Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 117 innen
dagligbank
80%
anbefaler
Bulder Bank

"Det lureste vi gjorde i 2021!"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Camilla for 21.11.2022 20:19

Bulder Bank har totalt 671 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Det lureste vi gjorde i 2021!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi byttet til Bulder i 2021, og fikk en helt ny, og positiv, opplevelse av kundeforhold til bank! Alt man trenger er en app og chat-mulighet, enkelt, blant de rimeligste på markedet og veldig brukervennlig oppsett. Vi gikk fra en overpriset lokalbank på Sørlandet til en rettferdig og rimelig løsning i Bulder. Her må man ikke «kjenne noen» i banken for å få riktig rente - det får man automatisk! Gir de beste anbefalinger!

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:11
Hei Camilla! Hehe, vi er sikker på at dere sikkert gjorde mye annet lurt i 2021, men så bra å høre at dere er så fornøyd. :) Det stemmer, og her er vi helt enig. Du skal ikke måtte kjenne noen for å få den renten du fortjener! Hver måned kan vi nedjustere renten til en drøss med kunder, og det er den gøyeste dagen i måneden! Takk for 2021, 2022 og så skal vi fortsette å holde dere fornøyd helt til boliglånet er nedbetalt - og lenger enn det! Hilsen alle oss i Bulder :)
Bytt.no
"Det lureste vi gjorde i 2021!" skrev Camilla om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Camilla og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Verdens letteste bank!"

Jeg løser alt på telefon, veldig oversiktlig og lett søke tilbake regninger og fakturaer.

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:12
Hei John! Bingo! Det er fortsatt mange som tror det ikke er muligå løse alt på telefonen. Men du har skjønt det! Vi er glad for å høre at Bulder funker så bra for deg! Hilsen alle oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Enkelt bankhold til de beste betingelser!"

Svært enkel å bytte, spesielt boliglån. Verdi på bolig hentes automatisk og du trenger ikke foreta deg så mye når valget er tatt. Boliglånsrenter som gruser mange andre. Enkel app-bank med mange morsomme attributter. Kanskje blir det til og med utbytte av både boliglån og innskudd.

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:13
Hei Espen! For en god oppsummering! Du har skjønt greien med Bulder. Godt å høre at Bulder funker så bra for deg! Hilsen alle oss i Bulder :)
Gunnar S
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Enkelt og greit med lav rente"

Enkel prosess ved låneooptak. Full kontroll via nettbank, lav boliglånsrente og utbytte fra bankens overskudd gjør at jeg på ingen måte føler meg lurt eller flådd. Samme lave rente ved lav som høyt lån er et pluss og var utløsende for at jeg byttet til Bulder bank.

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:15
Hei Gunnar Flåing og luring hører heldigvis ikke fremtidens bank til! Herlig å høre at Bulder funker så bra for deg! Vi er glad for at du byttet til Bulder og at vi kan hjelpe deg med å redusere kostnadene på boliglånet. Hilsen alle oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Fremoverlent bankforbindelse."

Konkurransemessige god lånerente God innskuddsrente på brukskonto og sparekonto Mulighet for kundeutbytte både for innskuddskonti og lånekonti.

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:16
Hei Svein En god oppsummering! Takk for fem stjerner. Vi er glade for at vi kan hjelpe deg å redusere kostnader på boliglånet og gi deg bedre rente på sparekontoen. Hilsen alle oss i Bulder:)
Bulder Bank har totalt 671 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR