Meny

Tafjord Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Tafjord Bredbånd
2,5/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Opplevd hastighet
Middels
70
av 88 innen
bredbåndsleverandør
12%
anbefaler
Tafjord Bredbånd

"Ingen ting fungerer"

Omtale om Tafjord Bredbånd skrevet av Kunde-Som-Vil-Ha-Pengene-Tilbake for 21.02.2020 09:06

Tafjord Bredbånd har totalt 9 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Tafjord Bredbånd?
Kunde-Som-Vil-Ha-Pengene-Tilbake
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Ingen ting fungerer"
1 syns denne omtalen er nyttig

Etter at dem begynte å levere produkter fra Get er det ingen ting som virker. Bilde forsvinner, lyden forsvinner og brukervennligheten er forferdelig.

Bytt.no
"Ingen ting fungerer" skrev Kunde-Som-Vil-Ha-Pengene-Tilbake om Tafjord Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med Tafjord Bredbånd?
Gjør som Kunde-Som-Vil-Ha-Pengene-Tilbake og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Tafjord Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Styr unna!!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Bestilte bredbånd i juni, først i september kom ny router. Installatør la ikke opp internetkabel til get boksen så jeg har fremdeles ikke TV, 7 mnd etter bestilling. I tillegg sender ikke Tafjord faktura til meg, men til leietakeren min som er en gammel dame som knapt har hørt om Internett. Jeg har hatt 10-15 henvendelser til Tafjord og de lover både at de skal ordne opp i hvem de sender faktura til og at jeg skal få dekning til TV, men ingenting skjer.

Kristian S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Klarer ikke levere"
2 syns denne omtalen er nyttig

Etter 11 uker har vi fremdeles ikke fått på plass internett selv om forventet leveringstid var tre uker. De ulike avdelingene snakker ikke med hverandre i det hele tatt, og vi må selv mase og purre underveis for i det hele tatt å få noe som helst informasjon. Når det i tillegg er over en time ventetid på telefon til kundeservice tærer det på tålmodigheten. Kundeservice på facebooksiden er hyggelige og forholdsvis raske, men følger ikke opp det de lover. Så igjen må vi ta kontakt på nytt og begynne hele prosessen på nytt. Hvordan tjenestene faktisk fungerer når man endelig får det på plass kan jeg ikke si noe om naturlig nok, men inntrykket av Tafjord hittil er ikke noe å skryte av.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Leverer ikke..."
4 syns denne omtalen er nyttig

Arrogant selskap som flyter på monopolet sitt. Bestilte fiber i starten av juli. Fikk en selger på døren få dager etterpå som hadde et tilbud 250,-/mnd lavere i pris. Skulle gå 3-5 uker å levere dette, men fremdeles ikke hørt fra de to måneder senere. Purret på de flere ganger, skal gi tilbakemelding, men intet hørt. Tar lang tid å komme igjennom på telefonen.... Styr unna om du kan!

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Tafjord Bredbånd?"

Hva er din erfaring med Tafjord Bredbånd? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Tafjord Bredbånd har totalt 9 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR