Meny

Svea Finans omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Middels
140
av 147 innen
bank
4%
anbefaler
Svea Finans

"Er godt fornøyd med denne banken"

Omtale om Svea Finans skrevet av Knut H for 29.01.2021 15:57

Svea Finans har totalt 24 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Svea Finans?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Er godt fornøyd med denne banken"
1 syns denne omtalen er nyttig

Svea Finans har et oversiktelige regnskap.Det er lett skjønne og forstå hva man har og hva man får. Er kjempefornøyd.

Bytt.no
"Er godt fornøyd med denne banken" skrev Knut H om Svea Finans

Har du en tilsvarende erfaring med Svea Finans?
Gjør som Knut H og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Svea Finans du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Uprofesjonelt"

De gjør seg vanskelige når jeg krever å få tilbakebetalt inkassokrav som stammer fra faktura som skulle vært kreditert, en avtale jeg kan vise til skriftlig. Likevel skal de «undersøke saken» hver gang jeg purrer. Dette er respektløst og å holde kunden for narr. Jeg er ikke interessert i å bli svindlet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"kjeltringer idekket av finansfolk og advokater"

1) Ufordøyelig, bevisst forvirrende programvaresystem på "mine side" hos Svea. 2) Da ble det kjøpt et levert produkt hos "bygghjemme" fikk jeg "kompanje pake" med delt betaling 6 mnd = ( det kostet 295 kr) Etter to måneder forandret Svea status fra "kompanje pake" til kreditt ( til tross for at jeg har overført beløpene). 3) Beløpet ( for tredje mnd) som ble overført fra min konto til Svea ble returnert til min konto tilbake og det startet å påløpe renter (Effektiv rente 57,74 % ) Jeg overført reste av beløpet for å bli kvitt med Svea. Men hos Svea tar det 5 transaksjons dager ! som igjen regner jeg ble gjort dette kunstig. Styr unna disse kjeltringene!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Useriøst og grådig firma"
2 syns denne omtalen er nyttig

Betalte en faktura med en gang jeg mottok den, selv om det stod feil navn og ufullstendig adresse. Jeg mottok den mye senere enn betalingsfristen, antakeligvis pga ufullstendig adresse og posten kunne ikke levere til riktig person. Svea returnerte beløpet fratrukket kr 75. Jeg ringte Svea og de sa de returnerte beløpet pga jeg brukte feil kidnummer. Jeg betalte da fakturaen på nytt og informerte Svea om betalingen. Trodde saken var ferdig ds. En og halv måned senere dukket plutselig opp et brev fra Svea og ba meg betale inkassogebyr på kr 2050! I mellomtiden hadde jeg aldri mottatt noe betalingsoppfordring eller inkassovarsel. Svea nekter å slette gebyret selv om jeg har bestridet kravet skftlig mange ganger. Telefon deres er alltid opptatt. Ingen selvkritikk fra dem selv om de sendte fakturaen med feil info. God inkassoskikk har de ihvertfall ikke. De er egentlig mafia i finansverden. Jeg håper de går konkurs.

Kundetilfredshet
"Svindlere"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har i mange år fått regningen til en person med samme navn som meg. Hun er kunde hos chilli mobil. Etter gjentatte mailer, og telefonsamtaler over flere år, klarer de fremdeles å sende meg regningen tilhørende en annen person gang etter gang. Når jeg ringer er de enige i at det er en feil... likevel skjer det igjen og igjen. Kanskje de håper jeg vil betale andre folk sin regning??? GALSKAP En ting er sikkert, Jeg blir aldri kunde av hverken Chilli mobil eller Svea finans.

Svea Finans har totalt 24 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR