar fra Bulder
13.04.2023 09:14

Hei Sakan Så bra å høre at Bulder fungerer godt for deg og at du anbefaler oss til dine venner! Vi skal sørge for at du og vennene dine blir fornøyd også i fremtiden! Hilsen alle oss i Bulder:)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt

Alt jeg trenger fra en bank

Omtale av  Mads

Boliglån byttet uproblematisk, sparte 1300 i mnd bare på renter og gebyrer. Hele konseptet med automatisk trinnvis rente på huslån er fabelaktig, men det gjør meg trist; dette burde være standard i alle banker og burde vært det i flere tiår allerede. Liker det digitale kortet som endres hver time. OK rentenivå på lønnskonto, bra rentenivå på sparekonto, og jeg liker veldig godt kundeutbytte. Kom hit fra 20ish år med Sbanken etter DNB kjøpet, og kommer ikke til å se meg tilbake. Nettbank, utenlandsbetalinger, fond og slikt kan jeg ordne via min lokale bank. Verdt å søke, trenger ikke appen og\eller bestille kort og slikt før man vet man får lån. En moderne bank som fokuserer på det de gjør bra og som ikke kaster bort tid og energi på det de ikke vil tilby.

Svar fra Bulder
13.04.2023 09:20

Hei Mads Så bra å høre at boliglånsbytte var uproblematisk og at du sparer mye penger på å velge Bulder. 1300 kr i måneden, det blir over 15000 i året det. Vi er sikker på at du har bedre ting å bruke dette på en renter og gebyrer :) Vi er helt enig med deg. Denne måten å prise lån på burde vært standard. Når belåningsgraden din blir lavere utgjør du en lavere risiko for banken, og fortjener derfor bedre rente. Det er kjekt å høre at du setter pris på at vi fokuserer på det vi mener er viktigst og ikke smører tid og energi for bredt utover. Det er ikke alle som forstår hvorfor dette er viktig for kvaliteten. Men du gjør det :) Vi skal jobbe knallhardt på videre for å holde deg like fornøyd også i fremtiden! Når du har valgt Bulder kan du være trygg på at du har sikret deg gode betingelser og god brukeropplevelse som ikke forsvinner. Hilsen alle oss i Bulder :)

Takk Bulder for kundeutbytte. Ingen Bank gjør som dere. Hilsen trofast kunde.

Omtale av  Hilde

Takk for kundeutbytte. Ingen andre banker er der for og ta vare på oss kunder enn dere. Stolt Bulder kunde.

Svar fra Bulder
13.04.2023 09:21

Hei Hilde! Ja, sant det er herlig med kundeutbytte. Vi digger å betale ut disse pengene til våre fantastiske kunder. Vi er så glad for å høre at merker at vi bryr oss om kundene på ekte. Vi er stolt over å ha deg som stolt Bulder-kunde :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Gunstig lån, bra innskuddsrente

Omtale av  Dag F

God bankapp, savner mulighet til pålogging med bank-id. Gunstige lånerenter og ok innskuddsrente. Hjelper med kundeutbytte en gang i året.

Svar fra Bulder
31.03.2023 08:46

Hei Dag Takk for tilbakemeldingen. Bra å høre at du liker appen. Ønsket ditt om BankID-pålogging er notert. Kos deg med kundeutbyttet! Hilsen alle oss i Bulder:)

Diskriminerende bank!

Omtale av  Villaeier

Jeg har veldig god økonomi, og attraktiv eiendom 2 meter fra sjøen, allikevel vil ikke denne trite banken ha meg som kunde. Kommer til å kjøre min advokat på saken.

Svar fra Bulder
31.03.2023 08:50

Hei Villaeier Det kan være flere grunner til et avslag i en boliglånssøknad. Vi skjønner at dette ikke alltid er like forståelig for den som søker lånet. Husk at du gjerne må ta kontakt med oss om du har spørsmål om søknaden din. Hilsen alle oss i Bulder:)

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Beste digitalt bank

Omtale av  Dhan

En av det beste digitalt bank som jeg er veldig fornøyd med og har anbefalt til mine venner og. Eneste ulempen er innlogging skjer med biometriske id. Da man får problemer når fingeravtrykk sensoren slutter å virker. Jeg forventer at den appen skulle bli Norges Revolut.

Svar fra Bulder
31.03.2023 08:58

Hei Dhan Så bra å høre at Bulder funker godt for deg! Vi jobber nå med å lage innlogging uten biometri. Hilsen alle oss i Bulder:)

Bra bank

Omtale av  Vibeke R

Fin app, beste betingelser på rammelån. Veldig fornøyd at jeg byttet hit for et års tid siden.

Svar fra Bulder
31.03.2023 08:59

Hei Vibeke Så bra å høre at du er fornøyd med å bytte til oss, og at Bulder funker godt for deg! Vi skal fortsette å holde deg fornøyd. Hilsen alle oss i Bulder:)

Bulder har 981 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR