Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert oktober 2023
OBOS-banken
2.8
45 verifiserte omtaler

OBOS-banken omtaler og erfaringer

2.8
Middels
45 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#95
Dårlig
OBOS-banken er rangert
#95 av 117 dagligbanker
53%
Bra
53% anbefaler OBOS-banken
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,72 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 422 122 kr, totalt: 7 422 122 kr

Utforsk 45 omtaler om OBOS-banken

FILTRER OMTALER
19
4
3
4
15
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om OBOS-banken
OBOS-banken har 45 verifiserte omtaler på Bytt.no

OBOS fornekter seg ikke!

Omtale av  A

Obos-medlem har jeg vært siden- 1985. Så søker jeg overføring av lån, dette lånet er vel godt innafor 15% av boligens salgsverdi! "Dessverre" så bor jeg alene, og jeg har 2 biler! Så da er jeg ikke "likvid" serru! Ene bilen er gjeldfri med en verdi på over 200.000. Andre bilen har en salgsverdi på 380-400.000 og en gjeld på 169.000. Men nei! Banken vet bedre enn meg! Jeg har ikke råd til å ha bil i det hele tatt! (Ja det er det de vil kreve for at jeg skal få overføre mitt lån til de!) Har per nå aldri hatt en betalingsanmerkning, og betjener mine lån helt fint! Men nei, er man "ufør" så kan man glemme noe hjelp fra banken! Bor et sted man ikke kan bo uten bil, og hvem kan vel bo uten bil i dag? Ikke jeg ihvertfall! Så dere som sitter i bankene og forteller meg hva jeg klarer og ikke- burde skamme dere! Hvem andre bor alene, med gjeld langt under 20% , har gjeldfri dagligbil? Men dere kan fortelle meg hva jeg kan og ikke kan? Unge mennesker får lån til langt oppetter øra, men jeg kan altså ikke få et lån på under 600.000?? Så bare slett mine konti som dere krevde, er så frekt jeg har ikke ord!

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med OBOS-banken?
Tar 2 minutt

Fungerer bra på tjenestene de tilbyr

Omtale av  Alexander

Prisen du betaler for bruk som dagligbank er veldig bra med støtte for nyere tjenester som trådløs betaling via mobil (apple/google). Det er heller ingen årlig pris på bankkort som fortjener en tommel opp. Grunnleggende tjenester er alt i alt godt ivaretatt. Av tjenester i kategorien dagligbank savnes mulighet til å se kontoer fra andre banker i nett- og mobilbanken, og de burde forbedre appen slik at efaktura arkiv viser efakturaene på mobil (dette er rett og slett dårlig implementering av en grunnleggende funksjon, og virker i det minste ikke på Android i dag). Flere banker tilbyr mulighet for å lagre fast kid i det personlige mottaksregisteret for betalinger, og dette er noe jeg gjerne skulle sett implementert (aktuelt for kredittkortkontoer, overføring til fondsforvaltere m.m.). Det finnes tilbydere med flere tjenester og bedre app, men hvis du vet hva du begir deg ut på er jeg sikker på at du vil bli fornøyd med OBOS-banken.

OK, men vil savne kredittkort.

Omtale av  Aage F

OBOS banken er bra på sparekonto. Det er imidlertid svært dårlig at banken kutter kredittkort. Dette vil gi kundene merarbeid ift å holde oversikt over økonomien. Tror nok at kundetilfredsheten vil dale.

Feil i bank appen!

Omtale av  Stig T

Jeg for ikke lest gamle fakturaer i eFakturaarkivet i appen! Dette er et problem som har vart i minst 6 måneder nå! Ærlig talt skjerp dere, dere som har laget denne appen og OBOS! Jeg har ringt mange ganger til OBOS og klaget over dette, uten noe har blitt gjort noe! Jeg anbefaler dere som opplever samme feil, å ringe OBOS og klage ofte på dette! Skjerp dere OBOS! Dette er dårlig kundeservice!

Byttet fra S-banken, som dessverre er blitt spist av norges dårligste bank.

Omtale av  Stig

Alt har fungert prikkfritt ved overgang til OBOS-banken. Fyller alle behov undertegnede har for en bankforbindelse. Kunne med fordel ha tilbud om kredittkort.

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,72 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 422 122 kr, totalt: 7 422 122 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Overføring fra kompis ente opp i sperret konto

Omtale av  Hans

En kompis av meg skulle sende meg en grei stor sum med penger siden han vant i lotto. Så han overførte som vanlig og trodde alt var greit, noen dager senere så hadde fortsatt ikke pengene kommet men i stedet så hadde det kommet en melding fra kundesenteret at dem har sperret kontoen min for alle innkommende og utgående betalinger. Og krevde ett svar på hvor de pengene kom fra. Etter jeg hadde gitt min forklaring så kom det en ny melding hvor dem sende ved ett dokument om avslutting av kundeforhold. Siden de pengene tydeligvis var "hvitvasking" jeg sendte det dokumentet og ventet tolmodig på svar. En dag senere så får jeg svar på at den ikke hadde blitt utfylt. Så nå sitter jeg her uten midler til å komme meg på jobb eller få meg noe å spise. Anbefales ikke. Kundeservice har ikke peiling på hva dem driver med. VELG NOE ANNET!!!!

søknadsbehandling

Omtale av  Hansi

Ingen oppfølging av låneforespørsel til tross for allle fakta fremlagt

OBOS-banken har 45 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til OBOS-banken mener

OBOS-banken

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR