Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,1/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
2
av 147 innen
bank
84%
anbefaler
Bulder Bank

"Avslag på boliglån"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Bente E. D for 09.04.2021 17:05

Bulder Bank har totalt 267 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Bente E. D
Kundetilfredshet
"Avslag på boliglån"
11 syns denne omtalen er nyttig

Vil tydeligvis ikke gi lån til uføre ennå jeg har 1000000 i egenkapital ikke så rosenrødt som dem skriver her nei

Svar fra Bulder Bank
15.04.2021 20:22
Hei Bente I Bulder Bank tilbyr vi lån til uføre. Ta gjerne kontakt med oss direkte på mail [email protected] eller telefon 468 71 000 så kan vi finne ut hvorfor søknaden din ikke gikk gjennom. Hilsen gjengen i Bulder Bank.
Bytt.no
"Avslag på boliglån" skrev Bente E. D om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Bente E. D og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Billigst og lett å bytte til."
3 syns denne omtalen er nyttig

Billigste tilgjengelige bank for vanlige huslåntaker, til og med billiger enn banker med diverse fordelsprogrammer. Lett i bruk, Lett å bytte til, Automatisk regulering av rente ved verdiøkning på bolig. Ingen dårlige erfaringer hittil.

Svar fra Bulder Bank
28.04.2021 13:01
Hei Remi! Det høres ut som du har forstått konseptet vårt godt. Kjekt å høre at du liker det og er fornøyd. Vi skal jobbe knallhardt for at det fortsetter sånn. Hilsen gjengen i Bulder
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Rask i søke prosess"
2 syns denne omtalen er nyttig

Ganske enkel og rask prosess med å flytte boliglån, og får en av de beste rente i markedet. Kun med Bulder Bank app som er enkel i bruk.

Svar fra Bulder Bank
28.04.2021 13:01
Hei Leo! Kjekt å høre at du synes prosessen var rask og enkel. Vi har lagt ned mye arbeid i nettopp dette. For at folk skal orke å flytte lånet og få bedre betingelser må det være enkelt! Velkommen til oss. Hilsen gjengen i Bulder
Misfornøyd
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Avslag"
16 syns denne omtalen er nyttig

Fikk avslag etter å ha søkt om å flytte et relativt lite boliglån på egen bolig som er nesten doblet i verdi på 10 år. Aldri betalingsanmerkninger og har betalt punktlig på lånet siden jeg ble eier av første bolig i 2004. Nei, dette var ikke bra.

Svar fra Bulder Bank
28.04.2021 13:01
Hei Misfornøyd Så dumt å høre at du hadde en dårlig opplevelse med oss. Ut ifra det du beskriver så høres det rart ut at du har fått et avslag. For at vi skal kunne se på saken din i detalj må du ta kontakt med oss på telefon eller epost. Som du kanskje vet har vi for øyeblikket en ekstremt stor pågang, men vi vil forsøke å hjelpe deg så fort vi kan. Hilsen gjengen i Bulder Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Super fornøyd"
8 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har eid 3 eneboliger i løpet av 40 år, og bestandig vært trofast mot banken min. Men så satt jeg på nettet og fikk opp at dere tilbød et meget fordelaktig lån, så tenkte jeg at det koster ikke noe å sende en søknad. Å søknad ble sendt med overraskende svar etter bare noen minutter, at jeg kvalifiserte til lånet. Så var det bare å ta en E takst da jeg ønsket å låne opp litt ekstra, da dette var gjort så kom tilsagns papirene å bare signere så var det klart. Men min gamle bank kom jo da selvfølgelig å tilbyde meg like rimelig rente, men som jeg sa at nå har dere loppet meg i over 40 år hvor jeg hele tiden må mase for å få bedre vilkår ja så sa jeg takk for meg. Det er bare et par ting som mangler og derfor har jeg fortsatt penger i gamle banken, og det er Vipps samt kreditt kort løsninger men kommer sikkert.

Svar fra Bulder Bank
28.04.2021 13:01
Hei Tor! Kjekt å høre at du har hatt en så god opplevlese med søknadsprosessen vår. Vi har lagt ned mye arbeid for at den skal bli så bra som den er. Vi er også glad for å høre at du stod i mot da gamlebanken "plutselig" ville gi deg bedre vilkår. Dette er ganske vanlig, og skjer ofte fordi at gamlebanken vet at det er styrete for kunden å gjøre byttet. Derfor er det for mange kunder godt nok at banken setter ned renten når du trurer med å forlate. Men som du sier, om de har gjort det i 40 år er det sannsynlig at de vil gjøre det igjen. Som du forhåpentligvis har sett så har vi funnet et motsvar til måten boliglån tidligere måtte prutes ned. Vi følger med på boligverdien din månedlig, det ser du i appen din også, og dermed kan vi gi deg lavere rente med en gang du kvalifiserer for det. Når belåningsgraden din blir lavere, enten fordi du har nedbetalt, eller boligen har steget i verdi - så fortjener du lavere rente for du utgjør da en lavere risiko for banken som låner deg pengene. Men det er den få banker som tar hensyn til. I alle fall ikke før du krever at de gjør det. Vi håper du vil trives med ditt nye boliglån her hos oss. Velkommen til Bulder :) Hilsen oss
Bulder Bank har totalt 267 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR