Meny

Telia Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Telia Bredbånd
1,4/5
Forferdelig
Kundetilfredshet
Forferdelig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Dårlig
80
av 80 innen
bredbåndsleverandør
10%
anbefaler
Telia Bredbånd

"Meget bra"

Omtale om Telia Bredbånd skrevet av Glitter for 16.02.2022 18:03

Telia Bredbånd har totalt 397 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telia Bredbånd?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Meget bra"

Har hatt telia 500 i 3 år nå. Hadde problemer én gang - da kom det montør dagen etter og skiftet til nyeste hjemmesentral. Ellers har det vært dønn stabilt. Kundeservice svarer hurtig på chat. TV-løsningen er også veldig bra, selv om vi kun bruker TV over WIFI (noe som i grunnen sier sitt om stabiliteten). Det eneste lille minuset er at man har ganske lite kontroll over ruteren, da den er «desentralisert».

Bytt.no
"Meget bra" skrev Glitter om Telia Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med Telia Bredbånd?
Gjør som Glitter og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telia Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Elendig"
4 syns denne omtalen er nyttig

Klarer ikke å levere stabilt nett. Jeg ville byttet øyeblikkelig hvis det ikke var for at borettslaget har tegnet kollektiv avtale.

Bjørnove T
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Elendig"
2 syns denne omtalen er nyttig

Har deknings garanti som ikke er verdt en d.......t. Blir lovet alt mulig men de holder ingenting av det.Betaler 799 pr mnd med hastighet på max 200 mps men får ikke høyere enn 10 mps elendige greier.

Sammenlign tilbud på bredbånd
NYHET!
Sammenlign tilbud på bredbånd
SAMMENLIGN TILBUD
Tar kun 2 minutter
Tordis K
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Styr unna!!"
4 syns denne omtalen er nyttig

Vært 14 dager uten nett, ingen forklaring, ingen prøver å ordne det. To ansatte bare smalt på røret da de ikke ville sette over til teknisk. Fått 5 forskjellige svar fra fem operatører. Over en halv times ventetid før de tar telefonen. Svarer frekt på spørsmål og prøver å unnskylde seg. Var 14 dager uten brannalarm og innbruddsalarm uten å få beskjed. Naboen hadde samme problem. 5G nettet bare lader og lagger og detter ut hele tiden. STYR UNNA!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Telia overselger cellene sine"
2 syns denne omtalen er nyttig

Valgte Telia trådløst bredbånd da Telenor kuttet kobbernettet sitt (ingen fiber i området). Fikk dette sommeren 2021 og det fungerte helt fint frem til desember, det var stabilt og vi fikk den hastigheten som var bestilt. Men i desember startet nettet å være nede da vi kom hjem fra jobb. I begynnelsen gikk det greit å restarte ruter men etterhvert ble det nede lenger og lenger av gangen. Da vi kom til januar ble det helt forferdelig og i praksis var internett nede fra ca kl 14-15 til sent på kvelden. En chat med Telia viste at det var kabelbrudd et sted og at dette ville bli fikset 20. januar. Vi ventet tålmodig men dette ble ikke bedre. Ringte 21. januar og fikk opplyst at det var for mange på i område slik at cellen var overbelastet og dette var det ikke noe å gjøre med men vi kunne si opp uten å gå ut bindingstiden. Da jeg ba om refusjon for dette fikk jeg opplyst at vi kunne få to måneder gratis frem i tid. Etter dette hadde vi ikke mer internett annet enn et par små glimt, så jeg har en teori om at vi ble nedprioritert på nettet. Dette var selvsagt helt uutholdelig og vi syntes det var veldig rart at det ikke var mer info om dette. For å teste ut Telia så ringte vi fra en annen mobil og sa vi bodde i nabohuset og lurte på hvordan det var med trådløst bredbånd. Fikk beskjed om at dette gikk fint i området og at det var god dekning. På spørsmål om dette var stabilt og bra fikk vi bekreftende svar. Når vi da fortalte om vår situasjon ble den vi snakket med meget paff, men påsto at han ikke hadde noen kjennskap til dette. Vi har nå selvfølgelig bestilt trådløst bredbånd fra Telenor, som har alltid på nett garanti ved at man får mobil datapakke hvis det skulle være problemer, så håper det blir bra. Vi er sjokkert over Telia, vi trodde de var en seriøs aktør men å overselge på denne måten, og fortsette med det etter at det er kjent, er helt utrolig dårlig. Så det blir ikke Telia på oss på noen måte i fremtiden.

Telia Bredbånd har totalt 397 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR