Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Danske Bank
1.7
205 verifiserte omtaler

Danske Bank omtaler og erfaringer

1.7
Dårlig
205 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#116
Forferdelig
Danske Bank er rangert
#116 av 117 dagligbanker
20%
Dårlig
20% anbefaler Danske Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 205 omtaler om Danske Bank

FILTRER OMTALER
26
13
7
31
128
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Danske Bank
Danske Bank har 205 verifiserte omtaler på Bytt.no

Styr unna denne banken

Omtale av  Torfinn

Har vert kunde i 7 år. var veldig fornøyd di første årene, men så gikk det nedover. Ingen hjelp å få under oppgjør etter skilsmisse for 2 år siden. Måtte bruke andre banker for mellomfinansiering. årsaken sa dem at det var sommer og kapasiteten til å behandle lånesøknader på sommeren var lav. over 2 mnd. ventetid. umulig å komme igjennom på telefonen til dem da jeg skulle få stoppet et lånetrekk på en lån som var innfridd...skinnsyk lang behandlingstid på alt man spør om. En nettbank som hører steinalderen til, som er full av feil og lite med tjenester man kan utføre selv. Dette er nok en bank som har effektivisert seg i hjel. Den fortjener absolutt nest siste plass på denne listen. Og ja..jeg er i prosess å bytte bank. Er derfor jeg er på denne siden i utgangspunkt.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Danske Bank?
Tar 2 minutt

Verste kunde service ever

Omtale av  Vaida

Du må nesten dag fir fra jobben for å komme i kontakt med banken, dette er latterlig. Hvis den du fikk tak i etter 45 min. å vente i telefon kan ikke svare, har du ny runde på det, de ringer deg ikke tilbake Vi er her bare pga Akademikere avtalen, venter på det beste når Akademikere flytter avtale til annen bank. Ellers de er hyggelige og alt OK med personalet, men ventetider er uforståelig mtp at folk som tar boliglån jobber:))))

Akademikerne

Omtale av  Et

Kun positive opplevelser etter jeg ble med i danskebank i forbindelse med Tekna.

Arrogante og nedlatende

Omtale av  Ingrid

Utrolig lang behandlingstid. Sparebanken 1 trengte under 20 min på å avgjøre om jeg fikk en mellomfinansiering ( gjeldfri og fikk ingen ny gjeld ved boligbytte). Danske bank var tydelig nedlatende til meg som har vært trofast kunde i 8 år der og aldri misligholdt noe. Db trengte lang behandlingstid og i tillegg trengte de 1 mnd(dette skrev de spesifisert) for å evt løse inn en fellesgjeld for meg( 1stk faktura), mens Sparebanken ga med direktenummer og kunne ta dette på direkten(viktig å ikke gå over tiden på dette da slikt kun kan betaler 2 ganger i året). Meget uhøflig og ubehagelig kundebehandler på db som var nedlatende og utrykte at hun fant meg dum og hun sa dette rett ut da det var noe jeg var usikker på og trengte hjelp til. ALDRI blitt behandlet så uverdig av en « profesjonell» aktør. Jeg har enda ikke opplevd å komme igjennom til de på under 45 min i løpet av mine 8 år som kunde og jeg har aldri klaget og ja de samarbeider dårlig imellom sine ulike avdelinger så du blir sendt hit og dit og dermed går timene for et enkelt spørsmål. Mye rot teknisk der. Mye bedre med en annen bank med både direktenummer og hvor en faktisk blir behandlet som et vanlig menneske og ikke en slags annenrangs borger som tydelig fikk passet påskrevet hvor lite viktig jeg som kunde var. Jeg har kun sparekonto og fondskonto der så kanskje de tjener for lite på meg da jeg ikke har lån. Jeg vet ikke hvorfor de var så nedlatende.

Telefonkø

Omtale av  Ammo

Har i dag sittet i over 1 time og ventet i telefonkø. «Det er for tiden stor trafikk, fint om du venter» kommer hver 30 sek

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Eksepsjonell dårlig service. Skulle ønske man kunne gi 0 stjerner

Omtale av  Tommy

Eksepsjonelt dårlig service. Treg på å svare på henvendelser. Får ingenting igjen for lojalitet.

Elendig nettbank

Omtale av  Fjatle

Brukergrensesnittet i nett banken er steinalder. Trenger du telefonisk hjelp så må du gjennom 5 menyer med trykk ditt og datt.

Danske Bank har 205 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Danske Bank mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR