Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Sbanken
1.4
1 480 verifiserte omtaler

Sbanken omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Sbanken opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

1.4
Forferdelig
1 480 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#116
Forferdelig
Sbanken er rangert
#116 av 116 dagligbanker
42%
Middels
42% anbefaler Sbanken
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 480 omtaler om Sbanken

FILTRER OMTALER
534
89
45
113
699
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Sbanken
Sbanken har 1 480 verifiserte omtaler på Bytt.no

Nedtur

Omtale av  Erik

Tjenester fjernes eller blir dårligere. Betingelser på kredittkort blir dårligere: betaling nå etter 10-30 dager i stedet for 20-50 dager som det var før. Stadig tvinges man over i DNB som nettbank, og Sbanken sin egen nettbank er borte.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Sbanken?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Sayonara Sbanken, etter 23 år

Omtale av  Kjersti

Har vore kunde i 23 år, men no er det dessverre Sayonara til Sbanken som eit resultatet av DNB oppkjøpet. Prøvde å gi det èin sjanse, men dette er til å grine av, rett og slett RÆVA, pisse dårlig og verste kundebehandling ever frå DNB si side

Nei takk. Aldri mer.

Omtale av  Rune A

Kun adgang via betapreget uferdig app, den eksisterende og velfungerende nettbanken var det visstnok absolutt nødvendig å fjerne... Venter nå på tredje måneden å få byttet aksjesparekonto. Skal aldri mer ha et kundeforhold til hverken dette "konseptet" eller bedriftparasitten som kaller seg DNB.

Gjør det vanskelig å stoppe tjenester

Omtale av  Runar

Har flyttet det meste av tjenester til annen bank. Merker spesielt nå at det meste av automatikk og enkelhet er forduftet fra banken. Ikke lenger mulig å slette betalingskort eller fjerne kontoer i DnB, kun en melding om å ringe ubrukelig kundeservice for manuell håndtering. Dette skulle dere kunnet bedre DnB, spesielt hvis dere hadde brukt noe av kompetansen dere brukte all deres makt til å kjøpe inn.

DnB ødela en flott bank som vi selvfølgelig nu forlater.

Omtale av  Alf

Sbanken har vært vår bank gjennom flere år, der vi har vært kjæmpefornøyd. Men etter at DnB kom inn i bildet er hele Sbanken rasert… fatter ikke hvordan det går ann å rasere en flott bank som Sbanken var på så kort tid. E nu blitt umulig å få den hjelpen man trenger, sender Mail på Mail på Mail uten å få løyst problemet. Ny behandler ved hver nye Mail, og derfor start å nytt. Til slutt forklarer en behandler hva problemet er, men gjør ikke noe med det… WHAT…De lover å ringe, men gjør det ikke. Vi holdt på å miste en leilighet vi skulle kjøpe på grunn av at de ikke kontaktet oss innen frist som lovet for budgivning, med svar på lån/finansiering…. De ringte oss aldri. Heldigvis fikk vi ordnet det gjennom en annen bank innen fristen, og er i dag eiere av en ny leilighet… Vi blir selvfølgelig å forlate Sbanken, til fordel for ny bank..

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

RIP Sbanken => Dette er nå DnB

Omtale av  Trond G

Fjerner nettbank på et par ukers varsel. Øker boliglånsrenten to ganger på en måned når styringsrenten ikke gikk opp. Masse ekstra gebyrer etter de ble oppkjøpt. Norges dårligste kundeservice, laaaaang ventetid og ansatte kan ikke hjelpe. Siste to svar har vent, vi har vist om feilen i mange uker, kanskje det blir fikset om ikke lenge. Mange ekstra gebyrer er innført. Dette er ikke lengre enn bank, de har beholdt navnet midlertidig som pr for ikke å skremme vekk gamle kunder. Men dette er nå DNB ikke Sbanken...

En katastrofe at Sbanken ble et konsept av DnB. Vi bytter bank.

Omtale av  Marit L

Sbanken, som konsept av DnB, tilbyr ikke lenger nettbank. Man må sitte og knote på telefonen, og finner ikke fram. Prøv å få tak i kontoutskriftet ditt fra forrige måned. Måtte gi opp, og måtte ringe. Der ble det sagt at muligheten for å få fram kontoutskrift i pdf-format ikke er tilgjengelig enda i den nye app'en.

Sbanken har 1 480 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Sbanken mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR