Meny
Gjensidige Bank har opphørt
Gjensidige Bank har avsluttet sin virksomhet. Eksisterende kunder er blitt overført til Nordea Direct. Les omtaler om Nordea Direct.

Gjensidige Bank omtaler og erfaringer

Søk nå
2,3/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
33%
anbefaler
Gjensidige Bank

"Billån"

Omtale om Gjensidige Bank skrevet av Sølve B. R for 23.09.2019 18:45

Gjensidige Bank har totalt 36 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Gjensidige Bank?
Sølve B. R
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Billån"
3 syns denne omtalen er nyttig

Fikk først samme rente tilbud som hos SB1, men da jeg sa det, senket de renta ytterligere slik at jeg skulle velge dem. "lovende" tenkte jeg, "konkurranse innstilt, ønsker å gi bedre tilbud enn rivalen". Vel, FØR første betaling, faktisk før første regning kom, fikk jeg varsel på at renta hadde steget.. TIL det opprinnelige tilbudet jeg hadde fått fra dem OG SB1. Da ble summen pr mnd også annerledes, og så ble det betalingsrot. Ikke fikk jeg noe i posten, ikke fant jeg no på nett. Det viste seg at de hadde sendt dette til vipps. Det er jo forsåvidt min feil at regninga kom dit, men da jeg ble klar over dette, og prøvde å finne oversikt over lånet mitt, samt over fakturaer, både det som var betalt og det som var til forfall, så fant jeg ikke dette noe sted. Det gikk mye tid, og ble mye rot, med noen .. "som forstod lite".. på tlf. Det ble også dobbel betaling en måned, enda jeg egentlig bare skulle betale mellomlegget fra orginal sum til den nye summen (noe jeg ikke hadde fått info om noen steder, da jeg ikke får noe i posten, og ikke kan logge meg inn på hjemmesiden å finne oversikt over lånet). Tilslutt fikk jeg fakturabilde på mail, og fikk fast betaling inn i nettbank. Jeg tenkte at denne doble betalingen, den går jo rett på avdrag på lånet, men det vet jeg jo ikke, for noen oversikt over lånet, (tidligere betalinger, fremtidige betalinger og gjenstående beløp), det har jo ikke jeg som kunde tilgang til. Vel nå har det lånet i hvert fall gått som det skal med automatisk trekk i nettbank og jeg har ikke irritert meg no mer over gjensidige siden den gang. frem til nå. Jeg skulle inn å sjekke hvor mye det var igjen av lånet (vurderer å selge bil, og må da vite hvor mye jeg må betale for å innfri lån), prøvde å logge inn for å sjekke dette, og kom så på alt dette tullet her. På mail har jeg heller ingen oversikt. Det var jo et dokument som jeg skrev under da jeg tok opp lånet, med en plan over hvordan det ville se ut, men dette dokumentet er heller ikke på gjensidige sine nettsider (altså innlogget på min profil), og da jeg tenkte det kanskje lå i mailen, så er det eneste jeg har i mail, en link til nettsiden, hvor jeg altså ikke lenger har tilgang til disse dokumentene. en annen ting er jo også det at siden renta gikk opp allerede første betalinga, så vil jo ikke denne oversikten stemme :s For å være ærlig så minner dette meg veldig om svindelselskaper. Jeg sier IKKE at gjensidige er det, men de fremstår på samme måte, alt skal være skjult, det skal ikke være mulig å ha noen form for oversikt, kundebehandlere (vel altså tlf kundeservice) som fremmer rot og missforståelser, samt ikke forstår deg overhodet. Jeg har faktisk fått enda mer lyst til å selge bilen, bare for å innfri lån og ta opp i et anna selskap. Jeg skal aldri mer ta opp lån i gjensidige! De fremstår som useriøse og minner om svindelselskaper, selv om jeg forsåvidt er trygg på at et så stort og inngrodd norsk selskap ikke driver med det. STYR UNNA!

Bytt.no
"Billån" skrev Sølve B. R om Gjensidige Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Gjensidige Bank?
Gjør som Sølve B. R og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Gjensidige Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Rådgivning
Kundeservice
Kundetilfredshet
"Altid hjelp å få"

Har alltid fått god hjelp når jeg har behov. Alltid hygglige hjelpere når jeg trenger svar på noe.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dette er faktisk 2019!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Hvis du aksepterer at kontoer fjernes uten at du har gitt beskjed om det, at du ikke får behandlet Avtalegiroer, kodebrikke som ikke fungerer, Visa kort som ikke fungerer, dårlig kundeservice, tekniske løsninger mht kommunikasjon på bankens hjemmesider som ikke fungerer i det hele tatt, uprofesjonelle forklaringer på alle vanskeligheter med banken, så er dette banken for DEG.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Nettbanken (appen) trekker kraftig ned!"
2 syns denne omtalen er nyttig

Gjensidige bank er i utgangspunktet veldig bra, og har meget gode betingelser og tilbud til feks ys medlemmer. Den store bakdelen er appen deres som er helt horribel. Layouten er ekstremt dårlig og uoversiktlig, har flere ganget trykt feil, og endt opp med å bruke feil konto. Ikke får man meldig om beløp som ikke trekkes heller om man velger en konto som ikke har dekning. Her har gjensidige MYE å lære fra konkurrentene sine. Sparebank1 for eksempel, har helt nydelig layout og brukergrensesnitt. Anbefaler at dere skroter denne appen, for den er, dessverre, nærmest ubrukelig.

Victoria
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Trakk gyldig finansieringbevis"
6 syns denne omtalen er nyttig

Var veldig fornøyd med gjensidige i begynnelsen med tanke på kundeservice, men fant fort ut at dette er en bank vi aldri vil bruke igjen. Meg og min samboer fikk finansieringsbevis og var klar for å kjøpe bolig. Før budrunde ringte vi og spurte gjensidige om alt var greit og om vi kunne gå inn i budrunden, da gikk de inn og sjekket saksnummeret og beviset vårt og vi fikk beskjed om at "Alt ser fint ut, kjør på! Lykke til". Vi vant budrunden, og kontaktet de angående kjøpet og hadde ett fin samarbeid frem til 2 uker etter vi hadde kjøpt. Da ringer de og sier at vi mangler egenkapital, og vi kontakter megler for å spørre om de kan kreve mer egenkapital når vi allerede har opplyst om inntekt, skattemeldinger, lønnslipper, egenkapital osv. Dette måtte vi gjøre før vi fikk beviset, så hvis vi manglet egenkapital mener jeg at de ikke burde gitt oss beviset, og i vertfall ikke si at vi kunne bare "kjøre på". Da megler ringte de trakk de finansieringsbeviset, dette fikk vi vite gjennom megler, og fikk en mail av gjensidige senere på dagen uten noen grunn for hvorfor. Når vi ringte og spurte om hvorfor, fikk vi ikke noe ordentlig svar.

Gjensidige Bank har totalt 36 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR