Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert april 2024
Bulder
4.2
1 435 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Ingen trend

Bulder har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

4.2
Bra
1 435 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 118 dagligbanker
80%
Utmerket
80% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din gjeld: Banken ser på dette
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!

Utforsk 1 435 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
897
221
86
78
153
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 435 verifiserte omtaler på Bytt.no

Mareritt å flytte alt over til Bulder bank

Omtale av  Morten

Det er et mareritt å få registrert kortet i betalingstjenester, når jeg legger inn det gamle kortet fra Sbanke så går det igjennom på første forsøk. Men kortet fra Bulder må jeg prøve mange ganger, og kortet blir bare avist, for så om noen timer gå igjennom, aldri hatt dette problemet med andre banker, brukt enormt mye tid på å flytte alt over til Bulder. Kan virke som om de ikke har gode nok løsninger enda, vil ikke anbefale denne banken.

Svar fra Bulder
29.09.2023 14:33

Hei Morten Forstår godt at det var frustrerende å ikke få registrert kortet. Dette er ikke et vanlig problem. Brukte du den dynamiske CVV-koden i appen, eller den som står på kortet ditt? Det kan også hende at det har vært tekniske problemer akkurat når du forsøkte å registrere kortet. Hilsen alle oss i Bulder:)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Ubegrunnet avslag på flytting av boliglån pga. automatisert system (kom igjen Bulder)

Omtale av  Betina

Får ubegrunnet avslag på flytting av boliglån til Bulder pga. deres automatiserte system. Kundeservice kan ikke forklare hvorfor jeg får avslag, og ber meg prøve på nytt etter noen måneder. Har dere ingen innsikt i hvordan deres automatiserte system sin algoritme fungerer, og hvordan den kalkulerer en kredittscore? Jeg har en belåningsgrad på 30% (eier 70% av egen bolig), og størrelsen på mitt gjenværende boliglån er på akkurat 1,5 ganger så mye som min årsinntekt (150% av min årslønn). Dette burde være helt trygge tall for å passere kredittsjekken. Deres automatiserte system treffer sikkert greit på gruppenivå, men det er mange enkeltsaker som får ubegrunnede avslag. Her hadde det vært greit med hvertfall en forklaring på avslaget (med tall og kalkulasjoner) som ble brukt i deres verktøy for kredittsjekken (en ide for utviklerene). Eller et enda bedre forslag er at de som får et ubegrunnet avslåg hvertfall får muligheten til å snakke med en rådgiver/økonom om deres søknad (manuell søknad gjennom en av bankens ansatte i stedet for et strengt automatisert verktøy). Tenk litt over forslagene som jeg presenterer i denne omtalen. Dere kan potensielt få flere tusener av kunder som vil flytte deres boliglån til Bulder. Jeg håper ikke at det er pga. få ansatte i Bulder at potensielle kunder ikke har mulighet for å snakke med kunderådgiver/økonom manuelt.

Svar fra Bulder
03.10.2023 13:54

Hei Betina Du har helt rett. Vi er ikke gode nok på å gi gode avslag per i dag. Vi ønsker å gi så presise og forståelige avslag som mulig. Her skal vi bli bedre. Det er ikke alltid et avslag har en enkelt forklaring. Det kan være flere grunner. Du har muligheten til å kontakte en rådgiver dersom du ønsker det. Under "Hjelp & kontakt" på nettsidene våre ser du hvordan du gjør det. De automatiserte prosessene er med på å kunne holde boliglånsrentene våre lave. Reglene og kriteriene vi setter treffer godt på gruppenivå. Men vi ser at det er flere enkelttilfeller der vi ikke treffer like godt, og der en menneskelig rådgiver ville truffet bedre. Vi jobber hele tiden for å luke bort disse. Du har helt rett i at ut ifra de tallene du deler her burde søknaden din gå gjennom. Men det er altså mer enn bare disse tallene som vurderes. Hilsen alle oss i Bulder :)

Byttet fra sbanken. Beste valget som er gjort

Omtale av  Vebjørn

Gruet meg til å flytte avtalegiro osv ved bankbytte. Det var gjort ved ett tastetrykk. Bruker kun mobilbank, og aktiv bruker av apple watch. Det å ha Apple Pay var avgjørende, men banken er super på mange måter.

Svar fra Bulder
03.10.2023 13:56

Hei Vebjørn! Herlig å høre at du er godt fornøyd med valget og at det var en smidig opplevelse å bli kunde. Helt enig, Apple Pay er en suveren måte å gjøre betalinger på. Velkommen til Bulder! Hilsen alle oss

For dårlig løsning i 2023

Omtale av  Paal

Har du Android telefon så er det kun fingertrykkssensor som er eneste mulighet for betalinger og overføringer. Skulle noe skje med din finger eller sensor, så har man et problem. I 2023 så burde flere løsninger vært på plass. Pga dette flytter jeg til en annen bank.

Svar fra Bulder
03.10.2023 13:58

Hei Paal Fingeravtrykk- og ansiktsgjenkjenning er en superrask og sikker metode, når den virker. Vi vet at det er en del Android-enheter som sliter med fingeravtrykk-godkjenningen sin. Vi jobber derfor med et alternativ nå, som snart er klart for kundene. Da vil du kunne bruke Bank-ID som alternativ dersom du foretrekker det. Forstår godt at det er frustrerende om ikke fingeravtrykk-godkjenningen fungerer. Hilsen alle oss i Bulder:)

Norges beste bank

Omtale av  Thomas U

11/10 Alt er supertenkelt og ser bra ut! Boliglån får lavere rente automatisk og renta er svært god. Norges beste funksjon for å enkelt overføre alle avtalegiroer når eg bytta bank. Får og superkjapt god hjelp dei gongene det har vore behov for det. Anbefaler alle å bytte til Bulder!

Svar fra Bulder
03.10.2023 14:00

Hei Thomas! 11/10 Wow! Herlig å høre at du er fornøyd med automatisk lavere rente, smidig flytt av avtalegiro og at Bulder sprenger skalaen din. Takk for anbefaling og fem stjerner. Hilsen alle oss i Bulder :)

Sjekk din kredittscore gratis
Sjekk din kredittscore gratis
Få en oversikt over din gjeld, og se hva bankene ser på når når de gir boliglån. En bedre kredittscore kan gi lavere renter.
Se kredittscore
Få innsikt Se hva bankene ser

Dårlig kundeservice

Omtale av  A. T

Lokker med 0,5%poeng lavere rente enn sparebanken vest, men gir ubegrunnet avslag på lån som er under 3 ganger bruttoinntekt. Søker om å flytte lån på 32% av sikkerheten i fast eiendom men får ubegrunnet avslag. Betaler ned 250 000 kr, sier opp kreditkort og kvitter meg med bilen fortsatt ubegrunnet avslag. Spar deg bryet hvis du håper på å flytte lånet ditt til bulder

Svar fra Bulder
03.10.2023 14:01

Hei A.T Du har helt rett. Vi har en vei å gå på å bli bedre på avslagene våre. Vi ønsker å gi så konkrete og forståelige avslag som mulig, men per i dag er vi ikke gode nok der. Vi skal bli bedre! Hilsen alle oss i Bulder

Lagde meg konto men elendig app/nettbank

Omtale av  Kjell

Ikke fant jeg aksjer jeg kunne kjøpe i nettbanken, ikke fant jeg logg ut, virket som appen var på hele tiden. Den påloggingen med fingeravtrykk gjorde at jeg slettet alt. sikkert bra vilkår, men elendig web løsning. Fikk ikke til å logge inn med pc, måtte bruke mobiltelefonen. Når oversikten blir bedre komme rjeg tilbake, faktisk betaler jeg ekstra for å ha oversikt slik at en blant annet unngår å begå feil i banken fordi det er lite og vanskelig å lete seg frem til. Var og ety minus at kundebehandler ikke kan nåes etter kl.15.00

Svar fra Bulder
03.10.2023 14:06

Hei Kjell Vi har fondssparing, men du kan ikke kjøpe enkeltaksjer i Bulder. På sikkerhetsinnstillinger kan du velge at appen automatisk logger deg ut hver gang du lukker appen. Vi har ingen web-løsning. Det er et aktivt valg fra vår side. Vi bygger Bulder kun for mobil og kun som app. Skal du like Bulder må du like at alt skjer på mobilen. Ikke alle liker det, men Bulder passer heller ikke for alle. Velg oss om du liker våre løsninger, eller velg andre dersom du mener deres løsninger er bedre for deg. Det viktigste er at du blir fornøyd! Hilsen alle oss i Bulder:)

Bulder har 1 435 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR