Meny

Bulder omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 117 innen
dagligbank
79%
anbefaler
Bulder

"Enkelt"

Omtale om Bulder skrevet av May B. S. L for 19.10.2022 11:41

Bulder har totalt 777 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
May B. S. L
Kundetilfredshet
"Enkelt"
3 syns denne omtalen er nyttig

Fornøyd med renter både på boliglån og sparekonto. Oversiktlig app

Svar fra Bulder
04.11.2022 15:24
Hei May Så godt å høre at du er fornøyd med både renter på boliglån, sparekonto og at appen er oversiktlig. Vi legger ned mye arbeid i dette og blir så glad for å høre at det faller i smak hos deg som kunde. Hilsen alle oss i Bulder :)
Bytt.no
"Enkelt" skrev May B. S. L om Bulder

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder?
Gjør som May B. S. L og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Jensgustav
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bra boliglånløsning"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg flyktet SBanken etter at gribbene tok over. Boliglånet mitt gikk til BulderBank. Det som jeg synes er bra med Bulder er at de automatisk gir en de beste betingelsene for lånet ditt.

Svar fra Bulder
04.11.2022 15:24
Hei Jens Gustav At de største bankene blir enda større, gjør det viktigere enn noen gang å ha utfordrere. Glad for å høre at du er med oss. Det stemmer. Vi sjekker boligverdien måneldig for å automatisk kunne gi deg den beste renten du kan få på boliglånet. Vi skal fortsette å jobbe hardt for å holde deg like fornøyd i fremtiden! Hilsen alle oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Friksjonsfri bankløsning"
1 syns denne omtalen er nyttig

Liker veldig godt Bulder, og spesielt dette med at man får bankens beste rente uten å være en sånn person som ringer for å prute en gang i måneden. Også bra at de automatisk setter ned renten når boligverdien har steget så mye at låneandelen kommer innenfor en lavere terskelverdi. De får litt trekk fordi appen ikke fungerer så godt med fellesøkonomi (to kort på samme konto) og fordi de ikke har lagt til rette for integrasjon mot smarte økonomistyringsapper som Frid (som de egentlig er lovpålagt å gjøre).

Svar fra Bulder
04.11.2022 15:24
Hei Kari "Friksjonsfri" er et deilig ord, som vi hele tiden jobber etter. Det stemmer. Vi sjekker boligverdien din hver måned, for å automatisk kunne sette deg til den beste renten du kan få. Det er noe av det som gjør Bulder helt unik. Glad for å høre at du setter pris på det. Når det gjelder felles økonomi, så kan du ha to kort på samme konto hos oss. Om det var det du mente? Når det kommer til integrasjon mot andre (gjennom PSD2) så har vi det. Det er opp til alle som vil koble seg opp til oss å gjøre det. Vi har åpent for alle, men de må selv legge oss til hos seg. Gi gjerne Frid et vink om at du vil at de skal legge oss til i listen. Vi kan gjøre det samme. Takk for tilbakemeldingen din! Hilsen alle oss i Bulder :)
Morten D
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Enkelt og raskt"
3 syns denne omtalen er nyttig

Alt er veldig enkelt; løser de oppgavene jeg forventer; lønn, lån og regninger. Skulle gjerne sett utviklingen av saldoen; det gir enda bedre oversikt og kontroll på utvikling av forbruk.

Svar fra Bulder
04.11.2022 15:24
Hei Morten! Så bra at du synes alt er veldig enkelt. Vi legger ned mye arbeid for at det skal bli enkelt for deg som kunde. Har du sjekket ut "Pengebruk" funksjonen? Den gir deg en oversikt over hva du har brukt penger på måned for måned. Ellers har du også "Fremover"-funksjonen som ser hvilke transaksjoner som er forventet i fremtiden, og ny saldo når denne er gjennomført. Den gir deg en god føring for hvordan saldoen din vil utvikle seg fremover. Hilsen alle oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Enkel og grei nettbank"
2 syns denne omtalen er nyttig

Enkelt når banken selv regulerer rentene ut fra gjeldsgrad. Har ikke alle tjenester, men de viktigste. Sparekonto uten begrensning på uttak er fint.

Svar fra Bulder
04.11.2022 15:24
Hei Geir! Jepp, det stemmer. Den dagen i måneden da vi oppdaterer boligverdiene og setter kunder automatisk ned til den beste prisen de kan få, er den beste dagen i måneden. Sparekonto uten begrensning på uttak, og også uten noe krav til beløp er også noe vi og kundene våre er veldig fornøyd med. Renten er ikke så verst den heller. Takk for tilbakemeldingen!
Bulder har totalt 777 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR