Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert september 2023
Danske Bank
1.8
212 verifiserte omtaler

Danske Bank omtaler og erfaringer

1.8
Dårlig
212 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#115
Forferdelig
Danske Bank er rangert
#115 av 117 dagligbanker
20%
Dårlig
20% anbefaler Danske Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 212 omtaler om Danske Bank

FILTRER OMTALER
27
13
8
32
132
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Danske Bank
Danske Bank har 212 verifiserte omtaler på Bytt.no

Inkompetente og trege! Du blir ikke ivaretatt som kunde

Omtale av  Lise

Horrible kundeservice. Inkompetente og trege. Må hundre runder og intet skjer, intet blir forstått eller gjort. Håpløst! Om ikke jeg hadde fastrente har jeg byttet for lengst! Har i tillegg akademiker avtale og det hjelper ikke litt!

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Danske Bank?
Tar 2 minutt

Eneste bank som ikke betaler underkurs

Omtale av  Rob

Hold dere langt unna denne banken, ren svindel bank. De har benyttet seg av liten skrift for å ikke betale underkurs, men overkurs skal de ha. Ethvert fastrentelån behandles kun når det går i deres favør, når det går i kundens favør så gjør de seg vanskelige, trekker ut tiden og mener at den markedsføringen de har på sin egen side ikke gjelder deg som kunde.

Byråkratisk og ubehagelig bank

Omtale av  Fredelig

Etter å ha fått store bøter for brudd på norske hvitvaskingsregler, samt enorme bøter for tilsvarende i Estland, virker Danske Bank desperat og nevrotisk i å skulle ha detaljert innsyn i kundenes økonomi. Finn en annen bank om du ikke har lyst på byråkratiske, distanserte saksbehandlere som helst vil vite alt om deg. Gjennom 50 år som bankkunde har jeg aldri hatt et så komplisert og ubehagelig kundeforhold til en bank.

Blir rasende bare av tanken

Omtale av  Sondre

Denne banken gir jo rent blanke i kundene sine. Ved to anledninger har jeg bedt om rådgivning ifm finansieringsbevis. Begge ganger har det tatt to uker før jeg får beskjed om at det tar fra 6-8 uker på grunn av "unormalt stor pågang". Jeg hørte aldri mer fra dem. Hva skal man med en bank man ikke kan få rådgivning av? Når jeg ringer danske bank tar det 30 minutter å få svar. Når jeg ringer dnb tar det ett minutt. Jeg har egen kontaktperson i DNB. Ja det koster litt mer, men da får man i hvertfall noe for penga. Jeg kommer aldri tilbake.

Arrogant og umulig å få kontakt med.

Omtale av  Åsa

Vi har ikke ord forbi beskrive hvor elendig vi er behandlet av Danske bank. Dere er umulige å få kontakt med og dere skyter fra hoften uten å være i kontakt med kunden.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Redusert kundevennlighet

Omtale av  Øivind R

Fra én dag til den neste økte vår kostnad med rammelån innenfor 45 % boligverdi fra 0 kr til 40.000 kr i året. Sli behandler de gamle trofaste kunder med god økonomi for å tilby unge kunder (Må være tilsluttet en akademikerfagforening...!?) med usikker økonomi bedre rentebetingelser. Keep away!

Danskebank tok tilsyn på min konto hos en annen bank uten min tilatelse

Omtale av  Paris

Den verste bank jeg har sett i mitt liv. Jeg har koblet en annen bankskonto til danskebank for et stund siden men etter et kort tid ombestemt meg og jeg er 110% sikkert at jeg har avsluttet det. Nylig fikk jeg forbruks lån på min sparebank konto og etter et kort tid danskebank kom til spm til meg og lurte på hvor den summen kommer fra!!! Jeg ble sjokkert og forbannet. Det føltes ekkelt. Følt meg å bli overvåkt. Ringte flere ganger og hun som holder på saken giddet ikke å kontakte meg tilbake vare stilt spm på nytt på nett bank. Så jeg avsluttet alt hos dem. Anbefaler alle å unngå den banken jer som holder på en del shady aktiviteter. Jeg er medlem på legeforening anbefaler alle kolleger og alle andre avslutte medlemskap på denne banken.

Danske Bank har 212 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Danske Bank mener

Danske Bank

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR