Meny

Boliglån fra OBOS-banken

Alle boliglån
Bytt til OBOS-banken
Vis flere valg
LÅNEBELØP
BOLIGENS VERDI
BEL. GRAD DIN BELÅNINGSGRAD
50%
NEDBETALINGSTID
DIN ALDER
LÅNETYPE
Omtaler
Eff. rente
Kost/mnd
Boliglån Ung
OBOS-banken
Eksempelrente: Nominell rente 1,58%, Effektiv rente 1,64% lånebeløp 2 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 432 736 kr, totalt: 2 432 736 kr
23 omtaler
1,64%
eff. rente
8 109 kr
kost/mnd
Detaljer
Bytt
Ikke samarbeid
Eksempelrente: Nominell rente 1,58%, Effektiv rente 1,64% lånebeløp 2 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 432 736 kr, totalt: 2 432 736 kr.
Ikke samarbeid
Rammelån
OBOS-banken
Eksempelrente: Nominell rente 2,55%, Effektiv rente 2,64% lånebeløp 2 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 721 834 kr, totalt: 2 721 834 kr
23 omtaler
2,64%
eff. rente
9 073 kr
kost/mnd
Detaljer
Bytt
Ikke samarbeid
Eksempelrente: Nominell rente 2,55%, Effektiv rente 2,64% lånebeløp 2 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 721 834 kr, totalt: 2 721 834 kr.
Ikke samarbeid
OBOS-banken omtaler og erfaringer
3,2/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
29
av 148 innen
bank
57%
anbefaler
OBOS-banken
Joachim J
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Rask kundestøtte og svar på henvendelser"
1 syns denne omtalen er nyttig

Bra informasjon ved flytting a penger til huskjøp med tanke frister på flytting fra høyrentekonto over til meglers bank etc. Strakk seg ekstra langt for at jeg skulle føle meg trygg på at transaksjonen kom til å bli gjennomført på riktig tidspunkt. Raskt svar på telefonhenvendelse. Alle tjenestene kunne utføres enkelt i nettbank. Prosessen kunne vært litt lettere å finne på nettsidene. Kredittkortet fungerer bra og kan brukes til kontaktløs betaling, efaktura kommer som den skal, synlig i alle banker og på vipps, lett å håndtere. man slipper å tulle med å redigere summen, eller å måtte legge inn en regning fra e-post som hos noen andre aktuelle kredittkort tilbydere.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"veldig fornøyd beste bank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har vært kunde i DNB og S banken, men Obos banken har vært strålende. Bra kundeservice , tilbyr (Apple pay . Lave gebyrer.

Håvard D. R
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Formynder holdning fra Obos banken"

Prøver å kjøpe noe på nettet og skal betale til utlandet men får meldingen: "Du har ikke tilgang til denne tjenesten. Ta kontakt med banken for å få tilgang til å utføre en utlandsbetaling" Dette har jeg aldri opplevd i noen annen bank før.

Kristian
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Lite brukervennlig"
4 syns denne omtalen er nyttig

Ifølge OBOS skal det være null problem å skifte bank til dem. Det er for så vidt sant og er en enkel prosess som er gjort på kort tid. Etter det blir det ikke like enkelt. De har listet opp forskjellige trinn man må gjøre dersom en ønsker å si opp kundeforholdet til sin gamle bank. Trinnene er fint listet opp og oversiktlige men å gjennomføre noen av dem har for meg vært frustrerende og vanskelig. Det nye OBOS-kortet jeg fungerer ikke når jeg skal oppdatere gamle betalingsavtaler som feks hos Spotify. OBOS gjør det også ekstremt forvirrende når de sender meg ny kodebrikke, noe jeg ikke har bedt om, samt lister opp en svært tungvint prosess for å få ny bankID fra OBOS. Alt i alt ble denne "overgangen" mye vanskeligere enn først antatt, og mye er bare forvirrende hvor ting oppleves lite brukervennlig.

Axelotto B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Gledelig bank erfaring !"
2 syns denne omtalen er nyttig

Er veldig godt fornøyd med min nye bank Obos banken. Ingen gebyrer og lave renter, lett å få snakke med banken, hvis behov. Alltid hjelpsomme og imøtekommende ! Obos banken kan jeg virkelig anbefale.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Topp bank"
3 syns denne omtalen er nyttig

Fikk låne det jeg trengte til rehablitering av leilighet, tross litt lav inntekt, men hadde da veldig god sikkerhet. Eneste bank som viste litt smidighet for denne problemstillingen og så litt utenfor boksen. Topp kundebehandling!

Elisabeth
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Hvordan kunne de få lov å drive bank?"
5 syns denne omtalen er nyttig

Kundeservice er under enhver kritikk. Og nei, jeg trengte ikke lån, kun formell finansieringsbevis som OBOS krever fra medlemmer. Fikk det uten problemer i andre banker, men Finanstilsynet burde se på denne virksomheten. OBS! Dine data kan bli misbrukt i OBOS konsernet! OBOS er så stor at de synes å mene at de er hevet over loven. Spesielt den som kommer fra EØS. Banken er en del av konsernet som opptrer ofte som stat i staten. Som NAV.

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Ingen hjelp til mellomfinnansiering"
9 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har 30 års medlemskap, ønsker og flytte, og gi obos hussalgs jobben, (hus ca verdi 2milioner8hundretusen) men trengte mellomfinansiering på ca 555000 for og by på hus, men alt ble til nei selv om jeg hadde blitt gjeldsfri og sittet igjen med 1 million i fortjeneste

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR