Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2024
Bulder
1 629 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Bulder opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.3
Bra
1 629 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#3
Utmerket
Bulder er rangert
#3 av 116 dagligbanker
82%
Utmerket
82% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 629 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
1 031
258
102
79
159
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 629 verifiserte omtaler på Bytt.no

Byttet fra sbanken. Beste valget som er gjort

Omtale av  Vebjørn

Gruet meg til å flytte avtalegiro osv ved bankbytte. Det var gjort ved ett tastetrykk. Bruker kun mobilbank, og aktiv bruker av apple watch. Det å ha Apple Pay var avgjørende, men banken er super på mange måter.

Svar fra Bulder
03.10.2023 13:56

Hei Vebjørn! Herlig å høre at du er godt fornøyd med valget og at det var en smidig opplevelse å bli kunde. Helt enig, Apple Pay er en suveren måte å gjøre betalinger på. Velkommen til Bulder! Hilsen alle oss

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

For dårlig løsning i 2023

Omtale av  Paal

Har du Android telefon så er det kun fingertrykkssensor som er eneste mulighet for betalinger og overføringer. Skulle noe skje med din finger eller sensor, så har man et problem. I 2023 så burde flere løsninger vært på plass. Pga dette flytter jeg til en annen bank.

Svar fra Bulder
03.10.2023 13:58

Hei Paal Fingeravtrykk- og ansiktsgjenkjenning er en superrask og sikker metode, når den virker. Vi vet at det er en del Android-enheter som sliter med fingeravtrykk-godkjenningen sin. Vi jobber derfor med et alternativ nå, som snart er klart for kundene. Da vil du kunne bruke Bank-ID som alternativ dersom du foretrekker det. Forstår godt at det er frustrerende om ikke fingeravtrykk-godkjenningen fungerer. Hilsen alle oss i Bulder:)

Norges beste bank

Omtale av  Thomas U

11/10 Alt er supertenkelt og ser bra ut! Boliglån får lavere rente automatisk og renta er svært god. Norges beste funksjon for å enkelt overføre alle avtalegiroer når eg bytta bank. Får og superkjapt god hjelp dei gongene det har vore behov for det. Anbefaler alle å bytte til Bulder!

Svar fra Bulder
03.10.2023 14:00

Hei Thomas! 11/10 Wow! Herlig å høre at du er fornøyd med automatisk lavere rente, smidig flytt av avtalegiro og at Bulder sprenger skalaen din. Takk for anbefaling og fem stjerner. Hilsen alle oss i Bulder :)

Dårlig kundeservice

Omtale av  A. T

Lokker med 0,5%poeng lavere rente enn sparebanken vest, men gir ubegrunnet avslag på lån som er under 3 ganger bruttoinntekt. Søker om å flytte lån på 32% av sikkerheten i fast eiendom men får ubegrunnet avslag. Betaler ned 250 000 kr, sier opp kreditkort og kvitter meg med bilen fortsatt ubegrunnet avslag. Spar deg bryet hvis du håper på å flytte lånet ditt til bulder

Svar fra Bulder
03.10.2023 14:01

Hei A.T Du har helt rett. Vi har en vei å gå på å bli bedre på avslagene våre. Vi ønsker å gi så konkrete og forståelige avslag som mulig, men per i dag er vi ikke gode nok der. Vi skal bli bedre! Hilsen alle oss i Bulder

Lagde meg konto men elendig app/nettbank

Omtale av  Kjell

Ikke fant jeg aksjer jeg kunne kjøpe i nettbanken, ikke fant jeg logg ut, virket som appen var på hele tiden. Den påloggingen med fingeravtrykk gjorde at jeg slettet alt. sikkert bra vilkår, men elendig web løsning. Fikk ikke til å logge inn med pc, måtte bruke mobiltelefonen. Når oversikten blir bedre komme rjeg tilbake, faktisk betaler jeg ekstra for å ha oversikt slik at en blant annet unngår å begå feil i banken fordi det er lite og vanskelig å lete seg frem til. Var og ety minus at kundebehandler ikke kan nåes etter kl.15.00

Svar fra Bulder
03.10.2023 14:06

Hei Kjell Vi har fondssparing, men du kan ikke kjøpe enkeltaksjer i Bulder. På sikkerhetsinnstillinger kan du velge at appen automatisk logger deg ut hver gang du lukker appen. Vi har ingen web-løsning. Det er et aktivt valg fra vår side. Vi bygger Bulder kun for mobil og kun som app. Skal du like Bulder må du like at alt skjer på mobilen. Ikke alle liker det, men Bulder passer heller ikke for alle. Velg oss om du liker våre løsninger, eller velg andre dersom du mener deres løsninger er bedre for deg. Det viktigste er at du blir fornøyd! Hilsen alle oss i Bulder:)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Uforståelig avslag

Omtale av  Undrende K

V har 45% lånegrad og tjener mere enn 1,3 mil i årslønn, lånegrad ca 2 x inntekt, min kone måtte også bekrefte, men hadde kredittsperre på. Når hun slo av den tok det lang tid og måtte fullføre senere. Vekk reist i 2 dager, men fått besked å svare innen 13 dager så vi hadde god tid. Når hun da skulle fullføre besvarelsen til Bulder kom det melding til oss begge før hun fikk besvart, at vi ikke var verdig ett lån fra Bulder da vi ikke hadde nok inntekt eller for mye i lån. Artig bank løsning Bulder har, svarene kan nok overraske de fleste :-)

Svar fra Bulder
06.10.2023 13:55

Hei Undrende K Forstår godt at det er kjedelig å frustrerende å få et avslag. Vi jobber med å forbedre avslagene våre slik at forklaringen blir tydeligere. Her er vi ikke gode nok per i dag. Hilsen alle oss i Bulder:)

Får ikke flytte lån selv om jeg må betale mindre selv om jeg må betale mindre i mnd + et lån mindre

Omtale av  Nils

Har prøvd å få i gjennom flytting av lån da jeg her måtte ha betalt mindre i mnd. enn jeg gjør i dag + at jeg hadde fått et lån mindre å betale på. har god kontroll på økonomien og er på en belåningsgrad 39 % og langt innenfor 5 ganger inntekt.

Svar fra Bulder
03.10.2023 14:08

Hei Nils Forstår at det er frustrerende å ikke få godkjent lånesøknad hos oss. Vi har gode automatiserte regler og vurderinger som avgjør lånesøknadene. Disse treffer godt på gruppenivå, men vi ser at reglene i enkelttilfeller kan si nei, der en menneskelig rådgivergjerne ville sagt ja. Vi jobber hele tiden med å forbedre dette. Hilsen alle oss i Bulder:)

Bulder har 1 629 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR