Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juli 2024
Bulder
1 712 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Bulder opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.3
Bra
1 712 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#2
Utmerket
Bulder er rangert
#2 av 116 dagligbanker
82%
Utmerket
82% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 712 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
1 083
281
106
82
160
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 712 verifiserte omtaler på Bytt.no

Elendig, dårlig app

Omtale av  Kari

Styr unna selv om de har god rente. Første masse rot for å bestille kredittkort. Jeg hadde ikke åpnet opp kredittsperren, men fikk ikke beskjed hvorfor jeg ikke kunne få kredittkort. Ble bare avvist. Etter mye om og men med kundeservice gikk det endelig i orden. I appen får man ikke svar på alt man lurer på men må inn på en egen nettside med FAQ. Ikke intuitivt hvordan man f.eks skaffer seg BankID. For min del har dette vært en rotete og overføring. I tillegg skulle man tro de helst vil ha 16 åringer som kunder med tekstene som kommer opp mens man signerer lånepairer. Mulig jeg er gammeldags, men savner også å kunne logge inn i nettbank på PC. Bytter bank så fort jeg kan.

Svar fra Bulder
29.08.2023 12:23

Hei Kari For noen år siden skrev mediene mye om at det kunne være lurt å aktivere en kredittsperre. Det kan være gode grunner for å gjøre dette, men noe mange glemmer er at dette også vil sperre for kundens egne søknader om lån eller lignende. Vi tar imot tilbakemeldingene dine om at du synes det var vanskelig å finne ut av ting i appen, og at det var vanskelig å bestille BankID. Det høres ut som Bulder kanskje ikke var en god match for deg. Vi håper du blir mer fornøyd i din neste bank. Hilsen alle oss i Bulder :)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Fantastisk enkel bank

Omtale av  Simen

Å bytte til Bulder gikk knirkefritt og jeg har spart mye penger på boligrenta. De har i tillegg en veldig god innskuddsrente på sparekontoen, særlig med tanke på at den ikke har noen binding. Bulder flytter alle AvtaleGiroene dine med et tastetrykk - det var nydelig. De har en lekker og brukervennlig bankapp. Jeg anbefaler alle som bare har bruk for standard banktjenester å bytte til Bulder.

Svar fra Bulder
29.08.2023 12:21

Hei Simen Så bra å høre at byttet gikk knirkefritt og at du har spart mye på boligrenta! Det stemmer, den nye måten å flytte Avtalegiroer på er en drøm, og veldig etterlengtet funksjon hos kundene. Dette har vært altfor vanskelig frem til nå. Takk for anbefalingen din, og velkommen til Bulder. Hilsen alle oss i Bulder :)

Får ikke lage konto hvis du er under 18 år

Omtale av  Martin H

Jeg er 16 å ønsker å bytte til en annen bank da DNB kjøpte opp banken og fjernet Apple Pay. Rart at man ikke kan lage konto hvis man er under 18

Svar fra Bulder
29.08.2023 12:25

Hei Martin Det stemmer. Å lage bank for folk under 18 år krever et helt eget oppsett og er mye mer omfattende enn det kanskje høres ut. Derfor er ikke et tilbud til de under 18 år noe vi har prioritert frem til nå. Forstår at det er skuffende for deg. Heldigvis er det mange banker som tilbyr Apple Pay. Hilsen alle oss i Bulder:)

God idé, men…

Omtale av  Neela

Kunne vært bra om jeg bare kunne fått et kredittkort fra dem. Jeg har ingen gjeld, og er villig til å avslutte hele kontoen min i Sbanken, inkludert kredittkortet. Men det automatiske systemet vil ikke godkjenne søknaden min og kundeservice kan ikke forklare hvorfor og deres eneste råd er "å prøve igjen senere". Dette kunne ha vært den nye banken for oss, men nei...

Svar fra Bulder
29.08.2023 12:30

Hei Neela Synd at det ble et avslag og at dette stoppet deg fra å bli kunde hos oss. Du har rett i at det automatiske systemet kan oppleves som i overkant strengt, og at vi ikke alltid klarer å se helheten like godt som en menneskelig rådgiver kan klare. Hilsen alle oss i Bulder:)

Meget bra.

Omtale av  Knut

Veldig bra nettbank. Enkelt å flytte boliglån uten verdivurdering. Flinke folk på kundeservice. Anbefales !!

Svar fra Bulder
29.08.2023 12:35

Hei Knut Herlig å høre at det var enkelt å flytte lånet og at Bulder fungerer så bra for deg. Takk for anbefaling! Hilsen alle oss i Bulder :)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Smidig og smart

Omtale av  Geir T

Bankbyttet gikk knirkefritt via app. Bulders bank-app har et veldig oversiktlig grensesnitt og betalinger og overføringer gjøres med ett eller få trykk. Akkurat som om appen skjønner hva du skal gjøre og jeg trenger bare klikke OK. Oversikt over bankkort, forbruk og lån etc. presenteres på en veldig god måte som gir meg en ny og bedre innsikt og oversikt i egen økonomi. Kundeservice via chat er raskt på og gir konkrete svar, men jeg hadde funnet det selv om jeg hadde kjent menyvalgene mine litt bedre. Alt i alt min nye favorittbank. VELDIG bra

Svar fra Bulder
29.08.2023 12:46

Hei Geir Så bra å høre at bankbyttet gikk knirkefritt og at appen fungerer så bra for deg! Vi skal jobbe knallhardt på videre for å holde deg like fornøyd! Hilsen alle oss i Bulder :)

Veldig fornøyd!

Omtale av  Anna

Byttet til Bulder fra DNB har vært en svært positiv opplevelse. Appen er i en helt annen liga med nyttige funksjoner og svært god brukervennlighet. Eneste jeg savner er mulighet for konto for barna, men det er fortsatt noen år til de er store nok så krysser fingrene for at det kommer på plass innen den tid. Det er også deilig å føle at banken ikke gjør sitt ytterste for å tyne meg for penger, men i stedet automatisk setter ned boliglånsrenten når verdien på boligen går opp.

Svar fra Bulder
29.08.2023 13:07

Hei Anna Så bra at du er fornøyd med byttet og at du trives bedre med bank på nyemåten - heller en gamlemåten. Det høres ut som Bulder fungerer veldig bra for deg. Vi deler åpent om fremtidsplanene våre, både når det er positivt og negativt. Når det kommer til konto for barn, så har vi ingen planer om det på kort sikt i alle fall. Men jo flere kunder som kontakter oss om dette, jo mer aktuelt kan det bli. For å holde oss gode på det vi er gode på må vi fokusere innsatsen optimalt. Velkommen til Bulder Hilsen alle oss:)

Bulder har 1 712 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener
Har tilegnet profilen
Bulder deltar på Bytt.no

Bulder har tilegnet sin profil på Bytt.no og kan derfor svare på omtaler og invitere sine kunder til å dele erfaringer.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer omtaler
Bulder besvarer omtaler

Bulder har de siste 12 månedene besvart omtaler fra sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Bulder henter ikke inn tilbakemeldinger

Bulder benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR