Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juli 2024
Bulder
1 712 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Bulder opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.3
Bra
1 712 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#2
Utmerket
Bulder er rangert
#2 av 116 dagligbanker
82%
Utmerket
82% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 712 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
1 083
281
106
82
160
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 712 verifiserte omtaler på Bytt.no

Uforståelig avslag

Omtale av  Undrende K

V har 45% lånegrad og tjener mere enn 1,3 mil i årslønn, lånegrad ca 2 x inntekt, min kone måtte også bekrefte, men hadde kredittsperre på. Når hun slo av den tok det lang tid og måtte fullføre senere. Vekk reist i 2 dager, men fått besked å svare innen 13 dager så vi hadde god tid. Når hun da skulle fullføre besvarelsen til Bulder kom det melding til oss begge før hun fikk besvart, at vi ikke var verdig ett lån fra Bulder da vi ikke hadde nok inntekt eller for mye i lån. Artig bank løsning Bulder har, svarene kan nok overraske de fleste :-)

Svar fra Bulder
06.10.2023 13:55

Hei Undrende K Forstår godt at det er kjedelig å frustrerende å få et avslag. Vi jobber med å forbedre avslagene våre slik at forklaringen blir tydeligere. Her er vi ikke gode nok per i dag. Hilsen alle oss i Bulder:)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Får ikke flytte lån selv om jeg må betale mindre selv om jeg må betale mindre i mnd + et lån mindre

Omtale av  Nils

Har prøvd å få i gjennom flytting av lån da jeg her måtte ha betalt mindre i mnd. enn jeg gjør i dag + at jeg hadde fått et lån mindre å betale på. har god kontroll på økonomien og er på en belåningsgrad 39 % og langt innenfor 5 ganger inntekt.

Svar fra Bulder
03.10.2023 14:08

Hei Nils Forstår at det er frustrerende å ikke få godkjent lånesøknad hos oss. Vi har gode automatiserte regler og vurderinger som avgjør lånesøknadene. Disse treffer godt på gruppenivå, men vi ser at reglene i enkelttilfeller kan si nei, der en menneskelig rådgivergjerne ville sagt ja. Vi jobber hele tiden med å forbedre dette. Hilsen alle oss i Bulder:)

Lettvint løsning og gode betingelser

Omtale av  Ketil I

Enkel og oversiktlig nettbankløsning. Konkurransedyktige lånebetingelser og god kundeservice.

Svar fra Bulder
03.10.2023 14:09

Hei Kjetil! Så bra å høre at du synes Bulder er oversiktlig, har konkurransedyktige betingelser og god kundeservice. Det høres ut som vi er en god match! Hilsen alle oss i Bulder:)

Beste bytte etter Sbanken

Omtale av  Thor E

Helt perfekt. Appen er topp (kunne vært tilpasset synsyhemmede med lysere bakgrunn), kundeservice er utrolig bra. Grunnen til at jeg ikke gir 5 er at jeg savner nettbank siden jeg bruker pcen mye, samt at fargene er vanskelige for kona å se siden hun er sterkt synshemmet. Mobilen blir veldig smått og klønet. Men det funker. Byttet likevel i den tro at denne banken blir billigere og bedre i lengden. Håper jeg har rett, for jeg bytter glatt til en annen hvis ikke :--) Så langt, tommel opp :-)

Svar fra Bulder
06.10.2023 14:05

Hei Thor Takk for mange gode innspill her. Vi kommer ikke til å lage en tradisjonell nettbank. Vi vil bygge den beste bank-appen i verden, og det tror vi bare at vi klarer om vi setter alle krefter inn på den. Våre designere har stort fokus på brukervennlighet for folk med synshemming. Vi skal se om vi kan bli enda bedre der. Du kan stole på at vi skal ha gode betingelser over tid. I Bulder er det ingen skjulte skuffetilbud eller lokkepriser. Vi har vist nå over 4 år at vi hører til blant de aller billigste på markedet - også over tid! Hilsen alle oss i Bulder:)

Framtidsrettet bank

Omtale av  Andreas

Perfekt bank for de som liker en oversiktlig men simpel bank. Aldri hatt mer oversikt over forbruket mitt enn jeg har i denne banken.

Svar fra Bulder
06.10.2023 14:06

Hei Andreas Det stemmer. Bulder ble bygget på den nyeste teknologien for bare få år siden, og vi ser mer fremover enn bakover. Godt å høre at du får god oversikt og at Bulder fungerer så bra for deg! Hilsen alle oss i Bulder:)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Norges beste?

Omtale av  Vegar

Elsker automatiske renter og oppdatering av boligverdi. Rask kundeservice og fin app.

Svar fra Bulder
06.10.2023 13:56

Hei Vegar Vi elsker også automatiske renter og oppdatert boligverdi. Høydepunktet i måneden er den dagen vi kan gi kunder beskjed om lavere rente fordi belåningsgraden har blitt lavere. Godt å høre at kundeservicen og appen fungerer bra for deg. Hilsen alle oss i Bulder:)

Kul app og bra bank

Omtale av  Julie

Hatt Bulder et års tid og er meget fornøyd. Appen er kul, enkel og det er mye informasjon på ett sted inkl. antatt boligverdi. I tillegg er renten på lån og innskudd god. Har fremdeles en annen bank i tillegg fordi Bulders tjenester fortsatt oppleves som «under utvikling». Eksempelvis er det ikke lenge siden jeg flyttet over alle AvtaleGiroene mine, men da denne funksjonen ble tilgjengelig var det gjort på et tastetrykk. Ser for meg å droppe den andre banken på sikt og bare bruke Bulder 🤩

Svar fra Bulder
06.10.2023 13:58

Hei Julie! Gratulerer med årsjubileum som Bulder-kunde. Så bra å høre at Bulder fungerer så godt for deg, og at du er fornøyd med renter på innskudd og lån. Helt riktig av deg å bruke oss der vi er best, og andre der de er bedre. Vi skal jobbe knallhardt på slik at vi fortjener at du kan droppe den andre banken helt og bare bruke Bulder på sikt 🤩 Hilsen alle oss i Bulder:)

Bulder har 1 712 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener
Har tilegnet profilen
Bulder deltar på Bytt.no

Bulder har tilegnet sin profil på Bytt.no og kan derfor svare på omtaler og invitere sine kunder til å dele erfaringer.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer omtaler
Bulder besvarer omtaler

Bulder har de siste 12 månedene besvart omtaler fra sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Bulder henter ikke inn tilbakemeldinger

Bulder benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR