Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juli 2024
Bulder
1 720 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Bulder opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.3
Bra
1 720 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#2
Utmerket
Bulder er rangert
#2 av 116 dagligbanker
82%
Utmerket
82% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 720 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
1 090
281
106
83
160
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 720 verifiserte omtaler på Bytt.no

God bank

Omtale av  Anne G

En enkel og grei bank, med flott kundeservice. Lave boliglånsrenter og grei rente på sparepengene. Mangler dog mulighet for betaling til utland (foreløbig).

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:46

Hei Anne Så bra å høre at du er fornøyd. Det høres ut som Bulder fungerer bra for deg. Bra å høre at du er fornøyd med enkelheten, kundeservice og rente på boliglån og sparing. Det stemmer. Enn så lenge har vi ikke funksjonalitet for betaling til utlandet. Hilsen alle oss i Bulder:)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

All grunn til å være fornøyd

Omtale av  Trond J. J

Gikk fra Sbanken, da den ble overtatt av DNB. Har ingen grunn til å angre på det.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:44

Hei Trond Så bra! Det er mange kunder som har kommet fra Sbanken etter at de ble en del av DNB. Vi vet at dette er kunder som er godt vandt og har høye forventninger til banken sin. Vi skal gjøre alt vi kan for å sørge for at Bulder gjør deg like fornøyd i fremtiden. Hilsen alle oss i Bulder :)

Fornøyd

Omtale av  Janni

Til nå bare positive opplevelser . håper på enda lavere boligrente. + med kundeutbytte

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:43

Hei Janni Så bra å høre at du bare har hatt positive opplevelser. Når du har valgt Bulder skal du være trygg på at du har skaffet deg en boliglånsrente som alltid er blant de laveste, også over tid. Ja, sant kundeutbytte er en herlig bonus :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Enkel bank å flytte til

Omtale av  Håvard J

Planen var å kun flytte boliglånet, vi satt igjen med opplevelsen av at vi fikk bedre hjelp hos Bulder som er "ubetjent" enn fra banken vi hadde fra før - som er en av landets største banker og som har hatt oss som kunde i 20 år. Flyttet raskt både brukskonto, lønnskonto og alle sparepengene til Bulder. Herlig app som er arti å bruke, og når man får bedre renter på både lån og sparepenger er det ingenting å lure på. Sparekonto for barn og kreditkort med cashback er det eneste Bulder ikke dekker for vår del.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:42

Hei Håvard Så bra å høre at opplevelsen med å flytte over var god, og ikke minst at dere er så fornøyd med hjelpen, betingelsene og appen dere nå har fått. Det høres ut som Bulder fungerer godt for dere. Takk for innspill om sparekonto for barn og kredittkort med cashback. Hilsen alle oss i Bulder :)

Avslag

Omtale av  Tom

Søkte, og fikk avslag, til tross for at vi har under en brt årslønn i gjeld, estimert egen kapital på 85%. Ingen begrunnelse, annet enn automatisk avslag.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:40

Hei Tom Forstår at det er frustrerende å få avslag uten noen begrunnelse. Vi har fått flere tilbakemeldinger på dette og jobber med å gi bedre begrunnelse der vi kan. Hilsen oss i Bulder:)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Vanskelig å få hjelp

Omtale av  Evenrud

Pga en feil i deres system kan jeg ikke søke om kredittkort. Dvs, det rapporteres feil og da må jeg vente 30 dager før jeg kan søke på nytt. I mellomtiden har jeg ikke noe kort. Nå har jeg ventet 6 mnd. Kundeservice mener jeg bare skal bruke mitt debetkort tilknyttet lønnskonto ved netthandel og slikt. Virker ikke spesielt seriøst. Hvis det er så vanskelig å få kredittkort tør jeg ikke tenke på hvordan det vil bli å flytte boliglånet.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:37

Hei Evenrud Fikk du beskjed om at det var en feil i våre systemer? Det stemmer at det er en del som får avslag på både kredittkort og på boliglån. Noen ting har gjort det vanskeligere enn før å få kredittkort eller boliglån. For eksempel gjeldsregisteret og økende renter. Har du kredittkort eller annen kreditt i gjeldsregisteret, så plikter alle andre banker å anse denne gjelden som opptrukket, selv om den ikke er det - når de skal vurdere betalingsevnen din. Det kan derfor slå negativt ut å ha mange tilgjengelige kredittkort andre steder, selv om du ikke har brukt en krone av denne kreditten. Det kan derfor være lurt å avslutte kreditter du ikke har tenkt å bruke før du søker om ny. Økende renter gjør det også vanskeligere å få lån. For alle banker må beregne at du klarer å betjene gjelden din med et påslag på dagens renter. Jo høyere dagens renter er, jo vanskeligere blir det å kunne betjene påslaget på dagens renter. Det høres ikke ut som du har hatt en god opplevelse med søknaden eller med hjelpen du har bedt om fra oss. Vi står klar til å hjelpe deg bedre neste gang du tar kontakt. Hilsen alle oss i Bulder :)

Ny kunde og misfornøyd med Bulder

Omtale av  Ena

Jeg har nå flyttet boliglånet mitt til Bulder bank og dette gikk ganske smidig. Dessverre så har jeg ikke har mulighet til å teste ut appen før bank bytte. Det jeg reagerer på er at jeg nå har valgt å betale inn ekstra penger på lån fra brukskontoen til lånekontoen (begge eies av meg i Bulder bank). Pengene er blitt trukket fra brukskontoen, men har forsvunnet i intet hos Bulder bank og vil først dukke opp på boliglånskontoen om to dager. Jeg er en tidligere kunde av Danske bank og overføring av penger mellom kontoer jeg eier innad i banken gikk umiddelbart. Kundebehandling var også veldig dårlig og kundebehandleren mente at dette er bare noe jeg måtte skjønne at det er greit at pengene er borte inn i systemet i to dager før de dukker opp tilbake i lånekontoen min.

Svar fra Bulder
13.04.2023 09:11

Hei Ena Når du gjør en ekstra innbetaling forsvinner ikke pengene dine i intet, selv om du opplevde det slik. Det skal du være trygg på. Det tar to virkedager før saldoen på boliglånet ditt oppdaterer seg. Forklaringen på dette er at det er ulike kontosystemer som må samhandle, og det tar noe tid. Men etter denne tilbakemeldingen fra deg har vi sett at måten vi kommuniserer i appen ved en ekstra innbetaling ikke er god nok. Vi kommer nå til å endre dette, for å gjøre deg og andre kunder mer trygg på at selv om du ikke ser oppdatert saldo umiddelbart er pengene dine trygge og den ekstra innbetalingen registrert. Takk for god og nyttig tilbakemelding. Hilsen alle oss i Bulder:)

Bulder har 1 720 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener
Har tilegnet profilen
Bulder deltar på Bytt.no

Bulder har tilegnet sin profil på Bytt.no og kan derfor svare på omtaler og invitere sine kunder til å dele erfaringer.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer omtaler
Bulder besvarer omtaler

Bulder har de siste 12 månedene besvart omtaler fra sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Bulder henter ikke inn tilbakemeldinger

Bulder benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR