Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert desember 2023
Bulder
4.0
1 116 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Negativ trend

Bulder opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.0
Bra
1 116 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 118 dagligbanker
78%
Utmerket
78% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr

Utforsk 1 116 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
685
157
72
63
139
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 116 verifiserte omtaler på Bytt.no

Det vanlige folkets favoritt

Omtale av  Hilda K

Lav rente, automatisk vurdering av takst i nærområde som igjen vil styre rentebetingelsen i positiv retning, rask og hyggelig kundebetjening. Mer trengs ikke, jeg er kjempefornøyd.

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:41

Hei Hilda! Dette var en fin oppsummering av hva Bulder skal gi deg som kunde. Glad for å høre at du skjønner hva Bulder står for og at du liker det du har fått! Vi skal jobbe knallhardt på videre for å holde deg like fornøyd! Hilsen alle oss i Bulder :)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Veldig bra.

Omtale av  Linda

Veldig fornøyd. Mnd renter og mnd boligverdi oppdatering er veldig bra!

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:42

Hei Linda! Bra å høre at Bulder fungerer så godt for deg og at du er fornøyd med renter, månedlig oppdatering av boligverdi og mulighet for bedre rente automatisk hver måned! Hilsen alle oss i Bulder :)

Enkelt og oversiktlig

Omtale av  Frank B

Enkelt å søke lån og flott brukeropplevelse med nettbank. Litt annerledes og kul. Full kontroll på prosessen. Og rask tilbakemelding. Gode renter på lån til eiendom. Er veldig fornøyd

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:44

Hei Frank! Godt å høre at Bulder fungerer så bra for deg. Du har helt rett i at Bulder er litt annerledes, ikke alle liker det - men det virker som du gjør det! For de som ikke liker det finnes det nok av grå alternativer ;) Kjekt å høre at du er fornøyd med prosess, tilbakemelding og at du mest sannsynlig sparer en del på god rente på lånet. Hilsen alle oss i Bulder :)

Kjempe fornøyd.

Omtale av  Øyvind L

Bolig verdien øker og renten går ned uten at jeg trenger å foreta meg noen som helst. Nettbank app er bra når man har lært å bruke den. Bulder anbefales fra min side.

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:45

Hei Øyvind! Ja, er det ikke fint at du kan få lavere rente uten å måtte be om det. I en tradisjonell bank hadde du nok måtte ringe og argumentere for å få dette. Vi gjør det heller automatisk. Det taper vi nok litt på i det korte løpet, men vi tror at vi får det tilbake i mer lojale og fornøyde kunder på lang sikt. Takk for anbefaling! Hilsen alle oss i Bulder :)

Meget fornøyd!

Omtale av  Per E

Jeg har vært Bulder kunde i ca tre mnd nå, og er veldig fornøyd. Det er enkelt, lite gebyrer og en veldig funksjonell app.

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:46

Hei Per! Kjekt å høre at Bulder fungerer så bra for deg og dine bankbehov og at du synes appen er enkel og funksjonell og at du liker gebyrfriheten! Velkommen til Bulder, selv om du har vært med oss tre måneder allerede :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Kundevennlig bank med nye og gode løsninger.

Omtale av  Erik N

Bulder er en kundevennlig bank med nye og gode løsninger. Betingelsene er konkurransedyktige, og jeg liker at det er kundeutbytte. Jeg får følelsen av at Bulder er til for meg, og ikke et stort og upersonlig "vesen" av en institusjon.

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:48

Hei Erik Du har helt rett. Vi vil være et alternativ til de upersonlige "institusjonene". Storbankene klarer ikke eller vil ikke være tett på kunden, det gir oss en stor fordel. Jo tettere vi er på kundene, jo bedre kan vi tjene bankbehovene deres. Kjekt å høre at Bulder fungerer så bra for deg og at du er fornøyd med løsningene, kundeutbytte og betingelsene våre. Hilsen alle oss i Bulder :)

Kjempefornøyd

Omtale av  Lars E. S

Super bank og banktjenester!! Byttet fra Sbanken og er veldig fornøyd!

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:50

Hei Lars Så bra at Bulder fungerer så godt for deg. Det er mange som har gjort som deg og flyttet fra DNB/Sbanken. Vi vet at Sbanken-kunder har høye forventninger til banken sin, og vi er klare for å levere på disse og være et klart alternativ til de aller største. Hilsen oss i Bulder: )

Bulder har 1 116 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR