Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 117 innen
dagligbank
80%
anbefaler
Bulder Bank

"Lånetull.!!"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Egil H. O for 22.03.2022 13:31

Bulder Bank har totalt 670 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Egil H. O
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Lånetull.!!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Har søkt å få flytte over lånet fra S-Bank , men leiligheten står reg .på samboer , men vi har felles økonomi , og hun er medlånetaker på lånet i S-Banken. det viser seg å være veldig vanskelig , til tross for at vi har et slikt lån fra tidligere. For å kunnr få lån , må vi begge være eiere av boligen , noe jeg tror denne banken er helt alene om. Så for meg , slett kundeservice.!!

Bytt.no
"Lånetull.!!" skrev Egil H. O om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Egil H. O og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Tulle bank"
3 syns denne omtalen er nyttig

Gikk fra sbanken til denne tulle banken. Det var lett å sette inn penger, overførte alt jeg hadde fra sbanken med straks betaling, det gikk helt smerte fritt. Men å bruke penger med denne banken er som lotto. 9 av 10 ganger får jeg beskjed om at korte ikke ar aktiver, å kickern er at et ikke går å aktivere korte. Var i dialog med support som påstår at en kan aktivere kort i kort meny noe som ikke stemmer. Support sa og at kort blir sendt ut delvis aktivert, delvis?? Ansatte i denne banke har tydelig vis ikke brukt eller sedd denne appen. Banken satser og på såkalt community så kundene skal hjelpe andre kunder så ansatte slipper. “Gratis arbeid” Opplever at en får svar support ca en dag etter, svarte er som regel generisk og viser til en link som skal løse spørsmålet. Problemet er at det ikke løser noe så det tar flere dager å løse problemer som oppstår. Får inntrykk av at bulder prøver å forenkle ting som ikke treng å forenkles og med det lager mer hodebry for kundene. Denne banke anbefales absolutt ikke!

Wenche S
Kundetilfredshet
"Under oppbygging"
2 syns denne omtalen er nyttig

Har flyttet sparepenger til Bulder, men må vente på å bytte totalt. Mangler utenlandsbetaling bl.a. Synes ideen med bonus er helt topp. Sbanken var jo et utmerket alternativ, men ikke med DnB som eiere.

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Ingen konto for min del"
5 syns denne omtalen er nyttig

Veldig kjedelig at en må ha fingeravtrykk for å få konto. Da blir det ikke konto på meg dessverre.

Elizabeth
Kundetilfredshet
Rådgivning
Har byttet selskap
"Kun for de i sentrale strøk- Pusher boliglån og debetkort"

Banken er tilpasset folk som bor i sentrale strøk hvor leilighet/boligverdi hopper i været og hvor mulighet for inntjening er stor. De legger vekt på å hanke inn folk uten at en får mulighet til å vurdere hva slags tjenester og tilbud de kan gi, slik at en kan få et reelt sammenligningsgrunnlag. Banken har ikke en brøkdel av Sbanken sin sjarm og tilrettelegging - eller variasjon i tjenestetilbudet.

Bulder Bank har totalt 670 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR