Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2024
Bulder
1 656 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Bulder opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.3
Bra
1 656 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 116 dagligbanker
82%
Utmerket
82% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 656 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
1 047
266
102
81
160
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 656 verifiserte omtaler på Bytt.no

Beste bytte etter Sbanken

Omtale av  Thor E

Helt perfekt. Appen er topp (kunne vært tilpasset synsyhemmede med lysere bakgrunn), kundeservice er utrolig bra. Grunnen til at jeg ikke gir 5 er at jeg savner nettbank siden jeg bruker pcen mye, samt at fargene er vanskelige for kona å se siden hun er sterkt synshemmet. Mobilen blir veldig smått og klønet. Men det funker. Byttet likevel i den tro at denne banken blir billigere og bedre i lengden. Håper jeg har rett, for jeg bytter glatt til en annen hvis ikke :--) Så langt, tommel opp :-)

Svar fra Bulder
06.10.2023 14:05

Hei Thor Takk for mange gode innspill her. Vi kommer ikke til å lage en tradisjonell nettbank. Vi vil bygge den beste bank-appen i verden, og det tror vi bare at vi klarer om vi setter alle krefter inn på den. Våre designere har stort fokus på brukervennlighet for folk med synshemming. Vi skal se om vi kan bli enda bedre der. Du kan stole på at vi skal ha gode betingelser over tid. I Bulder er det ingen skjulte skuffetilbud eller lokkepriser. Vi har vist nå over 4 år at vi hører til blant de aller billigste på markedet - også over tid! Hilsen alle oss i Bulder:)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Framtidsrettet bank

Omtale av  Andreas

Perfekt bank for de som liker en oversiktlig men simpel bank. Aldri hatt mer oversikt over forbruket mitt enn jeg har i denne banken.

Svar fra Bulder
06.10.2023 14:06

Hei Andreas Det stemmer. Bulder ble bygget på den nyeste teknologien for bare få år siden, og vi ser mer fremover enn bakover. Godt å høre at du får god oversikt og at Bulder fungerer så bra for deg! Hilsen alle oss i Bulder:)

Norges beste?

Omtale av  Vegar

Elsker automatiske renter og oppdatering av boligverdi. Rask kundeservice og fin app.

Svar fra Bulder
06.10.2023 13:56

Hei Vegar Vi elsker også automatiske renter og oppdatert boligverdi. Høydepunktet i måneden er den dagen vi kan gi kunder beskjed om lavere rente fordi belåningsgraden har blitt lavere. Godt å høre at kundeservicen og appen fungerer bra for deg. Hilsen alle oss i Bulder:)

Kul app og bra bank

Omtale av  Julie

Hatt Bulder et års tid og er meget fornøyd. Appen er kul, enkel og det er mye informasjon på ett sted inkl. antatt boligverdi. I tillegg er renten på lån og innskudd god. Har fremdeles en annen bank i tillegg fordi Bulders tjenester fortsatt oppleves som «under utvikling». Eksempelvis er det ikke lenge siden jeg flyttet over alle AvtaleGiroene mine, men da denne funksjonen ble tilgjengelig var det gjort på et tastetrykk. Ser for meg å droppe den andre banken på sikt og bare bruke Bulder 🤩

Svar fra Bulder
06.10.2023 13:58

Hei Julie! Gratulerer med årsjubileum som Bulder-kunde. Så bra å høre at Bulder fungerer så godt for deg, og at du er fornøyd med renter på innskudd og lån. Helt riktig av deg å bruke oss der vi er best, og andre der de er bedre. Vi skal jobbe knallhardt på slik at vi fortjener at du kan droppe den andre banken helt og bare bruke Bulder på sikt 🤩 Hilsen alle oss i Bulder:)

Litt for enkel i sin kundepleie

Omtale av  Jan H. I

Hyggelige folk, men kundeservice har lært seg alle forklaringer og bortforklaringer. Rentetilbudet på nettsiden er ikke den fulle sannhet, noe man oppdager etterhvert. Appen har mange småfeil som må rettes.

Svar fra Bulder
06.10.2023 14:00

Hei Jan Det er bra å høre du synes vi er hyggelige folk. Rentetilbudet på nettsiden vår er faktisk den fulle sannhet. Vi har bare åpne priser. Ingen skjulte skuffetilbud eller lokketilbud. Alle med samme belåningsgrad har samme rente i Bulder. Hilsen alle oss i Bulder:)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Totaltsett verken fornøyd eller misfornøyd

Omtale av  Trond

Jeg er litt misfornøyd med at Bulder kun er en app og at man ikke har tilgang til nettbank. Det hadde også vært fint hvis de hadde et konkurransedyktig utvalg av fond. Bortsett fra det, er jeg stort sett fornøyd. Jeg bruker Bulder for brukskonto, for regningsbetaling og litt til kortsiktig sparing på høyrentekonto. De har ikke markedets beste rente, men jeg gjør det hovedsakelig fordi det er praktisk.

Svar fra Bulder
06.10.2023 14:02

Hei Trond Vi noterer oss poengene dine. Vi kommer aldri til å bygge en tradisjonell nettbank. Det er et aktivt valg. Vi vil bygge verdens beste bank-app, og det tror vi bare vi klarer om vi bruker alle kreftene våre på appen. Det stemmer at utvalget vårt på fond ikke er veldig bredt. Her ser vi på om vi kan utvide tilbudet fremover. Hilsen alle oss i Bulder:)

Best Bank som nedjusterer renten selv

Omtale av  Eric B

Automatisk nedjustering av renten plus en brukervennlig app av ytterste klasse. Kan man gi noe annet enn ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar fra Bulder
06.10.2023 14:02

Hei Eric Ja, er det ikke deilig med rente som automatisk justerer seg ned uten at du må prute? Godt å høre at appen fungerer så bra for deg! Takk for fem stjerner 🤩 Hilsen alle oss i Bulder:)

Bulder har 1 656 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR