Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert desember 2023
Bulder
4.0
1 116 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Negativ trend

Bulder opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.0
Bra
1 116 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 118 dagligbanker
78%
Utmerket
78% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr

Utforsk 1 116 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
685
157
72
63
139
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 116 verifiserte omtaler på Bytt.no

Meget fornøyd!

Omtale av  Per E

Jeg har vært Bulder kunde i ca tre mnd nå, og er veldig fornøyd. Det er enkelt, lite gebyrer og en veldig funksjonell app.

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:46

Hei Per! Kjekt å høre at Bulder fungerer så bra for deg og dine bankbehov og at du synes appen er enkel og funksjonell og at du liker gebyrfriheten! Velkommen til Bulder, selv om du har vært med oss tre måneder allerede :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Kundevennlig bank med nye og gode løsninger.

Omtale av  Erik N

Bulder er en kundevennlig bank med nye og gode løsninger. Betingelsene er konkurransedyktige, og jeg liker at det er kundeutbytte. Jeg får følelsen av at Bulder er til for meg, og ikke et stort og upersonlig "vesen" av en institusjon.

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:48

Hei Erik Du har helt rett. Vi vil være et alternativ til de upersonlige "institusjonene". Storbankene klarer ikke eller vil ikke være tett på kunden, det gir oss en stor fordel. Jo tettere vi er på kundene, jo bedre kan vi tjene bankbehovene deres. Kjekt å høre at Bulder fungerer så bra for deg og at du er fornøyd med løsningene, kundeutbytte og betingelsene våre. Hilsen alle oss i Bulder :)

Kjempefornøyd

Omtale av  Lars E. S

Super bank og banktjenester!! Byttet fra Sbanken og er veldig fornøyd!

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:50

Hei Lars Så bra at Bulder fungerer så godt for deg. Det er mange som har gjort som deg og flyttet fra DNB/Sbanken. Vi vet at Sbanken-kunder har høye forventninger til banken sin, og vi er klare for å levere på disse og være et klart alternativ til de aller største. Hilsen oss i Bulder: )

Veldig greit og enkelt for de som er fortrolig med app.

Omtale av  Espen

Veldig greit og enkelt med god oversikt i appen. Jeg kunne tenkt meg barnekonto ned kort. Da hadde vi flyttet alt over til Bulder. Banken har heller ikke lånetjenester utover huslån. Men totalt sett sparer vi mye på å være kunde hos Bulder bank.

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:54

Hei Espen! Så bra å høre at Bulder fungerer bra for deg og at du er fornøyd til tross for at du savner noen produkter/tjenester hos oss. Er det billån du savner? Vi har ingen planer om å tilby dette. Husk at det er en mulighet å låne opp på boligen til andre ting enn selve boligen også. Det kan være bil, båt eller hytte. Da får man også en lavere rente enn ved billån eller båtlån. Øker du terminsummen slik at du betaler ned "billånet" som er innbakt i boliglånet like fort som du ville gjort med et vanlig billån sparer du da penger også. Godt å høre at dere sparer mye på å være kunde hos Bulder. Hilsen alle oss i Bulder :)

Beste banken

Omtale av  Eivind

Veldig oversiktlig og forutsigbar bank. Automatisk justering av boligverdi og renter gjør Bulder til en bank det er morro og benytte seg av. Slipper mas med pruting på utlånsrenter og innskuddsrenter. Uten tvil den beste banken 👍

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:56

Hei Eivind! Ja, det er moro å spare penger på gode valg - og ikke tape penger på å ha boliglån på gamlemåten. Vi vet fra undersøkelser vi har gjort at prutetelefonen er noe kundene hater. Derfor fjernet vi behovet for den og gir kunden automatisk bedre rente når de kan få det. Vi taper nok litt på det på kort sikt, men vi tror vi får det igjen i mer fornøyde og lojale kunder på lang sikt. Hilsen alle oss i Bulder :)

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Bra erfaring så langt

Omtale av  Fant61

Grei rente og app, fint med automatisk justering av husverdi og lånerente. Enkel måte å refinansiere på. Savner dog ordinær nettbank, derfor kun fire stjerner.

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:58

Hei Fant61! Bra å høre at Bulder fungerer så godt for deg og at du er fornøyd med automatisk laver rente og at refinansieringen var enkel! Skjønner at du kan savne tradisjonell nettbank om du har vært vant med det. Vi har ingen planer om å bygge en tradisjonell nettbank. Vi vil bruke alle folkene våre på å gjøre appen til verdens beste bankapp. Det klarer vi bare om vi har alt fokuset vårt der. Det er flere enn deg som har savnet nettbank. Men tilbakemeldingene vi får fra mange er at de blir godt vant og fornøyd med å gjøre alt i appen. Vi håper det skjer med deg også. Hilsen alle oss i Bulder :)

Raskt og effektivt.

Omtale av  Torbjørn

God rente på både utlån og innskudd. Fintnå kunne gjøre alt selv i en app.

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:59

Hei Torbjørn Så bra å høre at Bulder fungerer så godt for deg og at du er fornøyd med renter på utlån og innskudd. Du har helt rett. Bulder passer best for deg som helst vil fikse tingene selv. Det er akkurat den kundetypen vi bygger Bulder for. Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder har 1 116 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR