Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert desember 2023
Bulder
4.0
1 097 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Negativ trend

Bulder opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.0
Bra
1 097 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 118 dagligbanker
78%
Utmerket
78% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr

Utforsk 1 097 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
671
155
70
62
139
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 097 verifiserte omtaler på Bytt.no

Takk Bulder for kundeutbytte. Ingen Bank gjør som dere. Hilsen trofast kunde.

Omtale av  Hilde

Takk for kundeutbytte. Ingen andre banker er der for og ta vare på oss kunder enn dere. Stolt Bulder kunde.

Svar fra Bulder
13.04.2023 09:21

Hei Hilde! Ja, sant det er herlig med kundeutbytte. Vi digger å betale ut disse pengene til våre fantastiske kunder. Vi er så glad for å høre at merker at vi bryr oss om kundene på ekte. Vi er stolt over å ha deg som stolt Bulder-kunde :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Gunstig lån, bra innskuddsrente

Omtale av  Dag F

God bankapp, savner mulighet til pålogging med bank-id. Gunstige lånerenter og ok innskuddsrente. Hjelper med kundeutbytte en gang i året.

Svar fra Bulder
31.03.2023 08:46

Hei Dag Takk for tilbakemeldingen. Bra å høre at du liker appen. Ønsket ditt om BankID-pålogging er notert. Kos deg med kundeutbyttet! Hilsen alle oss i Bulder:)

Diskriminerende bank!

Omtale av  Villaeier

Jeg har veldig god økonomi, og attraktiv eiendom 2 meter fra sjøen, allikevel vil ikke denne trite banken ha meg som kunde. Kommer til å kjøre min advokat på saken.

Svar fra Bulder
31.03.2023 08:50

Hei Villaeier Det kan være flere grunner til et avslag i en boliglånssøknad. Vi skjønner at dette ikke alltid er like forståelig for den som søker lånet. Husk at du gjerne må ta kontakt med oss om du har spørsmål om søknaden din. Hilsen alle oss i Bulder:)

Beste digitalt bank

Omtale av  Dhan

En av det beste digitalt bank som jeg er veldig fornøyd med og har anbefalt til mine venner og. Eneste ulempen er innlogging skjer med biometriske id. Da man får problemer når fingeravtrykk sensoren slutter å virker. Jeg forventer at den appen skulle bli Norges Revolut.

Svar fra Bulder
31.03.2023 08:58

Hei Dhan Så bra å høre at Bulder funker godt for deg! Vi jobber nå med å lage innlogging uten biometri. Hilsen alle oss i Bulder:)

Bra bank

Omtale av  Vibeke R

Fin app, beste betingelser på rammelån. Veldig fornøyd at jeg byttet hit for et års tid siden.

Svar fra Bulder
31.03.2023 08:59

Hei Vibeke Så bra å høre at du er fornøyd med å bytte til oss, og at Bulder funker godt for deg! Vi skal fortsette å holde deg fornøyd. Hilsen alle oss i Bulder:)

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Lån til de som bor «sentralt»

Omtale av  Stian

Virker som en kjempe bank om man bor «sentralt» Meget synd dere ikke har utviklete dere bedre når det gjelder utlån til folk som bor i område med forholdsvis få salg av eiendommer. Har vært innom dere flere ganger og sjekket de siste 1-2årene uten att det har skjedd noe på den fronten. Burde i det minste vært mulig å søke lån om man har en ganske ny takst på husets som en kan fremvise, vill si det er mere relevant data en en søke motor som ser på naboenes hus i en by/tettsted da standard kan avvike enormt. I tillegg må vell hus i grisgrendte strøk stille sterkere med tanke på prispress som har vært kunstig høyt i mangfoldige år i de større byene. Noe mange der vill erfare seg i tiden som kommer fremover.

Svar fra Bulder
31.03.2023 09:05

Hei Stian! Vi forstår at det er frustrerende å få avslag på søknad fordi det omsettes få boliger i området. Dette har ikke noe med din bolig å gjøre, eller at området ikke er flott. Det er rett og sett bare at det omsettes for få boliger. Som bank må vi alltid være sikker på at vi kan få tilbake pengene vi låner ut, dersom kunder ikke skulle klare å betale tilbake lånet sitt. Den risikoen øker veldig dersom det er vanskelig å omsette boligen. Igjen, det har ingenting med selve boligen å gjøre, men at det er få kjøp som blir gjort i området. Men, dette kan endre seg. Dersom det gjennomføres noen kjøp og salg i området kan dette endre seg. Dette har skjedd for flere av våre kunder. Vi dekker 80-90 % av landet. Og vi håper at ditt område snart vil bli dekket også. Skjønner at du allerede har vært tålmodig og forsøkt flere ganger. Vi krysser fingrene for at det kommer noen kjøp og salg i området og at det endrer seg snart. Hilsen alle oss i Bulder :)

Beste bank jeg har hatt

Omtale av  Ingar

Dette er beste bank jeg har hatt , eneste jeg kunne tenkt meg er litt høyere innskuddsrente på sparekonto..👍

Svar fra Bulder
31.03.2023 09:09

Hei Ingar Herlig å høre at Bulder fungerer så bra for deg! I går satte vi opp renten på sparekonto med 0,4 prosentpoeng! Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder har 1 097 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR