Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert mai 2024
Bulder
1 582 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Positiv trend

Bulder opplever for tiden en positiv trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

4.3
Bra
1 582 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 116 dagligbanker
81%
Utmerket
81% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 576 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
994
249
98
78
157
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 576 verifiserte omtaler på Bytt.no

Topp bank

Omtale av  Roger S

Seriøs bank, setter opp og ned rente uten at man behøver mase.

Svar fra Bulder
05.06.2023 14:54

Hei Roger Det stemmer. Vi justerer renten basert på boligverdien din og belåningsgraden slik at du alltid får den beste renten vi kan tilby deg - uten at du må ringe og prute først. Det sparer både oss og deg for tid, og ikke minst sparer det deg for penger! Hilsen oss i Bulder:)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Som Public Enemy sa: Don't believe the hype

Omtale av  Øivind

Jeg byttet raskt til Bulder etter at Sbanken ga beskjed om Apple Pay-nekt, men jeg byttet nok for raskt. For det første har jeg fått avslag på en helt vanlig kredittkort-søknad med en begrunnelse som egentlig ikke betyr noe, fordi søknadsprosessen er automatisk, og da er det lett å servere tomprat. For det andre tilbyr ikke banken en rekke tjeneste en er blitt vant med, som straksbetaling eller å legge til kontoer fra andre banker. Jada, de har en nydelig nettbank (selv om det burde vært mulig å velge en annen farge enn svartmetall-sort), men basis-tjenestene er jo ikke der de burde være. Og jada#2: De er en ung og fersk bank, de fortjener mer tid osv. osv. Men da får det bli en annen gang, da.

Svar fra Bulder
31.05.2023 13:15

Hei Øivind Takk for feedback. Når det gjelder kredittkort har vi oppdaget en svakhet i søknadsprosessen som gjør at for mange har fått avslag. Det kan hende du er rammet av denne? I så fall vil du kunne søke på nytt igjen om noen dager. Det stemmer som du sier. Vi har ikke samme bredde i tilbudet som mange av de tradisjonelle bankene. Dersom du er en kunde som ønsker å samle alle banktjenestene ett sted, og har et bredt behov, så er nok ikke Bulder det beste alternativet. Bruk oss der vi er best, og andre der de er bedre. Vi håper vi snakkes "en annen gang, da" :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Dårlig kundeservice

Omtale av  Ledja

Jeg bruker bulder i 1 år nå og kan si at de har mye som må jobbe med. Kundeservice er en av dem. Du følger ikke at de har lyst å hjelpe deg når du ringer, ikke så høflig. Bulder startet med kredittkort da bestemte jeg å begynne å bruke bulder sin men dessverre de syns at jeg kan ikke få det uten å høre grunnen. Har kredittkort i Sbanken som er på 0. Har ikke funnet en grunn til om hvorfor fikk jeg avslag. Vanskelig også å søke om ny lån.

Svar fra Bulder
31.05.2023 13:17

Hei Ledja Når det gjelder kredittkort har vi oppdaget en svakhet i søknadsprosessen som gjør at for mange har fått avslag. Det kan hende du er rammet av denne? I så fall vil du kunne søke på nytt igjen om noen dager. Vi forstår at det er frustrerende å få avslag uten noen god begrunnelse. Du har rett i at vi kan bli bedre der. Når det er sagt så er det tilfeller der vi ikke kan oppgi den eksakte grunnen - eller det kan være flere grunner samtidig. Hilsen oss i Bulder :)

Uønsket om du bor utenlands.

Omtale av  Jimmy

Tenkte å bytte fra Sbanken til Bulder, men når jeg skulle skape en konto ble det stopp. Tar kontakt med Bulders kundesupport via epost for å finne ut hvorfor og om de kan hjelpe meg. Forklarer at jeg er norsk statsborger, men er registrert i folkeregisteret med utenlandsk adresse. Spør om det er greit, og spør om mulighet for å få BankID. Får et kort svar at jeg må ha norsk adresse i folkeregisteret. Fikk ikke svar på alt, så jeg spør igjen om de kan hjelpe meg eller ikke er villig å hjelpe meg. Andre svare er det samme. Med andre ord så føles det som man er uønsket som kunde hos Bulder om man bor i utlandet selv om man er norsk. Hos Sbanken er dette ikke noe problem.

Svar fra Bulder
31.05.2023 13:31

Hei Jimmy Det stemmer. Skal du ha ny bankID må du være folkeregistrert med norsk adresse. Dette er et krav fra BankID sinside. Det kan gå fint å bruke en BankID i utlandet, men det er når du skal få ny at det er et krav fra BankID om at du må være folkeregistrert i Norge. Vi har mange kunder som bor i utlandet. Hilsen alle oss i Bulder :)

Hvem får huslån i denne banken?

Omtale av  Annebritt

Opprettet konto hos Bulder bank. Tenkte å sjekke muligheten for huslån. Men nope, jeg bor i et område de ikke tilbyr huslån. Hva i all verden er det for en bank? Avslag før jeg i det hele tatt hadde oppgitt hvor mye evnt jeg ønsket å låne ei heller oppga jeg om andre type gjeld jeg måtte ha. Dette er tydeligvis bare en bank for de mer sentrale strøk.

Svar fra Bulder
31.05.2023 13:38

Hei Annebritt Det stemmer. For å verdisette boligen din automatisk, slik at vi alltid kan gi deg vår beste pris er vi avhengig av presiste estimater på boligverdien. Det klarer vi i områder der omsettes et visst antall boliger. Rundt 85 % av norske boliger er i et slikt område. Men som du sier ikke alle. Forstår at det er frustrerende for din del. Den gode nyheten er at dette kan endre seg. Det er ikke sikkert at det er så mange kjøp og salg som skal til i ditt område før verdiestimatet blir godt nok. Vi håper det skjer i ditt område og at vi kan ta imot deg som boliglånskunde snart. Hilsen alle oss i Bulder :)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Flott app, gode priser, mangler kundeservice

Omtale av  H

De har en flott app, de har kjempegode priser og renter, men selv som en ren app bank trenger man noe kundeservice. Eller så må man tilgjengeliggjøre f.eks status på søknad om finansieringsbevis i appen.

Svar fra Bulder
31.05.2023 13:41

Hei H Godt å høre at du liker appen, priser og renter. Om du trenger hjelp fra oss er vi tilgjengelig for deg på telefon eller chat mellom kl 09 og 15. Du kan også sende oss e-post. Akkurat nå har vi en enorm pågang av nye kunder som gjør at svartiden vår er treigere enn den vanligvis pleier å være. Hilsen alle oss i Bulder :)

Veldig firkanta A4 null fleksibilitet

Omtale av  Knut H. H

Null fleksibilitet, kun en datamaskin som behandler søknader om lån og derfor vil alle som kommer utenfor datamaskinens vilkår eller betingelser ikke bli tatt i betraktning. Jeg hadde 34% lånegrad og tjener mere enn 1,8 mil i årslønn, men er ikke bra nok da jen er nødt til å ta med kona som medlåntaker og det vil hun ikke.

Svar fra Bulder
30.05.2023 13:00

Hei Knut Når man tar opp et boliglån blir selve boligen belånt. At boligen blir belånt vil ha konsekvenser for begge parter i et ekteskap. Derfor har vi som krav at om man er gift eller eier bolig sammen, må begge parter også være med på å ta opp lånet. En part kan ikke belåne huset uten den andre partens samtykke. Et samtykke vil være at begge to står som låntakere. Dette er derfor noe vi gjør for å beskytte andre eiere av huset, eller ektefeller mot at lån skal bli tatt opp uten at de kjenner til det. Forstår at det kan virke firkantet i noen tilfeller. Men dette er som sagt en regel for å beskytte alle parter i forbindelse med opptak av gjeld. Hilsen oss i Bulder :)

Bulder har 1 576 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR