Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 117 innen
dagligbank
80%
anbefaler
Bulder Bank

"Topp bank."

Omtale om Bulder Bank skrevet av Trond for 22.11.2022 04:48

Bulder Bank har totalt 671 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Topp bank."

Beste bank jeg har hatt til nå. En bank uten filialer får ned utgiftene for kundene.

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 14:53
Hei Trond! Det stemmer på en prikk! Takk for anbefalingen og godt å høre at vi gjør deg fornøyd! Hilsen alle oss i Bulder :)
Bytt.no
"Topp bank." skrev Trond om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Trond og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Trude O. A
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Bedre rente, ingen hjelp"

Bytta til Bulder bank for å få bedre rente på boliglånet. Nå er det omtrent samme nivå som i andre banker, da alle har satt opp renta. Bra med Bulder er at de har god rente på sparepengene, men det er sikkert bedre å ha dem i fond etc. Alt hos Bulder Bank skjer via appen. Det er greit når alt er i orden, men slitsomt når du bare trenger å snakke med et menneske. Å få finansieringsbevis var en prøvelse. Det er sikkert bedre om du er lønnsmottaker, men for meg som er frilanser, selvstendig næringsdrivende og lønnsmottaker ble det mye rot. Det verste synes jeg faktisk er at de ikke signerer mailer med fullt navn. Det var pinlig at jeg ikke visste mer enn fornavnet til min "kontakt" i banken da jeg kjøpte bolig. Det er fint med moderne greier, men akkurat bank er greit at er like traust og kjedelig som det har vært før.

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:06
Hei Trude Sjekker du Finansportalen.no så ser du at Bulder har det billigste lånet i markedet på blant annet 50 % belåning. Det stemmer at i Bulder får du en god rente på sparepengene. Vil du heller spare i fond kan du også gjøre det. :) I Bulder er det først og fremst flytt av eksisterende lån vi utfører. Det er mye enklere for både kunde og bank å flytte et lån enn å tilby lån i forbindelse med kjøp av bolig som gjerne også betyr periode med mellomfinansiering. At det er enklere å flytte lån gjør det mulig med automatisering, noe som kan hjelpe oss å presser rentene ned. Per i dag har vi ikke noe tilbud på finansieringsbevis. Du har helt rett i at det er lettere for en bank med en lånekunde som har fast stabil lønn. Det gjør det enklere for banken å vurdere sikkerheten for at kunden har mulighet til å betale tilbake lånet. Som selvstendig næringsdrivende og frilanser så forstår vi at du kan ønske tettere rådgivning og gjerne en fast personlig rådgiver. Vi har veldig gode rådgivere men tilbyr ikke en fast kontaktperson. Dette henger igjen sammen med ønske vårt om å presse boliglånsrenten ned. Husk at traust og kjedelig bank ofte kommer med en høyere prislapp. Vi står uansett klar til å hjelpe deg så godt vi kan fremover:) Hilsen alle oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"God bank app med solid og rask bak-kant"

Svært fornøyd med opplevelsen i bruk av appen som også er bankens ansikt utad. Her får du god oversikt- også fremover i tid, og kan utføre alle dine bank-oppgaver på en rask og effektiv måte. Veldig positivt overrasket også hvor raskt selve operasjonene blir utført i bak-kant. Jeg flyttet over to boliglån og fikk organisert det sammen til ett i løpet av en kort kveldsstund.

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:08
Hei Kjetil! Det er herlig å høre at flyttingen av lånene dine gikk så smurt og at du liker appen og oversikten den gir deg. Vi er glade for å høre at vi gjør deg fornøyd! Det skal vi fortsette med. Hilsen alle oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Det lureste vi gjorde i 2021!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi byttet til Bulder i 2021, og fikk en helt ny, og positiv, opplevelse av kundeforhold til bank! Alt man trenger er en app og chat-mulighet, enkelt, blant de rimeligste på markedet og veldig brukervennlig oppsett. Vi gikk fra en overpriset lokalbank på Sørlandet til en rettferdig og rimelig løsning i Bulder. Her må man ikke «kjenne noen» i banken for å få riktig rente - det får man automatisk! Gir de beste anbefalinger!

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:11
Hei Camilla! Hehe, vi er sikker på at dere sikkert gjorde mye annet lurt i 2021, men så bra å høre at dere er så fornøyd. :) Det stemmer, og her er vi helt enig. Du skal ikke måtte kjenne noen for å få den renten du fortjener! Hver måned kan vi nedjustere renten til en drøss med kunder, og det er den gøyeste dagen i måneden! Takk for 2021, 2022 og så skal vi fortsette å holde dere fornøyd helt til boliglånet er nedbetalt - og lenger enn det! Hilsen alle oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Verdens letteste bank!"

Jeg løser alt på telefon, veldig oversiktlig og lett søke tilbake regninger og fakturaer.

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:12
Hei John! Bingo! Det er fortsatt mange som tror det ikke er muligå løse alt på telefonen. Men du har skjønt det! Vi er glad for å høre at Bulder funker så bra for deg! Hilsen alle oss i Bulder :)
Bulder Bank har totalt 671 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR