Meny
SpareBank 1 Lom og Skjåk

SpareBank 1 Lom og Skjåk omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
3,7/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
5
av 147 innen
bank
91%
anbefaler
SpareBank 1 Lom og Skjåk

"En bank med elendige fagfolk"

Omtale om SpareBank 1 Lom og Skjåk skrevet av Kim for 14.02.2020 11:28

SpareBank 1 Lom og Skjåk har totalt 12 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med SpareBank 1 Lom og Skjåk?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"En bank med elendige fagfolk"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg brukte denne banken over flere år, til jeg en dag fikk nokk av den høye renten dem hadde. Da jeg truet med å bytte bank gikk dem inn i mine dokumenter for og se på hva jeg hadde pantsatt. Dem fant da ut at gården jeg satte i pant ikke hadde produksjon. Dermed gjorde dem den om til fritidseiendom, og jeg fikk en annen rente. Spørsmålet er hvorfor ga dem ikke meg beskjed om dette den dagen jeg tok opp lån hos dem? Mulig at dem som sitter der ikke vet bedre. Men jeg føler dem lurte meg trill rundt og det tjente dem gode penger på! Da jeg avslørte dem var dem heller ikke villige til og "reparere" skaden som hadde skjedd. En annen ting er at det er svært tungvint når det sitter en person i Lom, en i Vågå og en i Skjåk, samt banken opplyser ikke hvem som sitter hvor når man skal i møte. Dem er også veldig dårlige på og informere de yngre som nettopp har startet i yrkeslivet. For eksempel så fikk jeg ingen info ifra dem om BSU før jeg var langt oppi 20 årene. Dem burde avtale et møte med alle dem som er kunde i banken når dem starter i yrkeslivet der dem rydder opp i kontoer avtaler osv. Hadde banken hatt fokus på og levere service sa hadde dem gjort dette. Men pri en for Lom og Skjåk er og tjene penger! En bekjent av meg søkte også jobb i denne banken, men dem er ikke såpass formelle at dem sender ut svar at søknaden er mottatt, først når man etterspør sin søknad svarer dem. Jeg forventer en helt annen oppførsel ifra en bank enn hva dem i Lom og Skjåk klarer og vise. Og dem bør legge seg flate dersom vi som kunder blir utsatt for lureri!

Bytt.no
"En bank med elendige fagfolk" skrev Kim om SpareBank 1 Lom og Skjåk

Har du en tilsvarende erfaring med SpareBank 1 Lom og Skjåk?
Gjør som Kim og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om SpareBank 1 Lom og Skjåk du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Kundeservice i fokus"

Kundeservice var svært raske til å svare på mine spørsmål når det ble sendt fra meldingsfunksjonen i banken, trekker noe ned at chat funksjonen ikke alltid har tilgjengelige rådgivere men så lenge det finnes flere gode kanaler å kontakte på er jeg relativt fornøyd med tilgjengeligheten. Banken har per dags dato svært gode boliglån betingelser som utklasserer de større bankene som DNB og Nordea. Appene og nettbanken er begge svært oversiktlige og som tidligere DNB kunde er jeg positivt overrasket over at teknologien i andre banker har kommet like langt eller lengre.

Bytt.no
"Hva er din erfaring med SpareBank 1 Lom og Skjåk?"

Hva er din erfaring med SpareBank 1 Lom og Skjåk? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

SpareBank 1 Lom og Skjåk har totalt 12 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR