Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Eiendomsmegler 1
2.2
16 verifiserte omtaler

Eiendomsmegler 1 omtaler og erfaringer

Ingen trend

Eiendomsmegler 1 har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.2
Dårlig
16 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#31
Forferdelig
Eiendomsmegler 1 er rangert
#31 av 32 meglerkonsern
0%
Forferdelig
0% anbefaler Eiendomsmegler 1
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 16 omtaler om Eiendomsmegler 1

FILTRER OMTALER
0
0
0
4
12
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Eiendomsmegler 1
Eiendomsmegler 1 har 16 verifiserte omtaler på Bytt.no

Å lese andres vurdering er som å se sort på hvitt den forferdelige erfaringen vi har med Eiendom 1.

Omtale av  Grethe

NB: Vår anmeldelse gjelder ikke vår megler i Eiendom 1 Sandvika, men hans såkalt overordnede som vi ble henvist til da vi klaget! ( Se under: Eiendom 1' s totale mangel på seriøsitet og profesjonalitet og respekt for kundene sine, er rett og slett en forferdelig opplevelse. Forsinkelser med forberedelse og klargjøring til salg; skjebnesvanger annonsering hvor teknisk rapport om boligen ble lagt ut med mangler, som allerede var rettet opp av profesjonell entreprenør. Dette var jo grov og ødeleggende feil av Eiendom 1. Annonsen ble også liggende ute på Finn mye lengre enn det som vi hadde avtalt med Eiendom 1. Da vi klaget på dette, får vi som svar at da disse feilene ble oppdaget, raskt ble de raskt rettet opp av dem.(??) Saken er at det var VI SELV som oppdaget disse alvorlige feilene og alarmerte Eiendom 1 i Sandvika. De hadde overhodet ikke ikke oppdaget sine blundere selv. De hadde kun tre personer på visning på mer enn 7 måneder! Vi skiftet da til et annet og profesjonelt eiendomsmeglerfirma som har en helt annen holdning og respekt for sine kunder. De tar ikke seg betalt dersom de ikke selger boligen; altså ikke gjennomfører oppdraget for kunden. Selv om Eiendom 1 hadde gjort en klanderverdig dårlig jobb, og uten å greie oppdraget de i utgangspunktet var utrolig sikker på å fullføre i rekordfort med "en så attraktiv bolig", som de uttrykte det. De lovte gull og grønne skoger, men gjorde deretter alt feil. Etter at vi sa opp oppdraget fikk vi en sjokkregning for den elendige jobben de hadde gjort; dvs. ikke gjort; de fikk ikke solgt den "attraktive"boligen i løpet av 11 måneder! Der er vi nå; hva kan få et Eiendomsmeglerfirma med respekt for seg selv til å skjønne når de har gjort ALT galt i oppdrag tiltrodd de av en "godtroende" kunde? Ikke gjør samme feil som oss ved å velge Eiendom 1, Sandvika.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Eiendomsmegler 1?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Toppmegleren i Bergen

Omtale av  Sylvia

Hold dere unna! Megler feilinformerer meg når jeg spørte om en viktig avklaring ift. kjøpere. Jeg fikk beskjed av megler at jeg måtte betale skaden selv som skjedde etter salg, men før overtakelse i 2021. Jeg hadde skrive boligselgerforsikring, men megler henviste meg ikke dit. I god tro, så hørte jeg på megler og informerte kjøpere. Jeg trodde megler kunne såpass, etter nærmere 20 års erfaring i bransjen. Endte med at jeg fikk skylden fordi megler feilinformerer meg, og er for feig til å ta ansvar selvom jeg hadde dokumentasjon. Megler var opptatt hele tiden, vanskelig å få tak i på telefon, Mail, sms. Jeg følte meg rett og slett som en byrde, samme følte kjøperne. Viss du har SÅ mye å gjøre, hvorfor tar du på deg alle mulige oppdrag.. Selvfølgelig, for å bli toppmegler… Han var også 10 min for sen til visning, hvor det stod 3 potensielle kjøpere og ventet utenfor døren. Når megler blir konfrontert med dette i etterkant, så påstår han at det var kjøperne som kom for tidlig! Men på selve visningsdagen så forklare han at han hadde en annen visning rett før min, som dro ut i tid. Megler stilte ikke på overtakelsen, uansett hvor viktig begge parter sa det var. Han skulle komme om det var «krise». Er så mye mer jeg kan si, men holder meg god for å skrive en stil.

Klarte ikke selge , frekk, nedlatende, mange feil og ingen oppfølging

Omtale av  M

Styr unna eiendomsmegler 1 i Bergen. Inntrykket er at hele teamet er kjapp , uprofesjonelt, mye bruk at kopi/lim i oppgaver som koster tusenvis av kroner. Med en gang oppdraget var tatt og objektet ikke solgt etter første forsøk så kom usakligheter og selvfølgeligheter. Tross det, klarte de ikke få inn et skambud en gang på et objekt som var nyoppusset, sentralt og etter hvert satt ned 5 % fra deres opprinnelig prisantydning i 6 hele måneder. Til slutt ble det forsøkt overfakturert over 40 000 kr og stylistene også forsøkte å fakturere mer enn avtalt. Dårlig forretningsetikk og brudd på informasjonskrav var dessverre også en del av «opplevelsen» Kan ikke si det nok, styr unna denne bedriften og ukulturen som tydeligvis er ikke et problem…for dem.

EM1 Syd anbefales ikke

Omtale av  Birgitte

Solgte leiligheten etter min avdøde mor , noe som i seg selv var en større belastning . Men jeg så ikke for meg at jeg skulle måtte oppleve et eiendomsmeglerfirma som oppførte seg som om jeg var en stor byrde for de. Det startet dårlig med at megler ankom salgsmøte 15-20 min for sent, bare det tilsier at jeg ville ha avsluttet samarbeidet på flekken, men måtte bli værende da det var maktpåliggende å få solgt leiligheten . Dessverre rettet ikke førsteinntrykket seg opp . Det ble verre. Megler fylte t.o.m ut hjemmelsdokumentene feil. Dette ble fanget opp i siste liten av advokaten som bistår meg I går ankom jeg leiligheten for å sjekke at alt var på stell før overtakelse. Meglere. hadde ikke engang fjernet visningsmateriell etter visning. En visning som ble avholdt for 3 uker siden. Dette måtte jeg -som oppdragsgiver- fjerne . Eiendomsmegler 1, Syd skal få pluss for markedsføringen av leiligheten var bra , men som jeg strengt talt solgte via et kuppebud . Og etter råd fra megler , men dette var et råd jeg selv også resonnerte meg til Alt annet var mindre god opplevelse for meg som oppdragsgiver . Jeg kan ikke /ønsker ikke anbefale EM1 Syd til noen.

Gjelder kvinnelig eiendomsmegler

Omtale av  Sara P

Kvinnelig eiendomsmegler på eiendomsmegler 1 Lambertseter MÅ UNNGÅS. UPROFESJONELT OG RETT OG SLETT FREKK.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Ingen tilbakemeldinger

Omtale av  Solfrid

Får ingen tilbakemeldinger. Når man Sender sms er det ingen svar . Vi føler at vi maser. Vi får ikke vite om de som er interessert i huset fremdeles er det.. veldig dårlig .. vi begynner å bli lei hele Eiendomsmegler 1 ..

Ikke til å stole på.......

Omtale av  Else

De bommet helt på prisantydning for å få oppdraget, altså alt for høyt. Tar ikke telefonen, følger ikke opp noen ting, interessente kjøpere tok direkte kontakt med meg siden de aldri fikk tak i megler. Megler foreslo etterhvert veldig lav prisantydning for å lokke potensielle kjøpere til visning, sa at jeg ikke trengte å selge på antydning hvis jeg ikke ville. Jeg betalte 16000 for stylist, det ble fjernet før visning, da var det tomt. Jeg visste ikke noe om det. Søte og entusiastiske til de har fått oppdraget.

Eiendomsmegler 1 har 16 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Eiendomsmegler 1 mener

Eiendomsmegler 1

Har ikke tilegnet profilen
Eiendomsmegler 1 deltar ikke på Bytt.no

Eiendomsmegler 1 har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Eiendomsmegler 1 besvarer ikke omtaler

Eiendomsmegler 1 har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Eiendomsmegler 1 henter ikke inn tilbakemeldinger

Eiendomsmegler 1 benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR