Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert desember 2023
Bulder
4.0
1 100 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Negativ trend

Bulder opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.0
Bra
1 100 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 118 dagligbanker
78%
Utmerket
78% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr

Utforsk 1 098 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
671
156
70
62
139
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 098 verifiserte omtaler på Bytt.no

Får ikke lage konto hvis du er under 18 år

Omtale av  Martin H

Jeg er 16 å ønsker å bytte til en annen bank da DNB kjøpte opp banken og fjernet Apple Pay. Rart at man ikke kan lage konto hvis man er under 18

Svar fra Bulder
29.08.2023 12:25

Hei Martin Det stemmer. Å lage bank for folk under 18 år krever et helt eget oppsett og er mye mer omfattende enn det kanskje høres ut. Derfor er ikke et tilbud til de under 18 år noe vi har prioritert frem til nå. Forstår at det er skuffende for deg. Heldigvis er det mange banker som tilbyr Apple Pay. Hilsen alle oss i Bulder:)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

God idé, men…

Omtale av  Neela

Kunne vært bra om jeg bare kunne fått et kredittkort fra dem. Jeg har ingen gjeld, og er villig til å avslutte hele kontoen min i Sbanken, inkludert kredittkortet. Men det automatiske systemet vil ikke godkjenne søknaden min og kundeservice kan ikke forklare hvorfor og deres eneste råd er "å prøve igjen senere". Dette kunne ha vært den nye banken for oss, men nei...

Svar fra Bulder
29.08.2023 12:30

Hei Neela Synd at det ble et avslag og at dette stoppet deg fra å bli kunde hos oss. Du har rett i at det automatiske systemet kan oppleves som i overkant strengt, og at vi ikke alltid klarer å se helheten like godt som en menneskelig rådgiver kan klare. Hilsen alle oss i Bulder:)

Meget bra.

Omtale av  Knut

Veldig bra nettbank. Enkelt å flytte boliglån uten verdivurdering. Flinke folk på kundeservice. Anbefales !!

Svar fra Bulder
29.08.2023 12:35

Hei Knut Herlig å høre at det var enkelt å flytte lånet og at Bulder fungerer så bra for deg. Takk for anbefaling! Hilsen alle oss i Bulder :)

Smidig og smart

Omtale av  Geir T

Bankbyttet gikk knirkefritt via app. Bulders bank-app har et veldig oversiktlig grensesnitt og betalinger og overføringer gjøres med ett eller få trykk. Akkurat som om appen skjønner hva du skal gjøre og jeg trenger bare klikke OK. Oversikt over bankkort, forbruk og lån etc. presenteres på en veldig god måte som gir meg en ny og bedre innsikt og oversikt i egen økonomi. Kundeservice via chat er raskt på og gir konkrete svar, men jeg hadde funnet det selv om jeg hadde kjent menyvalgene mine litt bedre. Alt i alt min nye favorittbank. VELDIG bra

Svar fra Bulder
29.08.2023 12:46

Hei Geir Så bra å høre at bankbyttet gikk knirkefritt og at appen fungerer så bra for deg! Vi skal jobbe knallhardt på videre for å holde deg like fornøyd! Hilsen alle oss i Bulder :)

Veldig fornøyd!

Omtale av  Anna

Byttet til Bulder fra DNB har vært en svært positiv opplevelse. Appen er i en helt annen liga med nyttige funksjoner og svært god brukervennlighet. Eneste jeg savner er mulighet for konto for barna, men det er fortsatt noen år til de er store nok så krysser fingrene for at det kommer på plass innen den tid. Det er også deilig å føle at banken ikke gjør sitt ytterste for å tyne meg for penger, men i stedet automatisk setter ned boliglånsrenten når verdien på boligen går opp.

Svar fra Bulder
29.08.2023 13:07

Hei Anna Så bra at du er fornøyd med byttet og at du trives bedre med bank på nyemåten - heller en gamlemåten. Det høres ut som Bulder fungerer veldig bra for deg. Vi deler åpent om fremtidsplanene våre, både når det er positivt og negativt. Når det kommer til konto for barn, så har vi ingen planer om det på kort sikt i alle fall. Men jo flere kunder som kontakter oss om dette, jo mer aktuelt kan det bli. For å holde oss gode på det vi er gode på må vi fokusere innsatsen optimalt. Velkommen til Bulder Hilsen alle oss:)

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Boliglån for de med egenkapital +20%

Omtale av  Marius

Var i kontakt med Bulder i dag. De aksepterer ikke kausjonist og heller ikke under 20% egenkapital. Dette gjelder ved overflytting av lån fra Sparebank 1. Det er ikke rart de kan gi god rente når de bare tar lånesøker med god egenkapital og bedre økonomi.

Svar fra Bulder
29.08.2023 13:25

Hei Marius Det stemmer, vi flytter boliglån med opp til 80 % belåningsgrad. Dette kan endre seg i fremtiden. Hilsen alle oss i Bulder :)

For første gang i livet (er 56 år) er bank morsomt

Omtale av  Jan R

Enklere kan det ikke bli, hele banken i hånden og full oversikt over det som trengs. I tillegg er det utrolig morsomt å spare samt å følge med på rentene som kommer inn en gang i måneden. Jeg har heller aldri opplevd en så enkel løsning for å flytte Autogiroer fra andre banker en det Bulder har gjort her. Jeg sparer mange penger på mitt boliglån ifht tidligere bank, og er trygg på at Bulder ordner opp med riktig boligverdi, lånegrad og justering av renter i min favør. det eneste negative jeg kommer på er at jeg har ventet altfor lenge med å bytte til Bulder. Men nå er det gjort og takk og lov for det

Svar fra Bulder
29.08.2023 13:26

Hei Jan For en herlig tilbakemelding! Tenk at bank kunne bli morsomt :) Så bra å høre at Bulder fungerer så godt for deg. Velkommen til Bulder! Hilsen alle oss :)

Bulder har 1 098 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR