Meny

Signal Bredbånd omtaler og erfaringer

2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Opplevd hastighet
Middels
62
av 87 innen
bredbåndsleverandør
0%
anbefaler
Signal Bredbånd

"Svindel firma"

Omtale om Signal Bredbånd skrevet av Hanadi for 27.07.2020 17:02

Signal Bredbånd har totalt 5 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Signal Bredbånd?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Svindel firma"
1 syns denne omtalen er nyttig

Dette er en svindel firma med så dårlig og upålitelig tjenester. Fikk tilbud via telefon om fibernett i 15.mars og lovet at den skal leveres i løpet av noen dager, maks en uke. Etter en hel måned uten at noen kontaktet meg eller ringt for å avtale levering kansellerte jeg bestillingen da de ikke holdt sitt løftet om rakst levering. Nå vil de belaste meg kr. 9000 en hel år abonnement for tjeneste som de ikke levert i avtalt tid. Har klaget på faktura og fikk bekreftelse at klagen er mottatt og under behandling, men noen dager senere isteden for å få svar, fikk jeg inkasso varsel. De lurte meg med å si at klagen under behandling for at jeg ikke sende klagen til forbrukerrådet før de setter i gang inkasso prosess for å svindle mine penger. Hold dere unna. Dette er en svindel firma som ønsker å lure dere med masse falske løfter for å få dere til å takke ja til deres tilbud, og så leverer de ikke det de lover men likevel skal få tak i deres penger. Min sak er nå sendt til Forbrukerrådet og håper de skal ta tak i dette svindel firma.

Bytt.no
"Svindel firma" skrev Hanadi om Signal Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med Signal Bredbånd?
Gjør som Hanadi og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Signal Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Ubrukelig"

Det kan da ikke være mulig i 2020 å bruke over 3 dager på å fixe internett tilgangen når en hel masse kunder mister internett forbindelsen. Hvis de ikke har bedre beredskap enn det så burde de finne seg noe annet å holde på med. Ble lovet flere ganger i løpet av disse dagene at nå er det i orden, ren løyn! Styr unna!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Er det sperrer på websider siden man ikke kommer fram til dem?"

Nytter ikke å laste ned oppdateringer til windows, får ikke kontakt. En drøss av andre websider er utilgjengelig, f.eks. e-avisen, oppdatering brannmur, antivirus og mange andre URL-er. Må bruke VPN for å få tilgang på dette, og det koster ekstra penger sammen med dyrt abonnement fra Signal.

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Signal Bredbånd?"

Hva er din erfaring med Signal Bredbånd? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Signal Bredbånd har totalt 5 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR