Meny

Danske Bank omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
1,8/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
146
av 147 innen
bank
23%
anbefaler
Danske Bank

"Gode vilkår for Akademikerne, men det er også alt"

Omtale om Danske Bank skrevet av Olav for 11.01.2021 00:27

Danske Bank har totalt 132 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Danske Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Gode vilkår for Akademikerne, men det er også alt"
1 syns denne omtalen er nyttig

Gode vilkår for Akademikerne, det hjelper også å være under 33 år. Fornøyd med vår rådgiver, og stort sett fornøyd med kundeservice. Men det er også det eneste som er positivt med DanskeBank. Som de fleste omtaler her nevner er nettbanken ubrukelig. De sier "vi jobber kontinuerlig med nettbanken", men det har foreløpig i mitt snart ett års lange kundeforhold ikke skjedd en eneste merkbar endring, hverken positiv eller negativ. 123spill.no i 2003 så mer moderne ut. AvtaleGiro og eFaktura er umulig å hanskes med selv. AvtaleGiro må man kontakte kundeservice for å opprette, som om det er den mest naturlige ting i verden. Mobilapp begynner å bli ganske bra, men det er en del mangler der fortsatt. F.eks. kan man ikke se rente på boliglån. Jeg har kontaktet de om konkrete tilbakemeldinger om nettbank og mobilapp tidligere, ingen av disse har det blitt gjort noe med. Med andre ord, ikke verdt tiden å gi de tilbakemelding rundt brukeropplevelse. Man må enten akseptere tingenes tilstand og ikke ha håp om at det endres med det første, eller bytte bank. Jeg faller inn under den første kategorien. Pengene spart gjennom Akademikerne-avtalen er verdt det. Så vidt. Som mange andre sier er det utelukkende vilkår gjennom Akademikerne som holder meg i DanskeBank. På ALT annet finnes det mange alternativer som er bedre.

Svar fra Danske Bank
11.01.2021 13:54
Hei, Olav. Hyggelig å høre at du er fornøyd med vilkårene du får hos oss, men selvfølgelig leit å høre at du er misfornøyd med de digitale løsningene våre. Vi setter stor pris på din tilbakemelding. De konkrete funksjonene du nevner her er på vår prioriteringsliste. Mobilbanken er under utvikling og det vil komme flere funksjoner etter hvert. Forhåpentligvis vil du bli mer fornøyd med disse løsningene fremover. / Thea
Bytt.no
"Gode vilkår for Akademikerne, men det er også alt" skrev Olav om Danske Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Danske Bank?
Gjør som Olav og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Danske Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Nettbank anno 1996"

Byttet pga Akademikerneavtalen. Nå er jeg på bytt.no fordi jeg leter etter en seriøs bank i stedet. Den gode renta er ikke nok lenger. Det tok 5 måneder å få ordnet med kort til kontoene slik at jeg kunne si opp min gamle bank. Lånet ble flyttet på en blunk. Å legge til flere kort er en sak for kundeservice. Det er umulig å få bekreftelser i nettbanken på om det jeg prøver å utføre faktisk har skjedd. Debetkortet funker kun på utvalgte terminaler så jeg må ha med andre kort i tillegg. Det er endeløse BankID-bekreftelser på småtteri når man allerede er logget inn i nettbanken. Avtalegiro har jeg gitt opp å opprette. Kundeservice er veldig hyggelige når jeg får kontakt og det tar vanligvis ikke så mange dager.

Svar fra Danske Bank
05.01.2021 09:09
Hei, Jon. Først vil vi takke for din tilbakemelding. Det er slik vi blir bedre, og setter derfor stor pris på det. Utvikling av våre tekniske løsninger er og vil også fremover være en stor prioritet for banken, da spesielt mobilbanken. Vi har nylig lansert en ny mobilbank, og i den nye plattformen i mobilbanken vil vi ha større mulighet til å legge til funksjoner og tjenester i appen, slik at du som kunde framover vil kunne løse enda mer av dine daglige banktjenester og behov via mobilen. Det er hyggelig at du er fornøyd med kundeservicen til tider og vi skulle selvfølgelig ønske at du ikke hadde store problemer med bankbyttet. Avtalegiro får man dessverre ikke selv opprettet i nettbanken. Sender man en melding med betalingsinformasjon til oss så vil vi opprette dette for deg. Det at du ofte opplever problemer med debitkortet kan tyde på defekt kort da dette ikke er et generelt problem vi opplever. Gjerne ta kontakt med kundeservice slik at de kan se nærmere på dette. Takk igjen for gode tilbakemeldinger. /Rasmus
Frithjof
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"En usedvanlig lite kundevennlig bank."

Å sitte i 40min. uten å få snakket med et sentralbord for så å oppleve at når du endelig kommer gjennom så er aktuell avdeling stengt. Det dreier seg om store beløp for meg, men Danske Bank synes visst tall under 8 siffer er småbeløp. Heldigvis ikke min faste bank.

Svar fra Danske Bank
21.12.2020 14:39
Hei, Frithjof. Takk for tilbakemeldingen din. Veldig leit å høre at du ventet så lenge for å komme gjennom til oss. Vi har den siste tiden opplevd stor pågang som skaper en del lengre ventetid. Det er selvfølgelig veldig beklagelig og ikke noe vi ønsker å være kjent med. Vi beklager opplevelsen du har hatt og skulle gjerne sett at dette ble løst på en annen måte. / Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Håpløst"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har i 5 mnd forsøkt å bytte til danske bank, men får ikke kontakt med banken. Kundekonsulent ringte meg én gang da jeg ikke rakk svare, og jeg har siden forsøkt få ham til å ringe meg opp, uten hell. Jeg har sendt epost, og jeg har snakket med kundeservice som sier han skal ringe, uten at noen ringer. Siste gang jeg ringte for å purre, så fikk jeg beskjed om å holde linjen, og etter litt venting ble bare røret lagt på. Jeg har siden ikke vært i kontakt med de og har bestemt meg for å beholde min opprinnelige bank.

Svar fra Danske Bank
17.12.2020 12:40
Hei, Anette. Takk for at du tar deg tid til å gi oss slike tilbakemeldinger. Selvfølgelig veldig leit å høre at du har opplevd slik kundeservice, og det er absolutt ikke slik vi ønsker å fremstå. Vi beklager opplevelsen du har hatt og skulle gjerne sett at dette ble løst på en annen måte.Gjerne ta kontakt med oss igjen ved en senere anledning slik at vi kan prøve å rette opp dette inntrykket. Takk igjen for tilbakemelding.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Ikke eksisterende kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har holdt på å bytte til Danske Bank på grunn av Akademikeravtalen. Makan til rot har jeg aldri opplevd noen gang - jeg har møtt hyggelige mennesker i kundeservice som alle har sagt at de skal sjekke opp spørsmål jeg har og så ringe tilbake. Dette har skjedd ved 4 ulike anledninger uten at de har ringt opp igjen. De svarer ofte også helt ulikt - feks ble det opplyst at man må ha privat bankavtale dersom man ønsker en bedriftsavtale noe som viste seg å ikke stemme. Danske Bank har nok nedbemannet så kraftig at dette dessverre er et resultat - ingen grunn til å velge denne banken dersom du ikke er ute etter Akademikerfordelene. Nettløsningen minner også om hva andre banker hadde i 1995.

Svar fra Danske Bank
15.12.2020 12:39
Hei, Torleif. Først vil vi begynne med å takke for din tilbakemelding. Dette setter vi pris på da det er kun slik vi blir bedre. Selvfølgelig veldig synd å høre at du er misfornøyd med kundeservicen vår. Dette er noe vi selvfølgelig ikke ønsker å være kjent med. Våre digitale løsninger vil bli en prioritet og disse plattformene skal utvikles de neste årene. Forhåpentligvis vil du bli fornøyd med disse løsningene etterhvert. /Rasmus
Danske Bank har totalt 132 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR