Meny

Nordea Direct omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
128
av 148 innen
bank
36%
anbefaler
Nordea Direct
Filtrer omtaler
0
4
1
1
8
Sorter omtaler etter
Viser av 14 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Nordea Direct?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Treg bank som ikke er klar for dagens samfunn!"

Tok nesten 2 måneder fra behandling til alt var satt opp! Da alt var ok, var ikke engang bankkort bestilt!!! Kortene til Nordea Direct fungerer heller ikke til netthandel og de støtter ikke Vipps-betaling! Var kunde i 1 uke før jeg bestemte meg får å bytte bank igjen! STYR UNNA!

Fredrik H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bra på alt bortsett fra å vise billån i nettbank"

Er total bankkunde i Nordea Direct og er fornøyd med nettbank-løsning og vilkår. Men når jeg tok opp billån ble jeg svært overrasket at det ikke er mulig å se lånet i nettbank, hverken hos Nordea Direct eller Nordea. Men kredittkort og huslån vises i nettbank. Det burde dere ha fått på plass i 2021… Skal du ta opp billån har du ingen mulighet å sjekke resterende beløp eller betale inn ekstra på en enkel måte…

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Fornøyd så langt men litt rot og tregheter"

Kundeservice har vært hjelpsomme og svart godt på mange hendvendelser. Både via chat og telefon. Ett lite minus var at bankkort måtte bestilles 2 ganger før den fant veien frem. Boliglåns utbetaling tokk litt for lang tid å få i orden, og ble litt rotete, men ordnet seg til slutt. Heldigvis hjalp dem godt med å ordne opp.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Lang vei å gå når det kommer til kundeservice og lånetilbud"
1 syns denne omtalen er nyttig

Som tittelen på anmeldelsen sier er jeg ikke videre imponert over måten kundebehandlerene formidler informasjon eller følger opp saker på. For å starte med noe som jeg ville tro er helt grunnleggende når det kommer til kundeservice, så virker det ikke som noen ting blir logget av det som blir sagt eller at kundebehandlere ikke leser loggen når de snakker med kunden, for man må gjenta de samme opplysningene hver gang man tar kontakt. Når man har kommet i kontakt med kundeservice så virker det som det er mangel på kunnskap eller motivasjon til å dele kunnskap med kunden, da ting som kunne blitt opplyst om i samtale 1, først dukker opp i samtale 5 - 6. En ting som jeg også har erfart er at kundebehandler gir inntrykk om at man vil få svar innen kort tid, men at man selv må ta initiativ til å kontakte banken for oppfølging. Dette er bare noen av eksemplene på det jeg har erfart som boliglån søker hos Nordea Direct. Jeg har kastet bort masse tid hos Nordea Direct på noe som to andre banker (Handelsbanken og Obos Bank) klarte å gi meg svar på innen 1 dag. De var også villige til å gi meg en langt bedre låneavtale. Så min anbefaling er å styre unna denne banken.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bra bank, men en må være aktiv selv"

Mye tøv av eposter ved nytt huslån. Flere eposter med samme ordlyd. Opptil 4 av samme epost. Nektet lån, tok kontakt på nytt og da gikk alt i orden. Ellers er det ingenting å klage på, eneste er forskjellige saksbehandlere du treffer.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"meget fonøyd med dere."

Bra service når du ringer,kan prate direkte med kunderådgiver

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundebehandling"

Ringte til kundeservicen for å finne ut når overføringer kommer inn på konto, dessverre person fant ikke informasjon jeg hadde behov for og prøve google det ut i mens vi var i samtalen noe jeg synes er bare tull og tøys! Så videre i samtalen ber med kjære kundebehandler å holde kjeft noe jeg reagerte sterk på siden aldri opplevd noe slik før! Synes Nordea er bra bank men ansetter burde få kurs på behandling av kunder

Torbjørn
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Huslån Unio medlem"

Er UNIO medlem og forbundene har nå avtale om husbanklån. Fikk beskjed om at Nordea Direct er en så liten nettfilial at de kun tilbyr huslån helt innenfor A4 modellen uten noen form for kausjon eller garantist. Så umulig å opprette eller flytte lån hit med mindre man eier 100%, har registrert partner eller er gift med medeier.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Fornøyd med kundeservice"

Ble ganske overrasket når jeg oppdaget at jeg hadde negativ saldo på en konto hos Nordea Direct som jeg aldri har brukt. Kontoen ble opprettet for noen år siden i Gjensidige Bank og da har det tydeligvis blitt knyttet et visakort til den kontoen uten at jeg kan huske å ha mottatt det kortet. Den negative saldoen skyldes at det ble trukket årsavgift for dette kortet selv om det ikke var aktivert. Grunnen til at det var overraskende var at banken aldri informerte meg om den negative saldoen og ikke sendte f.eks e-post om årsoppgave. Jeg hadde dermed ikke logget inn på denne nettbanken på flere år fordi jeg antok at det var en tom konto uten aktivitet. Når jeg kontaktet kundeservice var de behjelpelig med å avslutte kort og konto og tilbakeførte den negative saldoen ettersom den aldri hadde vært i bruk. Det gikk veldig raskt. Trekker en stjerne fordi jeg syns at de burde gi livstegn til kunder minst en gang i året i stedet for å sende all informasjon i nettbanken, da hadde jeg fanget det opp tidligere.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Arrogant kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

Etter langvarig feil med BankID har jeg tatt kontakt med banken for å løse dette. Der skylder banken på andre banker og hevder jeg lyver når jeg forteller at det har virket tidligere. Jeg byttet bank for 6 år siden, og feilen har vært tilstede de siste 3 månedene. Etter å ha vært i kontakt med 2 forskjellige kundebehandlere samt chat kan jeg bare anbefale om å styre unna med mindre du foretrekker ekstremt arrogant kundebehandling. Jeg mottok også motstridende informasjon vedrørende bankens avtaler med bedrifter og Vipps. En sier at Gjensidige bank som det het før hadde disse avtalene på plass, en annen sier dette er svada. Min anbefaling er å styre langt unna denne banken!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Lite informasjon"
2 syns denne omtalen er nyttig

Ved søknad om refinansiering av boliglån er det ingen kundeservice. Etter kort tid får man e-post med at søknaden er avslått, men det er ingen begrunnelse for avslaget. "Hvis du kan ha lagt inn feil opplysninger i søknaden eller den økonomiske situasjonen din endrer seg, er du velkommen til å søke på nytt." Kan ikke se noe grunn til at kundeservicen skal være så dårlig som den er, selv om de kun er en nettbasert bank. Kommer til å klage på servicen til min fagforeningen som har inngått avtale med Nordea Direct!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Ufattelig lang ventetid, ingen personlig oppføling og 0 service."
1 syns denne omtalen er nyttig

Banken har brukt over 1,5 mnd på å kunne gi meg lånetilbud når jeg ønsker å flytte et boliglån over til de. Det tar 3-4 dager minst mellom hvert svar jeg får på mail. Ingen personlig oppfølging, det er ny saksbehandler hver gang jeg ringer eller snakker med de via mail. Hvis de er så elendige med mulige kunder de kan tjene penger fra, hvordan i all verden kan de da være mot eksisterende kunder?

Svar fra Nordea Direct
15.12.2020 10:32
Hei Øivind, Vi beklager på det sterkeste at du opplever dette hos oss. Det er vanskelig å uttale meg om enkeltsaker, men på generell basis så vil du få svar på din søknad og eposter i løpet av kort tid. Siden vi er en nettbasert bank så har vi ikke personlige rådgivere og du vil da selvsagt få hjelp av en av våre dyktige medarbeidere når du tar kontakt med oss. Vi vil gjerne at du tar kontakt med oss på nytt slik at vi kan se på henvendelsen din og løse saken på best mulig måte Mvh Jan-Erik
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig opplevelse, anbefales ikke"
1 syns denne omtalen er nyttig

Overraskende lite som går av seg selv, for å være en forholdsvis ny bank i 2020. Man må kontakte kundeservice for å starte betalinger som har blitt stoppet pga manglende dekning på konto, istedenfor å kunne starte disse selv fra nettbanken. I prosesser hvor kort behandlingstid er svært viktig, som ved justeringer i finansieringsbevis ved boligkjøp der budrunde er allerede dagen etter visning, samt ved oppgjør ifm boligkjøp, så skal man ifølge banken selv kunne sende inn ny informasjon og kommunisere per epost ([email protected]). Dette har ikke fungert i vårt tilfelle, vi måtte i tillegg til å sende epost, ringe inn, gjerne stå en halvtime+ i kø, sende eposter på nytt da de ikke klarte å finne dem i systemet, og pga uforholdsmessig lang behandlingstid tross at det hastet så måtte vi ringe inn hver dag og purre. Vi opplevde også å få feil informasjon fra kundeservice slik at papirer som skulle signeres og sendes inn per post måtte sendes på nytt og dette førte til forsinkelse i utbetaling av boligoppgjør, som gjorde at overtagelse av bolig måtte utsettes. I tillegg til dette er det ganske dårlig nettbank og ingen kategoriseringsfunksjon av utgifter slik mange andre banker har.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Haler ut tiden ved bankbytte, refunderer ikke årspris for visakort"
1 syns denne omtalen er nyttig

Ble dessverre like dårlig som nordea etter de kjøpte opp gjfnsidige bank. Ikke var de interesserte i å forhandle om renten som lå skyhøyt over de billigste, henviste bare til sin egen prisliste. Når jeg byttet bank sendte de ikke inn restbeløp til min nye bank noe som regel pleier å ta en dag eller to. Min nye bank måtte purre på dem flere ganger og det tok over en uke, så de kunne suge ut noen ekstra rentekroner. De refunderer heller ikke årsavgift for visa👎🏻

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR